Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo

Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
Llogaria Demo Binomo është krijuar për të simuluar nga afër një mjedis tregtar real bazuar në kushtet aktuale të tregut. Besimi ynë se mjedisi i tregtimit Demo duhet të pasqyrojë sa më afër mjedisin e tregtimit Live, është plotësisht në përputhje me vlerat tona thelbësore të Ndershmërisë - Hapjes - Transparencës dhe siguron një tranzicion të pandërprerë kur hapni një llogari të drejtpërdrejtë për të tregtuar në tregun real.


Si të regjistroni një llogari Demo në Binomo

Si të regjistroni një llogari Demo Binomo me Email

1. Për të hapur një llogari Demo, shtypni butonin " Identifikohu ", i cili ndodhet në këndin e sipërm djathtas të faqes së internetit. Nëse keni probleme për ta gjetur atë, mund të përdorni formularin e regjistrimit duke përdorur lidhjen e faqes së regjistrimit .
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
2. Pasi të keni shtypur butonin " Identifikohu ", do të hasni në një formular regjistrimi që ju kërkon të plotësoni të dhënat tuaja.
 1. Futni një adresë të vlefshme emaili dhe krijoni një fjalëkalim të sigurt.
 2. Zgjidhni monedhën e llogarisë suaj për të gjitha operacionet tuaja tregtare dhe depozituese. Ju mund të zgjidhni dollarë amerikanë, euro ose, për shumicën e rajoneve, monedhën kombëtare.
 3. Lexoni Marrëveshjen e Klientit dhe Politikën e Privatësisë dhe konfirmoni atë duke klikuar kutinë e kontrollit.
 4. Klikoni "Krijo llogari".
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
3. Pas kësaj një email konfirmimi do të dërgohet në adresën e emailit që keni futur. Konfirmoni adresën tuaj të emailit për të mbrojtur llogarinë tuaj dhe për të zhbllokuar më shumë aftësi të platformës, klikoni butonin "Konfirmo emailin" .
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
4. Email-i juaj u konfirmua me sukses. Do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Binomo Trading.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
urime! Regjistrimi juaj tani ka përfunduar. Ju duhet të zgjidhni nëse dëshironi të hapni një llogari demo reale apo falas. Një llogari reale përdor fonde reale, ndërsa një llogari demo ju lejon të përdorni monedhën virtuale pa rreziqe. Ndërsa nuk mund të tërhiqni fonde nga llogaria demo.10,000 dollarë në një llogari Demoju lejon të praktikoni aq sa ju nevojitet falas.

Si të depozitoni në Binomo
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo


Si të regjistroni një llogari Binomo Demo në Facebook

Ju mund të zgjidhni të regjistroheni në Facebook duke përdorur llogarinë tuaj në Facebook dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni butonin "Identifikohu" në këndin e sipërm djathtas të platformës dhe më pas butonin "Facebook".
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
2. Dritarja e hyrjes në Facebook do të hapet, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Fusni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni në “Identifikohu”
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
Pasi të keni klikuar në “ Butoni "Identifikohu", Binomo kërkon qasje te emri yt, fotografia e profilit dhe adresa e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
Pas kësaj, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Binomo. Tani ju jeni një tregtar zyrtar i Binomo!

Si të regjistroni një llogari Demo Binomo me Google

Për më tepër, ju mund të regjistroni një llogari Binomo përmes Google.

1. Për t'u regjistruar me një llogari Google , klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
2. Në dritaren e re që hapet, shkruani adresën tuaj të emailit ose numrin e telefonit dhe klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
3. Më pas vendosni fjalëkalimin për llogarinë tuaj të Google dhe klikoni " Tjetër ".
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
Pas kësaj, ju do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Binomo. Tani ju jeni një tregtar zyrtar i Binomo!


