Binomo Regjistrohu

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo


Si të regjistroheni në Binomo


Si të regjistroheni me email

1. Hyni në binomo.com për të vizituar faqen zyrtare të binomo . Klikoni në [Sign in] në faqen e këndit të sipërm djathtas dhe do të shfaqet skeda me formularin e regjistrimit.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
2. Për t'u regjistruar, duhet të kryeni hapat e mëposhtëm dhe të klikoni "Krijo llogari"
 1. Futni një adresë të vlefshme emaili dhe krijoni një fjalëkalim të fortë
 2. Zgjidhni një monedhë për të depozituar dhe tërhequr fonde.
 3. Lexoni dhe pranoni Kushtet e Shërbimit dhe kontrolloni atë

Ju lutemi sigurohuni që adresa juaj e emailit të jetë futur pa hapësira ose karaktere shtesë.

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
3. Pas kësaj një email konfirmimi do të dërgohet në adresën e emailit që keni futur. Konfirmoni adresën tuaj të emailit për të mbrojtur llogarinë tuaj dhe për të zhbllokuar më shumë aftësi të platformës, klikoni butonin " Konfirmo emailin"
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
4. Email-i juaj u konfirmua me sukses. Klikoni në butonin "Identifikohu ", më pas futni një adresë emaili dhe fjalëkalimin me të cilin jeni regjistruar për t'u identifikuar në llogarinë tuaj.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
Tani ju jeni në gjendje të identifikoheni për të filluar tregtimin. Ju keni 1000 dollarë në llogarinë demonstruese, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale ose turneu pas depozitimit.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BinomoSi të regjistroheni me llogarinë në Facebook

Gjithashtu, ju keni një mundësi për të hapur llogarinë tuaj duke përdorur llogarinë tuaj personale në Facebook dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin Facebook
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni në "Identifikohu"
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu", Binomo po kërkon qasje në: Emrin tuaj, foton e profilit dhe emailin adresë. Kliko Vazhdo...
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
Pas kësaj do të ridrejtohesh automatikisht në platformën Binomo.

Si të regjistroheni me llogarinë Gmail

Binomo është i disponueshëm për regjistrim duke përdorur llogarinë tuaj personale të Gmail. Këtu keni nevojë edhe për autorizim në llogarinë tuaj Gmail .

1. Për t'u regjistruar me një llogari Gmail , klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
2. Në dritaren e re që hapet, futni numrin e telefonit ose emailin tuaj dhe klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Gmail dhe klikoni “ Tjetër ”.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit.


Regjistrohu në platformën celulare Binomo iOS

Nëse keni një pajisje celulare iOS, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular Binomo nga App Store ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “Binomo: Investimet inteligjente” dhe shkarkoni atë në iPhone ose iPad.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit Binomo për iOS konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
Regjistrimi për platformën mobile iOS është gjithashtu i disponueshëm për ju. Bëni të njëjtat hapa si aplikacioni ueb dhe klikoni "Regjistrohu"
 1. Shkruani adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin e ri
 2. Zgjidhni monedhën e llogarisë
 3. Lexoni dhe pranoni Kushtet e Shërbimit dhe kontrolloni atë
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
Nëse tashmë punoni me këtë platformë tregtare, hyni në llogarinë tuaj në pajisjen celulare iOS.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo

Regjistrohu në platformën celulare Binomo Android

Nëse keni një pajisje celulare Android, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular Binomo nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni aplikacionin "Binomo" dhe shkarkoni atë në pajisjen tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit Binomo për Android konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
Regjistrimi për platformën celulare Android është gjithashtu i disponueshëm për ju. Bëni të njëjtat hapa si aplikacioni ueb dhe klikoni "Regjistrohu"
 1. Shkruani adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin e ri
 2. Zgjidhni monedhën e llogarisë
 3. Lexoni dhe pranoni Kushtet e Shërbimit dhe kontrolloni atë
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
Nëse tashmë punoni me këtë platformë tregtare, hyni në llogarinë tuaj në pajisjen celulare Android.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BinomoRegjistrohu në versionin ueb celular Binomo

