Si të hapni një llogari demo në Binomo

Si të hapni një llogari demo në Binomo
Llogaria Demo Binomo është krijuar për të simuluar nga afër një mjedis tregtar real bazuar në kushtet aktuale të tregut. Besimi ynë se mjedisi i tregtimit Demo duhet të pasqyrojë sa më afër mjedisin e tregtimit Live, është plotësisht në përputhje me vlerat tona thelbësore të Ndershmërisë - Hapjes - Transparencës dhe siguron një tranzicion të pandërprerë kur hapni një llogari të drejtpërdrejtë për të tregtuar në tregun real.


Hapni një llogari demo me email

1. Hyni në binomo.com për të vizituar faqen zyrtare të binomo . Klikoni në [Sign in] në faqen e këndit të sipërm djathtas dhe do të shfaqet skeda me formularin e regjistrimit.
Si të hapni një llogari demo në Binomo
2. Për t'u regjistruar, duhet të kryeni hapat e mëposhtëm dhe të klikoni "Krijo llogari"
  1. Futni një adresë të vlefshme emaili dhe krijoni një fjalëkalim të fortë
  2. Zgjidhni një monedhë për të depozituar dhe tërhequr fonde.
  3. Lexoni dhe pranoni Kushtet e Shërbimit dhe kontrolloni atë

Ju lutemi sigurohuni që adresa juaj e emailit të jetë futur pa hapësira ose karaktere shtesë.

Si të hapni një llogari demo në Binomo
3. Pas kësaj një email konfirmimi do të dërgohet në adresën e emailit që keni futur. Konfirmoni adresën tuaj të emailit për të mbrojtur llogarinë tuaj dhe për të zhbllokuar më shumë aftësi të platformës, klikoni butonin " Konfirmo emailin"
Si të hapni një llogari demo në Binomo
4. Email-i juaj u konfirmua me sukses. Klikoni në butonin "Identifikohu ", më pas futni një adresë emaili dhe fjalëkalimin me të cilin jeni regjistruar për t'u identifikuar në llogarinë tuaj.
Si të hapni një llogari demo në Binomo
Tani ju jeni në gjendje të identifikoheni për të filluar tregtimin. Ju keni 1000 dollarë në llogarinë demonstruese, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale ose turneu pas depozitimit.
Si të hapni një llogari demo në Binomo


Hapni një llogari demo me llogarinë në Facebook

Gjithashtu, ju keni një mundësi për të hapur llogarinë tuaj duke përdorur llogarinë tuaj personale në Facebook dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin Facebook
Si të hapni një llogari demo në Binomo
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni në "Identifikohu"
Si të hapni një llogari demo në Binomo
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu", Binomo po kërkon qasje në: Emrin tuaj, foton e profilit dhe emailin adresë. Kliko Vazhdo...
Si të hapni një llogari demo në Binomo
Pas kësaj do të ridrejtohesh automatikisht në platformën Binomo.

Dhe pastaj mund të identifikoheni për të filluar tregtimin. Ju keni 1000 dollarë në llogarinë demonstruese,ju gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale ose turneu pas depozitimit.

Hapni një llogari demo me llogarinë Gmail

Binomo është i disponueshëm për regjistrim duke përdorur llogarinë tuaj personale të Gmail. Këtu keni nevojë edhe për autorizim në llogarinë tuaj Gmail .

1. Për t'u regjistruar me një llogari Gmail , klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.
Si të hapni një llogari demo në Binomo
2. Në dritaren e re që hapet, futni numrin e telefonit ose emailin tuaj dhe klikoni "Next".
Si të hapni një llogari demo në Binomo
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Gmail dhe klikoni “ Tjetër ”.
Si të hapni një llogari demo në Binomo
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit.

Dhe pastaj mund të identifikoheni për të filluar tregtimin. Ju keni 1000 dollarë në llogarinë demonstruese, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale ose turneu pas depozitimit.


Llogaria Demo Binomo në platformën celulare iOS

Nëse keni një pajisje celulare iOS, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular Binomo nga App Store ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “Binomo: Investimet inteligjente” dhe shkarkoni atë në iPhone ose iPad.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit Binomo për iOS konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.
Si të hapni një llogari demo në Binomo
Regjistrimi për platformën mobile iOS është gjithashtu i disponueshëm për ju. Bëni të njëjtat hapa si aplikacioni ueb dhe klikoni "Regjistrohu"
  1. Fusni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin e ri
  2. Zgjidhni monedhën e llogarisë
  3. Lexoni dhe pranoni Kushtet e Shërbimit dhe kontrolloni atë
Si të hapni një llogari demo në Binomo
Si të hapni një llogari demo në Binomo
Nëse tashmë punoni me këtë platformë tregtare, hyni në llogarinë tuaj në pajisjen celulare iOS. Tani mund të filloni tregtimin. Ju keni 1000 dollarë në llogarinë demonstruese si parazgjedhje.
Si të hapni një llogari demo në Binomo