Regjistroni një llogari Demo në aplikacionin Binomo iOS

Së pari, instaloni aplikacionin "Binomo: Online Trade Assistant" nga App Store ose klikoni këtu për ta shkarkuar në pajisjen tuaj.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
Hapja e një llogarie Binomo në pajisjen iOS është gjithashtu e disponueshme për ju.
 1. Fusni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin e ri
 2. Zgjidhni monedhën e llogarisë
 3. Kliko "Regjistrohu"

Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
Do të mund të praktikoni strategji dhe të njiheni me platformën pa probleme.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo

Regjistroni një llogari Demo në aplikacionin Binomo Android

Instaloni aplikacionin "Binomo - Mobile Trading Online" nga Google Play ose klikoni këtu për ta shkarkuar në pajisjen tuaj.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
Hapja e një llogarie Binomo në një pajisje Android është gjithashtu e disponueshme për ju.
 1. Shkruani adresën tuaj të emailit
 2. Fut fjalëkalimin e ri
 3. Kliko "Regjistrohu"
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
Një llogari demo është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rreziqe.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo


Regjistroni një llogari Demo në Binomo Mobile Web

Nëse dëshironi të tregtoni në rrjetin celular të platformës tregtare Binomo, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare dhe vizitoni faqen Binomo .
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
Në këtë hap ne ende vendosim të dhënat: email, fjalëkalim, zgjidhni një monedhë, kontrolloni "Marrëveshjen e klientit" dhe klikoni "Krijo llogari".

Ju gjithashtu mund të hapni një llogari Binomo përmes llogarisë Google ose Facebook. Kjo është e gjitha, sapo keni regjistruar llogarinë tuaj Binomo në ueb-in celular.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo

Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Cilat lloje të statuseve të llogarisë janë të disponueshme në platformë

Ka 4 lloje statusesh në platformë: Falas, Standard, Gold dhe VIP.
 • Një status falas është i disponueshëm për të gjithë përdoruesit e regjistruar. Me këtë status, ju mund të tregtoni në llogarinë demo me fonde virtuale.
 • Për të marrë një status standard , depozitoni një total prej $10 (ose një shumë ekuivalente në monedhën e llogarisë tuaj).
 • Për të marrë një status Gold , depozitoni një total prej $500 (ose një shumë ekuivalente në monedhën e llogarisë tuaj).
 • Për të marrë një status VIP , depozitoni një total prej $1000 (ose një shumë ekuivalente në monedhën e llogarisë tuaj) dhe konfirmoni numrin tuaj të telefonit.
Çdo status ka avantazhet e tij: bonuse shtesë, aktive shtesë, përqindje maksimale e përfitimit, etj.

A mund të regjistrohen të afërmit në faqen e internetit dhe të tregtojnë nga e njëjta pajisje

Anëtarët e së njëjtës familje mund të tregtojnë në Binomo, por vetëm në llogari të ndryshme dhe nga pajisje dhe adresa IP të ndryshme.

Pse duhet të konfirmoj emailin tim

Konfirmimi i emailit tuaj vjen me disa avantazhe:

1. Siguria e një llogarie. Pasi emaili juaj të konfirmohet, mund ta rivendosni me lehtësi fjalëkalimin tuaj, t'i shkruani Ekipit tonë të Mbështetjes ose të bllokoni llogarinë tuaj nëse është e nevojshme. Ai gjithashtu do të sigurojë sigurinë e llogarisë tuaj dhe do të ndihmojë në parandalimin e mashtruesve që të hyjnë në të.

2. Dhuratat dhe promovimet. Ne do t'ju njoftojmë për konkurse të reja, bonuse dhe kode promocionale, në mënyrë që të mos humbisni asgjë.

3. Lajme dhe materiale edukative. Ne gjithmonë përpiqemi të përmirësojmë platformën tonë dhe kur shtojmë diçka të re - ju informojmë. Ne dërgojmë gjithashtu materiale unike trajnimi: strategji, këshilla, komente ekspertësh.