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të internetit të platformës tregtare Binomo, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, kërkoni " Binomo.com " dhe vizitoni faqen zyrtare të ndërmjetësit.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
Në këtë hap ne ende vendosim të dhënat: email, fjalëkalim, zgjidhni monedhën, kontrolloni "Marrëveshjen e klientit" dhe klikoni "Krijo llogari"
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
Ja ku jeni! Tani do të keni mundësi të hapni llogari dhe të tregtoni nga versioni i uebit celular i platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Platforma Tregtare
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


A mund të regjistrohen të afërmit në faqe dhe të tregtojnë nga e njëjta pajisje

Anëtarët e së njëjtës familje mund të tregtojnë në Binomo në llogari të ndryshme.

Në këtë rast, platforma duhet të futet nga pajisje të ndryshme dhe adresa IP të ndryshme.


Vendet në të cilat ne nuk ofrojmë shërbime

Fatkeqësisht, ne nuk ofrojmë shërbime në disa vende.

Një listë e vendeve, banorët e të cilëve dhe adresat IP nuk mund të hyjnë në platformë mund të gjendet në pikën 10.2 të Marrëveshjes së Klientit.


Dëshironi të regjistroni një llogari të re, por gjithmonë kthehuni në atë të vjetër

Nëse dëshironi të regjistroheni për një llogari të re, duhet të dilni nga llogaria juaj aktuale.

Nëse përdorni versionin në internet:
Për ta bërë këtë, klikoni mbi emrin tuaj në këndin e sipërm djathtas. Zgjidhni "Dalje" në listën rënëse.

Në faqen kryesore, ju lutemi klikoni në butonin e verdhë "Identifikohu" në këndin e sipërm të djathtë. Klikoni mbi të dhe do të shfaqet skeda me formularin e regjistrimit.

Nëse përdorni aplikacionin celular:
Për ta bërë këtë, klikoni në menynë në këndin e sipërm majtas. Zgjidhni "Cilësimet" dhe shkoni te seksioni "Profili". Klikoni në butonin "Dalje".

Në faqen kryesore, ju lutemi klikoni në "Regjistrohu" dhe do të shfaqet skeda me formularin e regjistrimit.

E rëndësishme! Ju lutemi bllokoni llogarinë tuaj të vjetër përpara se të krijoni një të re. Përdorimi i shumë llogarive në Binomo është i ndaluar.


Pse duhet të konfirmoj emailin?

Konfirmimi me email është i nevojshëm për të marrë lajme të rëndësishme nga kompania në lidhje me ndryshimet që prezantohen në platformë, si dhe njoftime për promovime të ndryshme për tregtarët tanë.

Ai gjithashtu do të sigurojë sigurinë e llogarisë tuaj dhe do të ndihmojë në parandalimin e aksesit të palëve të treta në të.


Konfirmimi me email

Një email për të konfirmuar regjistrimin do t'ju dërgohet brenda 5 minutave nga hapja e llogarisë suaj.

Nëse nuk e keni marrë emailin, ju lutemi kontrolloni dosjen tuaj të postës elektronike. Disa email shkojnë atje pa asnjë arsye.

Por, çka nëse nuk ka email në asnjë nga dosjet tuaja? Nuk është problem, mund ta dërgojmë sërish. Për ta bërë këtë, thjesht shkoni në këtë faqe, shkruani të dhënat tuaja personale dhe bëni kërkesën.

Nëse adresa juaj e emailit është futur gabimisht, mund ta korrigjoni.

Mos harroni se gjithmonë mund të mbështeteni edhe në mbështetjen teknike. Thjesht dërgoni një email në [email protected] duke kërkuar të konfirmoni adresën tuaj të emailit.


Si të konfirmoni emailin nëse emaili është futur gabimisht

Kur regjistroheni, keni shkruar gabim adresën tuaj të emailit.

Kjo do të thotë se letra e konfirmimit është dërguar në një adresë tjetër dhe ju nuk e keni marrë atë.

Ju lutemi shkoni te informacioni juaj personal në faqen e internetit të Binomo.