Llogaria Demo Binomo në platformën celulare Android

Nëse keni një pajisje celulare Android, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular Binomo nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni aplikacionin "Binomo" dhe shkarkoni atë në pajisjen tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit Binomo për Android konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.
Si të hapni një llogari demo në Binomo
Regjistrimi për platformën celulare Android është gjithashtu i disponueshëm për ju. Bëni të njëjtat hapa si aplikacioni ueb dhe klikoni "Regjistrohu"
  1. Fusni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin e ri
  2. Zgjidhni monedhën e llogarisë
  3. Lexoni dhe pranoni Kushtet e Shërbimit dhe kontrolloni atë
Si të hapni një llogari demo në Binomo
Nëse tashmë punoni me këtë platformë tregtare, hyni në llogarinë tuaj në pajisjen celulare Android. Tani mund të filloni tregtimin. Ju keni 1000 dollarë në llogarinë demonstruese si parazgjedhje.
Si të hapni një llogari demo në Binomo


Hapni një llogari demo në versionin celular në ueb

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të internetit të platformës tregtare Binomo, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, kërkoni " Binomo.com " dhe vizitoni faqen zyrtare të ndërmjetësit.
Si të hapni një llogari demo në Binomo
Në këtë hap ne ende vendosim të dhënat: email, fjalëkalim, zgjidhni monedhën, kontrolloni "Marrëveshjen e klientit" dhe klikoni "Krijo llogari"
Si të hapni një llogari demo në Binomo
Ja ku jeni! Tani do të keni mundësi të hapni llogari dhe të tregtoni nga versioni i uebit celular i platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Tani mund të filloni tregtimin. Ju keni 1000 dollarë në llogarinë demonstruese si parazgjedhje.
Si të hapni një llogari demo në Binomo


Si të kaloni nga një demo në një llogari reale?

Për të kaluar midis llogarive tuaja, ndiqni këto hapa:

1. Klikoni në llojin e llogarisë tuaj në këndin e sipërm të platformës.
Si të hapni një llogari demo në Binomo
2. Zgjidhni "Llogari reale".
Si të hapni një llogari demo në Binomo
3. Platforma do t'ju njoftojë se tani po përdorni fonde reale . Klikoni " Tregti ".
Si të hapni një llogari demo në Binomo


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


A mund të marr fitim shtesë në llogarinë demo?

Një llogari demo është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rreziqe.

Fondet në llogarinë demo nuk janë reale. Ju mund t'i rritni ato duke përfunduar tregti të suksesshme, por nuk mund t'i tërhiqni ato.

Pasi të jeni gati për të filluar tregtimin me fonde reale, mund të kaloni në një llogari reale.


A mund të regjistrohen të afërmit në faqe dhe të tregtojnë nga e njëjta pajisje

Anëtarët e së njëjtës familje mund të tregtojnë në Binomo në llogari të ndryshme.

Në këtë rast, platforma duhet të futet nga pajisje të ndryshme dhe adresa IP të ndryshme.


Pse duhet të konfirmoj emailin?

Konfirmimi me email është i nevojshëm për të marrë lajme të rëndësishme nga kompania në lidhje me ndryshimet që prezantohen në platformë, si dhe njoftime për promovime të ndryshme për tregtarët tanë.

Ai gjithashtu do të sigurojë sigurinë e llogarisë tuaj dhe do të ndihmojë në parandalimin e aksesit të palëve të treta në të.


Konfirmimi me email

Një email për të konfirmuar regjistrimin do t'ju dërgohet brenda 5 minutave nga hapja e llogarisë suaj.

Nëse nuk e keni marrë emailin, ju lutemi kontrolloni dosjen tuaj të postës elektronike. Disa email shkojnë atje pa asnjë arsye.

Por, çka nëse nuk ka email në asnjë nga dosjet tuaja? Nuk është problem, mund ta dërgojmë sërish. Për ta bërë këtë, thjesht shkoni në këtë faqe, shkruani të dhënat tuaja personale dhe bëni kërkesën.

Nëse adresa juaj e emailit është futur gabimisht, mund ta korrigjoni.

Mos harroni se gjithmonë mund të mbështeteni edhe në mbështetjen teknike. Thjesht dërgoni një email në [email protected] duke kërkuar të konfirmoni adresën tuaj të emailit.


Si të konfirmoni emailin nëse emaili është futur gabimisht

Kur regjistroheni, keni shkruar gabim adresën tuaj të emailit.

Kjo do të thotë se letra e konfirmimit është dërguar në një adresë tjetër dhe ju nuk e keni marrë atë.

Ju lutemi shkoni te informacioni juaj personal në faqen e internetit të Binomo.

Në fushën "Email", shkruani adresën e saktë dhe klikoni në butonin "Konfirmo".

Pas kësaj, sistemi automatikisht do të dërgojë një letër konfirmimi në adresën tuaj të emailit dhe do të shihni një mesazh në sit që letra është dërguar.

Ju lutemi kontrolloni të gjitha dosjet në emailin tuaj, duke përfshirë ato të padëshiruara. Nëse ende nuk e keni letrën, mund ta rikërkoni në faqe.
Thank you for rating.
PËRGJIGJE NJË KOMENT Anulo përgjigjen
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!

Lini një koment

Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!