Çfarë është një llogari demo

Pasi të regjistroheni në platformë, ju merrni akses në llogarinë demo prej 10,000,00 dollarësh (ose një shumë ekuivalente në monedhën e llogarisë tuaj).

Një llogari demo është një llogari praktike që ju lejon të përfundoni tregti në një grafik në kohë reale pa investime. Kjo ju ndihmon të njiheni me platformën, të praktikoni strategji të reja dhe të provoni mekanikë të ndryshëm përpara se të kaloni në një llogari reale. Mund të kaloni midis llogarive tuaja demo dhe atyre reale në çdo kohë.

Shënim . Fondet në llogarinë demo nuk janë reale. Ju mund t'i rrisni ato duke përfunduar tregti të suksesshme ose t'i rimbusni nëse ato mbarojnë, por nuk mund t'i tërhiqni ato.

Si të tregtoni në Binomo

Çfarë është një aktiv në Binomo

Një aktiv është një instrument financiar që përdoret për tregtim. Të gjitha tregtimet bazohen në dinamikën e çmimit të një aktivi të zgjedhur. Ekzistojnë lloje të ndryshme aktivesh: mallra (GOLD, SILVER), letra me vlerë të kapitalit (Apple, Google), çifte valutore (EUR/USD) dhe indekse (CAC40, AES).

Për të zgjedhur një aktiv me të cilin dëshironi të tregtoni, ndiqni këto hapa:

1. Klikoni në seksionin e aseteve në këndin e sipërm majtas të platformës për të parë se cilat asete janë të disponueshme për llojin e llogarisë tuaj. 2. Mund të lëvizni nëpër listën e aseteve. Asetet që janë në dispozicion për ju janë me ngjyrë të bardhë. Klikoni mbi aktivin për të tregtuar mbi të. 3. Nëse jeni duke përdorur versionin ueb të një platforme, mund të tregtoni me shumë aktive njëherësh. Klikoni në butonin "+" të majtë nga seksioni i aseteve. Aktivi që zgjidhni do të shtohet.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo

Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo

Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo


Si të hapni një tregti në Binomo

Kur tregtoni, ju vendosni nëse çmimi i një aktivi do të rritet ose ulet dhe do të merrni fitim shtesë nëse parashikimi juaj është i saktë.

Për të hapur një tregti, ndiqni këto hapa:

1. Zgjidhni një lloj llogarie. Nëse qëllimi juaj është të praktikoni tregtimin me fonde virtuale, zgjidhni një llogari demo . Nëse jeni gati të tregtoni me fonde reale , zgjidhni një llogari reale .
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
2. Zgjidhni një aktiv. Përqindja pranë aktivit përcakton përfitimin e tij. Sa më e lartë të jetë përqindja - aq më i lartë është fitimi juaj në rast suksesi.

Shembull.Nëse një tregti prej 10 dollarësh me një përfitim prej 80% mbyllet me një rezultat pozitiv, 18 dollarë do të kreditohen në bilancin tuaj. 10 dollarë është investimi juaj, dhe 8 dollarë është një fitim.

Rentabiliteti i disa aktiveve mund të ndryshojë në varësi të kohës së skadimit të një tregtimi dhe gjatë gjithë ditës në varësi të situatës së tregut.

Të gjitha tregtimet mbyllen me përfitimin që u tregua kur u hapën.

Ju lutemi vini re se norma e të ardhurave varet nga koha e tregtimit (e shkurtër - nën 5 minuta ose e gjatë - mbi 15 minuta).

Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
3. Përcaktoni shumën që do të investoni. Shuma minimale për një tregti është 1 $, maksimumi - 1000 $, ose një ekuivalent në monedhën e llogarisë tuaj. Ne ju rekomandojmë të filloni me tregti të vogla për të testuar tregun dhe për t'u qetësuar.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
4. Zgjidhni një kohë skadimi për një tregti
Koha e skadimit është koha për të përfunduar tregtinë. Ka shumë kohë skadimi që ju të zgjidhni: 1 minutë, 5 minuta, 15 minuta, etj. Është më e sigurt për ju të filloni me një periudhë kohore 5-minutëshe dhe 1$ për çdo investim tregtar.