Në fushën "Email", shkruani adresën e saktë dhe klikoni në butonin "Konfirmo".

Pas kësaj, sistemi automatikisht do të dërgojë një letër konfirmimi në adresën tuaj të emailit dhe do të shihni një mesazh në sit që letra është dërguar.

Ju lutemi kontrolloni të gjitha dosjet në emailin tuaj, duke përfshirë ato të padëshiruara. Nëse ende nuk e keni letrën, mund ta rikërkoni në faqe.

Si të verifikoni llogarinë në Binomo

Si mund ta verifikoj identitetin tim?

Pasi të jetë kërkuar verifikimi, do të merrni një njoftim pop-up dhe artikulli "Verifikimi" do të shfaqet në meny. Për të verifikuar identitetin tuaj, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1) Klikoni në "Verifiko" në njoftimin që shfaqet.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
2) Ose klikoni në foton e profilit tuaj për të hapur menunë.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
3) Klikoni në butonin "Verifiko" ose zgjidhni "Verifikimin" nga menyja.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
4) Do të ridrejtoheni në faqen "Verifikimi" me listën e të gjitha dokumenteve për verifikim. Së pari, do të duhet të verifikoni identitetin tuaj. Për ta bërë këtë, shtypni butonin "Verifiko" pranë "Kartë ID".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
5) Përpara se të filloni verifikimin, shënoni kutitë e kontrollit dhe klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
6) Zgjidhni vendin e lëshimit të dokumenteve tuaja në menynë rënëse, më pas zgjidhni llojin e dokumentit. Shtypni "Next".

shënim. Ne pranojmë pasaporta, karta identiteti dhe patentë shoferi. Llojet e dokumenteve mund të ndryshojnë sipas vendit, kontrolloni listën e plotë të dokumenteve.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
7) Ngarko dokumentin që ke zgjedhur. Së pari anën e përparme, pastaj - mbrapa (Nëse dokumenti është i dyanshëm). Ne pranojmë dokumente në formatet e mëposhtme: jpg, png, pdf.

Sigurohuni që dokumenti juaj të jetë:

 • E vlefshme për të paktën një muaj nga data e ngarkimit (për banorët e Indonezisë dhe Brazilit vlefshmëria është e parëndësishme).
 • Lehtë për t'u lexuar: emri juaj i plotë, numrat dhe datat janë të qarta. Të katër qoshet e dokumentit duhet të jenë të dukshme.
Pasi të keni ngarkuar të dyja anët e dokumentit tuaj, klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
8) Nëse është e nevojshme, shtypni "Ndrysho" për të ngarkuar një dokument tjetër përpara se ta dorëzoni. Ndërsa jeni gati, shtypni "Next" për të dorëzuar dokumentet.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
9) Dokumentet tuaja janë dorëzuar me sukses. Shtypni "OK" për t'u kthyer në faqen "Verifikimi".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
10) Statusi i verifikimit të identitetit tuaj do të ndryshojë në "Në pritje". Mund të duhen deri në 10 minuta për të verifikuar identitetin tuaj.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
11) Pasi të jetë konfirmuar identiteti juaj, statusi ndryshon në "U krye" dhe mund të filloni të verifikoni mënyrat e pagesës.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
Për të mësuar më shumë rreth verifikimit të mënyrave të pagesës, referojuni Si të verifikoni një kartë bankare? dhe Si të verifikoni një kartë bankare të papersonalizuar? artikuj.

12) Nëse nuk ka nevojë të verifikoni mënyrat e pagesës, do të merrni menjëherë statusin "Verifikuar". Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të tërheqni fonde përsëri.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo

Si të verifikoj një kartë bankare?

Pasi të jetë kërkuar verifikimi, do të merrni një njoftim pop-up dhe artikulli "Verifikimi" do të shfaqet në meny.

Shënim . Për të verifikuar një mënyrë pagese, fillimisht duhet të verifikoni identitetin tuaj. Ju lutemi referojuni Si ta verifikoj identitetin tim? më sipër

Pasi të jetë konfirmuar identiteti juaj, mund të filloni verifikimin e kartave tuaja bankare.