Ju lutemi vini re se ju zgjidhni kohën e mbylljes së tregtisë, jo kohëzgjatjen e saj.
Shembull . Nëse zgjidhni 14:45 si kohë skadimi, tregtia do të mbyllej saktësisht në 14:45.

Gjithashtu, ka një linjë që tregon kohën e blerjes për tregtinë tuaj. Ju duhet t'i kushtoni vëmendje kësaj linje. Kjo ju bën të ditur nëse mund të hapni një tregti tjetër. Dhe vija e kuqe shënon fundin e tregtisë. Në atë kohë, ju e dini se tregtia mund të marrë fonde shtesë ose nuk mund të marrë.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
5. Analizoni lëvizjen e çmimeve në tabelë dhe bëni parashikimin tuaj. Klikoni në butonin jeshil nëse mendoni se çmimi i një aktivi do të rritet, ose butoni i kuq nëse mendoni se do të ulet.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
6. Prisni që tregtia të mbyllet për të zbuluar nëse parashikimi juaj ishte i saktë.Nëse do të ishte, shuma e investimit tuaj plus fitimi nga aktivi do të shtohej në bilancin tuaj. Në rast barazimi – kur çmimi i hapjes është i barabartë me çmimin e mbylljes – vetëm investimi fillestar do të kthehet në bilancin tuaj. Nëse parashikimi juaj ishte i pasaktë - investimi nuk do të kthehej.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
Shënim . Tregu është gjithmonë i mbyllur gjatë fundjavës, kështu që çiftet e monedhës, aktivet e mallrave dhe aksionet e kompanisë nuk janë të disponueshme. Asetet e tregut do të jenë të disponueshme të hënën në orën 7:00 UTC. Ndërkohë, ne ofrojmë tregtim në OTC - aktivet e fundjavës!

Ku mund ta gjej historinë e tregtive të mia në Binomo

Ekziston një seksion historik, ku mund të gjeni të gjitha informacionet në lidhje me tregtitë tuaja të hapura dhe tregtitë që keni përfunduar. Për të hapur historinë tuaj të tregtisë, ndiqni këto hapa:

Në versionin në internet:

1. Klikoni ikonën "Ora" në anën e majtë të platformës.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
2. Klikoni në çdo tregti për të parë më shumë informacion.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
Në aplikacionin celular:
1. Hapni një meny.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
2. Zgjidhni seksionin "Tregtare".
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
Shënim . Seksioni i historisë së tregtisë mund t'ju ndihmojë të përmirësoni aftësitë tuaja tregtare duke analizuar rregullisht përparimin tuaj


Si të llogarisni qarkullimin e tregtimit në Binomo

Qarkullimi i tregtimit është shuma e të gjitha tregtimeve që nga depozitimi i fundit.
Ekzistojnë dy raste kur përdoret qarkullimi tregtar:
 • Ju keni bërë një depozitë dhe keni vendosur të tërhiqni fonde përpara se të tregtoni.
 • Ju keni përdorur një bonus që nënkupton një qarkullim tregtar.
Në rastin e parë, kur kryeni llogarinë tuaj dhe vendosni të tërhiqni përpara se qarkullimi i tregtimit të jetë dyfishi i shumës që keni depozituar, ekziston mundësia e një komisioni prej 10%. Për të shmangur këtë komision, duhet të përfundoni një qarkullim tregtar.

Shembull . Një tregtar depozitoi 50 dollarë. Shuma e qarkullimit të tregtimit për tregtarin do të jetë 100 dollarë (dyfishi i shumës së depozitës). Kur qarkullimi i tregtimit përfundon, një tregtar mund të tërheqë fonde pa komision.

Në rastin e dytë, kur aktivizoni një bonus, duhet të përfundoni qarkullimin e tregtimit për të tërhequr fonde.
Qarkullimi i tregtimit llogaritet me këtë formulë:

shuma e bonusit shumëzuar me faktorin e tij të levës.
Një faktor levash mund të jetë:
 • E specifikuar në bonus.
 • Nëse nuk specifikohet, atëherë për bonuset që janë më pak se 50% e shumës së depozitës, faktori i levës do të ishte 35.
 • Për bonuset që janë më shumë se 50% e depozitës, do të ishte 40.
Shembull . Një tregtar depoziton 100 dollarë dhe përdor një bonus për një rritje prej 60% në depozitë. Ata do të marrin 60 dollarë në fonde bonus. Në këtë rast, meqenëse bonusi tejkalon 50% të depozitës, faktori i levës do të jetë 40. Shuma e xhiros së tregtimit do të jetë: 60 $ * 40 = $ 2,400.

Shënim . Të dyja tregtitë e suksesshme dhe të pasuksesshme llogariten për qarkullimin e tregtimit, por merret parasysh vetëm përfitimi i aktivit; investimi nuk është i përfshirë.

Si të lexoni një tabelë në Binomo

Grafiku është mjeti kryesor i tregtarit në platformë. Një grafik tregon dinamikën e çmimit të një aktivi të zgjedhur në kohë reale.

Ju mund ta rregulloni grafikun sipas preferencave tuaja.

1. Për të zgjedhur një lloj grafiku, klikoni në ikonën e grafikut në këndin e poshtëm të majtë të platformës. Ekzistojnë 4 lloje grafikësh: Mali, Linja, Qiri dhe Bar.
Shënim . Tregtarët preferojnë grafikun Candle sepse është më informues dhe i dobishëm.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
2. Për të zgjedhur një periudhë kohore, klikoni në një ikonë kohore. Ai përcakton se sa shpesh shfaqen ndryshimet e reja të çmimit në aktiv.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
3. Për të zmadhuar dhe zvogëluar një grafik, shtypni butonat "+" dhe "-" ose lëvizni miun. Përdoruesit e aplikacioneve celulare mund të zmadhojnë dhe zvogëlojnë një tabelë me gishtat e tyre.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
4. Për të parë ndryshimet më të vjetra të çmimeve, tërhiqni grafikun me miun ose gishtin tuaj (për përdoruesit e aplikacioneve celulare).

Si të përdorni treguesit në Binomo

Treguesit janë mjete vizuale që ndihmojnë në gjurmimin e ndryshimeve në lëvizjet e çmimeve. Tregtarët i përdorin ato për të analizuar grafikun dhe për të përfunduar tregti më të suksesshme. Treguesit shkojnë së bashku me strategji të ndryshme tregtare.

Mund të rregulloni treguesit në këndin e poshtëm të majtë të platformës.

1. Klikoni në ikonën "Instrumente Tregtare".
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
2. Aktivizoni treguesin që ju nevojitet duke klikuar mbi të.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
3. Rregullojeni ashtu siç dëshironi dhe shtypni “Apliko”.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
4. Të gjithë treguesit aktivë do të shfaqen mbi listë. Për të hequr treguesit aktivë, shtypni ikonën e koshit të plehrave. Përdoruesit e aplikacionit celular mund t'i gjejnë të gjithë treguesit aktivë në skedën "Treguesit".
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Pse disa asete nuk janë të disponueshme për mua në Binomo

Ka dy arsye pse disa asete nuk janë të disponueshme për ju:
 • Aktivi është i disponueshëm vetëm për tregtarët me statusin e llogarisë Standard, Gold ose VIP.
 • Aktivi është i disponueshëm vetëm në ditë të caktuara të javës.
Ju mund të gjeni listën e aseteve të disponueshme për statusin e llogarisë tuaj duke klikuar në seksionin e aseteve në platformë dhe duke lëvizur poshtë.