Për të verifikuar një kartë bankare, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1) Klikoni në foton e profilit tuaj për të hapur menynë.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
2) Klikoni në butonin "Verifiko" ose zgjidhni "Verifikimin" nga menyja.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
3) Do të ridrejtoheni në faqen "Verifikimi" me listën e të gjitha mënyrave të paverifikuara të pagesës. Zgjidhni një mënyrë pagese me të cilën dëshironi të filloni dhe shtypni "Verifiko".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
4) Ngarko një foto të kartës suaj bankare, vetëm në anën e përparme, në mënyrë që emri, numri i kartës dhe data e skadencës të jenë të dukshme. Ne pranojmë foto në formatet e mëposhtme: jpg, png, pdf. Shtypni "Next".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
5) Fotografia juaj është dërguar me sukses. Shtypni "OK" për t'u kthyer në faqen "Verifikimi".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
6) Statusi i verifikimit të kartës bankare do të ndryshojë në "Në pritje". Mund të duhen deri në 10 minuta për të verifikuar një kartë bankare.

Duhet të verifikoni të gjitha mënyrat e pagesës në listë për të përfunduar verifikimin.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
7) Pasi të përfundojë verifikimi, do të merrni një njoftim dhe statusi juaj do të ndryshojë në "Verifikuar". Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të tërheqni fonde përsëri.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo

Si të verifikoj një kartë bankare të papersonalizuar?

Pasi të jetë kërkuar verifikimi, do të merrni një njoftim pop-up dhe artikulli "Verifikimi" do të shfaqet në meny.

Shënim . Për të verifikuar një mënyrë pagese, fillimisht duhet të verifikoni identitetin tuaj. Ju lutemi referojuni Si ta verifikoj identitetin tim? më sipër

Pasi të jetë konfirmuar identiteti juaj, mund të filloni të verifikoni kartat tuaja bankare.
Për të verifikuar një kartë bankare jo të personalizuar, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1) Klikoni në foton e profilit tuaj për të hapur menunë.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
2) Klikoni në butonin "Verifiko" ose zgjidhni "Verifikimin" nga menyja.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
3) Do të ridrejtoheni në faqen "Verifikimi" me listën e të gjitha mënyrave të paverifikuara të pagesës. Zgjidhni një mënyrë pagese me të cilën dëshironi të filloni dhe shtypni "Verifiko".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
4) Ngarkoni një foto të kartës suaj bankare, vetëm në anën e përparme, në mënyrë që numri i kartës dhe data e skadencës të jenë të dukshme. Dhe një foto e deklaratës bankare me vulën, datën e lëshimit dhe emrin tuaj të dukshëm. Dokumenti nuk duhet të jetë më i vjetër se 3 muaj. Ne pranojmë foto në formatet e mëposhtme: jpg, png, pdf. Shtypni "Next".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
5) Dokumentet tuaja janë dorëzuar me sukses. Shtypni "OK" për t'u kthyer në faqen "Verifikimi".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
6) Statusi i verifikimit të kartës suaj bankare do të ndryshojë në "Në pritje". Mund të duhen deri në 10 minuta për të verifikuar një kartë bankare.

Duhet të verifikoni të gjitha mënyrat e pagesës në listë për të përfunduar verifikimin.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
7) Pasi të përfundojë verifikimi, do të merrni një njoftim dhe statusi juaj do të ndryshojë në "Verifikuar". Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të tërheqni fonde përsëri.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo

Si të verifikoj një kartë bankare virtuale?

Pasi të jetë kërkuar verifikimi, do të merrni një njoftim pop-up dhe artikulli "Verifikimi" do të shfaqet në meny.

Shënim . Për të verifikuar një mënyrë pagese, fillimisht duhet të verifikoni identitetin tuaj. Ju lutemi referojuni Si ta verifikoj identitetin tim? artikull.

Pasi të jetë konfirmuar identiteti juaj, mund të filloni të verifikoni kartat tuaja bankare.

Për të verifikuar një kartë bankare virtuale, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1) Klikoni në foton e profilit tuaj për të hapur menynë.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
2) Klikoni në butonin "Verifiko" ose zgjidhni "Verifikimin" nga menyja.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
3) Do të ridrejtoheni në faqen "Verifikimi" me listën e të gjitha mënyrave të paverifikuara të pagesës. Zgjidhni kartën tuaj virtuale bankare dhe shtypni "Verifiko".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
4) Ngarko një pamje të kartës bankare virtuale. Sigurohuni që 6 shifrat e para dhe 4 të fundit të numrit të kartës, datës së skadencës dhe emrit të mbajtësit të kartës të jenë të dukshme dhe të lexueshme. Ne pranojmë pamjet e ekranit në formatet e mëposhtme: jpg, png, pdf. Shtypni "Next".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
5) Pamja juaj e ekranit është dorëzuar me sukses. Shtypni "OK" për t'u kthyer në faqen "Verifikimi".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
6) Statusi i verifikimit të kartës bankare virtuale do të ndryshojë në "Në pritje". Mund të duhen deri në 10 minuta për të verifikuar një kartë bankare. Duhet të verifikoni të gjitha mënyrat e pagesës në listë për të përfunduar verifikimin.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
7) Pasi të përfundojë verifikimi, do të merrni një njoftim dhe statusi juaj do të ndryshojë në "Verifikuar". Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të tërheqni fonde përsëri.

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo


FAQ: Pyetje të përgjithshme


Si ta kaloj verifikimin?

Pasi të keni marrë një kërkesë verifikimi për të kaluar me sukses verifikimin, do t'ju duhet:

 • Foto e pasaportës, kartës së identitetit ose patentës së shoferit, në anën e përparme dhe të pasme (nëse dokumenti është i dyanshëm). Llojet e dokumenteve mund të ndryshojnë sipas vendit, kontrolloni listën e plotë të dokumenteve.
 • Fotot e kartave bankare që keni depozituar (vetëm në anën e përparme).
 • Foto e një pasqyre bankare (vetëm për kartat jo të personalizuara).

Shënim . Sigurohuni që dokumentet do të jenë të vlefshme për të paktën një muaj nga data e ngarkimit (për banorët e Indonezisë dhe Brazilit vlefshmëria është e parëndësishme). Emri juaj i plotë, numrat, datat dhe të gjitha cepat e dokumentit tuaj duhet të jenë të dukshme. Ne pranojmë dokumente në formatet e mëposhtme: jpg, png, pdf.


Pasi të gjitha dokumentet tuaja të jenë gati, ka 4 hapa për të përfunduar:

1) Verifikimi i identitetit.

Për të kaluar këtë fazë, do t'ju duhet:
 • Ngarkoni fotot e dokumentit tuaj të identitetit, anët e përparme dhe të pasme.

2) Verifikimi i mënyrës së pagesës.

Nëse keni përdorur karta bankare për të depozituar ose tërhequr fonde, ne do t'ju kërkojmë t'i verifikoni ato. Për ta bërë këtë, do t'ju duhet:
 • ngarkoni një foto të kartës bankare që keni depozituar, vetëm në anën e përparme;
 • ngarkoni një foto të një pasqyre bankare (vetëm për kartat jo të personalizuara).


3) Prisni derisa t'i kontrollojmë dokumentet tuaja, zakonisht na duhen më pak se 10 minuta.

4) Pas përfundimit, do të merrni një email konfirmimi dhe një njoftim pop-up dhe do të jeni në gjendje të tërheqni fonde. Kjo është ajo, ju jeni një tregtar i verifikuar Binomo!


A duhet të verifikoj gjatë regjistrimit?

Nuk ka asnjë kërkesë për të verifikuar gjatë regjistrimit, do t'ju duhet vetëm të konfirmoni emailin tuaj. Verifikimi është automatik dhe zakonisht kërkohet kur tërhiqni fonde nga llogaria juaj Binomo. Pasi të jetë kërkuar verifikimi, do të merrni një njoftim pop-up dhe artikulli "Verifikimi" do të shfaqet në meny.


A mund të tregtoj pa verifikim?