Shënim . Disponueshmëria varet nga dita e javës dhe gjithashtu mund të ndryshojë gjatë gjithë ditës.

Çfarë do të thotë koha e mbetur në Binomo

Koha e mbetur (koha për të blerë për përdoruesit e aplikacioneve celulare) tregon se sa kohë ka mbetur për të hapur një tregti me kohën e zgjedhur të skadimit. Mund ta shihni kohën e mbetur sipër grafikut (në versionin ueb të platformës) dhe tregohet gjithashtu nga një vijë vertikale e kuqe në grafik.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
Nëse ndryshoni kohën e skadimit (koha kur mbaron tregtia), do të ndryshojë edhe koha e mbetur.


A mund të mbyll një tregti përpara kohës së skadimit në Binomo

Kur tregtoni me mekanikën e tregtimit me kohë fikse, ju zgjidhni kohën e saktë që tregtia do të mbyllet dhe nuk mund të mbyllet më herët.

Sidoqoftë, nëse jeni duke përdorur mekanikë CFD, mund të mbyllni një tregti përpara kohës së skadimit. Ju lutemi vini re se kjo mekanikë është e disponueshme vetëm në llogarinë demo.

Si të kaloni nga një demo në një llogari reale në Binomo

Për të kaluar midis llogarive tuaja, ndiqni këto hapa:

1. Klikoni në llojin e llogarisë tuaj në këndin e sipërm të platformës.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
2. Zgjidhni "Llogari reale".
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
3. Platforma do t'ju njoftojë se tani po përdorni fonde reale . Klikoni " Tregti ".
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo


Si të jeni efikas në tregtimin në Binomo

Qëllimi kryesor i tregtimit është të parashikojë saktë lëvizjen e një aktivi për të marrë fitim shtesë.
Çdo tregtar ka strategjinë e tij dhe një grup mjetesh për t'i bërë parashikimet e tij më të sakta.

Këtu janë disa pika kyçe për një fillim të këndshëm në tregti:
 1. Përdorni llogarinë demo për të eksploruar platformën. Një llogari demo ju lejon të provoni asete, strategji dhe tregues të rinj pa rreziqe financiare. Është gjithmonë një ide e mirë të hysh në tregti të përgatitur.
 2. Hapni tregtimet tuaja të para me shuma të vogla, për shembull, $1 ose $2. Kjo do t'ju ndihmojë të testoni tregun dhe të fitoni besim.
 3. Përdorni asete të njohura. Në këtë mënyrë, do të jetë më e lehtë për ju të parashikoni ndryshimet. Për shembull, mund të filloni me aktivin më të njohur në platformë – çiftin EUR/USD.
 4. Mos harroni të eksploroni strategji, mekanikë dhe teknika të reja! Të mësuarit është mjeti më i mirë i tregtarit.


Çfarë është një periudhë kohore në Binomo

Një periudhë kohore, ose një kornizë kohore, është një periudhë gjatë së cilës formohet grafiku.
Ju mund ta ndryshoni periudhën kohore duke klikuar në ikonën në këndin e poshtëm të majtë të grafikut.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binomo
Periudhat kohore janë të ndryshme për llojet e grafikëve:
 • Për grafikët "Candle" dhe "Bar", periudha minimale është 5 sekonda, maksimumi - 30 ditë. Ai tregon periudhën gjatë së cilës formohet 1 qiri ose 1 bar.
 • Për grafikët "Mountain" dhe "Line" - periudha minimale është 1 sekondë, maksimumi është 30 ditë. Periudha kohore për këto diagrame përcakton shpeshtësinë e shfaqjes së ndryshimeve të reja të çmimeve.
Shënim . Sa më e madhe të jetë periudha kohore, aq më të dukshme janë tendencat kryesore në lëvizjen e çmimeve. Sa më e vogël të jetë periudha kohore, aq më të dukshme janë tendencat aktuale lokale.
Thank you for rating.