Ju jeni të lirë të depozitoni, tregtoni dhe tërhiqni fonde derisa të kërkohet verifikimi. Verifikimi zakonisht fillon kur tërhiqni fonde nga llogaria juaj. Pasi të keni marrë një njoftim pop-up që ju kërkon të verifikoni llogarinë, tërheqja do të kufizohet, por ju jeni të lirë të tregtoni. Kaloni verifikimin për të qenë në gjendje të tërhiqeni përsëri.

Lajmi i mirë është se zakonisht na duhen më pak se 10 minuta për të verifikuar një përdorues.


Kur do të jem në gjendje të tërheq fonde?

Ju mund të tërhiqeni menjëherë pasi të ketë përfunduar verifikimi. Procesi i verifikimit zakonisht zgjat më pak se 10 minuta. Kërkesa për tërheqje do të përpunohet nga Binomo brenda 3 ditëve të punës. Data dhe ora e saktë që do të merrni fondet varet nga ofruesi i shërbimit të pagesave.


Sa kohë zgjat verifikimi?

Verifikimi i llogarisë suaj zakonisht na merr më pak se 10 minuta.

Janë të pakta rastet e rralla kur dokumentet nuk mund të verifikohen automatikisht dhe ne i kontrollojmë me dorë. Në këtë situatë, periudha e verifikimit mund të zgjatet deri në 7 ditë pune.
Mund të bëni depozita dhe të tregtoni ndërsa prisni, por nuk do të mund të tërhiqni fonde derisa të përfundojë verifikimi.


Pse më duhet të verifikoj numrin tim të telefonit?

Ju nuk duhet, por verifikimi i numrit tuaj të telefonit na ndihmon të sigurojmë sigurinë e llogarisë dhe fondeve tuaja. Do të jetë shumë më e shpejtë dhe më e lehtë për të rivendosur aksesin në rast se keni humbur fjalëkalimin tuaj ose jeni hakuar. Ju gjithashtu do të merrni përditësime për promovimet dhe shpërblimet tona përpara gjithë të tjerëve. Tregtarët VIP marrin një menaxher personal pas verifikimit të numrit të telefonit.
Do të merrni një njoftim pop-up që ju kërkon të shkruani numrin e telefonit. Gjithashtu mund të specifikohet paraprakisht në profilin tuaj.


Si të verifikoni një portofol elektronik?

Nëse përdorni vetëm kuletat elektronike për të tërhequr dhe depozituar, atëherë nuk ka nevojë të verifikoni mënyrat tuaja të pagesës. Ju vetëm duhet të verifikoni identitetin tuaj.

FAQ: Siguria dhe zgjidhja e problemeve


A është e sigurt t'ju dërgoj të dhënat e mia private?

Përgjigje e shkurtër: po, është. Ja çfarë bëjmë ne për të garantuar sigurinë e të dhënave tuaja.
 1. Të gjitha informacionet tuaja ruhen në një format të koduar në serverë. Këta serverë mbahen në qendrat e të dhënave në përputhje me TIA-942 dhe PCI DSS – standardet ndërkombëtare të sigurisë.
 2. Qendrat e të dhënave mbrohen teknikisht dhe ruhen fizikisht gjatë gjithë kohës nga personeli i sigurisë i audituar posaçërisht.
 3. I gjithë informacioni transferohet përmes një kanali të mbrojtur me enkriptim kriptografik. Kur ngarkoni ndonjë foto personale, detaje të pagesës, etj., shërbimi fsheh ose mjegullon automatikisht një pjesë të simboleve (për shembull, 6 shifrat e mesme në kartën tuaj të pagesës). Edhe nëse mashtruesit përpiqen të kapin informacionin tuaj, ata do të merrnin vetëm simbole të koduara që janë të padobishme pa një çelës.
 4. Çelësat e deshifrimit ruhen veçmas nga informacioni aktual, kështu që njerëzit me qëllim kriminal nuk do të kenë akses në të dhënat tuaja private.
Ne siguruam që të gjitha të dhënat personale të mos ndahen me palët e tjera ose të mos përdoren për qëllimet e dikujt. Ju gjithashtu mund t'i referoheni Politikës sonë të Privatësisë për përshkrimin e plotë të mënyrës se si ne i trajtojmë të gjitha të dhënat private


Pse më është kërkuar të kaloj përsëri verifikimin?

Mund t'ju kërkohet të verifikoni përsëri pasi të keni përdorur një mënyrë të re pagese për të depozituar. Sipas ligjit, çdo mënyrë pagese që përdorni në platformën tregtare Binomo duhet të verifikohet. Kjo vlen si për depozitimin ashtu edhe për tërheqjen.

Shënim . Duke iu përmbajtur metodave të pagesës që keni përdorur dhe verifikuar tashmë, do t'ju shpëtojë nga nevoja për të kaluar përsëri verifikimin.

Ne gjithashtu kërkojmë riverifikim nëse dokumentet e verifikuara janë gati të skadojnë.

Në raste të rralla, ne mund t'ju kërkojmë të riverifikoni identitetin, emailin ose të dhëna të tjera personale. Zakonisht, kjo ndodh kur politika është ndryshuar, ose si pjesë e aktiviteteve të kompanisë kundër mashtrimit.


Pse më janë refuzuar dokumentet?

Kur dokumentet tuaja nuk kalojnë verifikimin, atyre u caktohet një nga këto statuse:
 • Provo përsëri.
 • Refuzuar.
Nëse shihni statusin "Provo përsëri" , ndiqni këto hapa për të kuptuar arsyen pse dokumenti juaj nuk u pranua: 1.

Klikoni "Provo përsëri" në faqen e verifikimit.

2. Arsyeja pse dokumenti juaj është refuzuar do të shpjegohet, si në shembullin e mëposhtëm. Sigurohuni që ta rregulloni problemin dhe më pas klikoni butonin "Ngarko të ri" për të ngarkuar përsëri dokumentin tuaj.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
Shënim . Zakonisht, dokumentet refuzohen sepse nuk i plotësojnë të gjitha kërkesat. Përpara se ta ngarkoni sërish, sigurohuni që fotografia që po dërgoni të jetë e ndritshme dhe e qartë, të gjitha qoshet e dokumentit tuaj janë të dukshme dhe emri juaj i plotë, numrat dhe datat janë të lehta për t'u lexuar.

Nëse një nga dokumentet tuaja mori statusin "Refuzuar", do të thotë se sistemi nuk mund ta lexonte saktë.

Për të zgjidhur këtë problem, ndiqni këto hapa:

1) Klikoni në dokumentin që është refuzuar dhe më pas klikoni butonin "Kontakto mbështetjen".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
2) Do të ridrejtoheni te klienti i emailit. Çështja do të përshkruhet në draft. Dërgoni një email dhe ekipi ynë i mbështetjes do t'ju ndihmojë të zgjidhni problemin.

Nëse keni ndonjë pyetje, referojuni Si ta kaloj verifikimin? artikull ose kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes për ndihmë.


Si e di se verifikimi ka qenë i suksesshëm?

Ju mund të kontrolloni statusin tuaj në menynë në këndin e sipërm djathtas. Pasi të jenë miratuar të gjitha dokumentet tuaja, do të merrni një shenjë jeshile pranë artikullit të menusë "Verifikimi".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
Gjithashtu, të gjitha dokumentet tuaja do të marrin statusin "U krye".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binomo
Do të merrni gjithashtu një njoftim pop-up dhe konfirmim me email.


A mund të verifikoj paraprakisht?

Nuk ka nevojë të verifikohet paraprakisht. Procesi i verifikimit është automatik dhe zakonisht kërkohet kur tërhiqni fonde nga llogaria juaj Binomo. Pasi të jetë kërkuar verifikimi, do të merrni një njoftim pop-up dhe artikulli "Verifikimi" do të shfaqet në meny.

Shënim. Pasi të keni marrë një kërkesë verifikimi, mund të bëni ende depozita dhe të tregtoni, por nuk do të mund të tërhiqni fonde derisa të përfundoni verifikimin.
Thank you for rating.
PËRGJIGJE NJË KOMENT Anulo përgjigjen
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!
Lini një koment
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!