Verifiko Binomo - Binomo Albania - Binomo Shqipëria

Si të verifikoni llogarinë në Binomo


Si të verifikoj identitetin tim në Binance?

Ju lutemi vini re se ju mund ta kaloni verifikimin vetëm pasi ne ju kemi dërguar një kërkesë. Pasi të jetë dorëzuar, do të merrni një njoftim pop-up dhe artikulli "Verifikimi" do të shfaqet në meny. Për të verifikuar identitetin tuaj, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1) Klikoni në "Verifiko" në njoftimin që shfaqet.
Si të verifikoni llogarinë në Binomo
2) Ose klikoni në foton e profilit tuaj për të hapur menunë.
Si të verifikoni llogarinë në Binomo
3) Klikoni në butonin "Verifiko" ose zgjidhni "Verifikimin" nga menyja.
Si të verifikoni llogarinë në Binomo
4) Do të ridrejtoheni në faqen "Verifikimi" me listën e të gjitha dokumenteve për verifikim. Së pari, do të duhet të verifikoni identitetin tuaj. Për ta bërë këtë, shtypni butonin "Verifiko" pranë "Kartë ID".
Si të verifikoni llogarinë në Binomo
5) Përpara se të filloni verifikimin, shënoni kutitë e kontrollit dhe klikoni "Next".
Si të verifikoni llogarinë në Binomo
6) Zgjidhni vendin e lëshimit të dokumenteve tuaja në menynë rënëse, më pas zgjidhni llojin e dokumentit. Shtypni "Next".

Shënim . Ne pranojmë pasaporta, karta identiteti dhe patentë shoferi. Llojet e dokumenteve mund të ndryshojnë sipas vendit, kontrolloni listën e plotë të dokumenteve.
Si të verifikoni llogarinë në Binomo
7) Ngarko dokumentin që ke zgjedhur. Së pari anën e përparme, pastaj - mbrapa (Nëse dokumenti është i dyanshëm). Ne pranojmë dokumente në formatet e mëposhtme: jpg, png, pdf.

Sigurohuni që dokumenti juaj të jetë:

  • E vlefshme për të paktën një muaj nga data e ngarkimit (për banorët e Indonezisë dhe Brazilit vlefshmëria është e parëndësishme).
  • Lehtë për t'u lexuar: emri juaj i plotë, numrat dhe datat janë të qarta. Të katër qoshet e dokumentit duhet të jenë të dukshme.
Pasi të keni ngarkuar të dyja anët e dokumentit tuaj, klikoni "Next".
Si të verifikoni llogarinë në Binomo
8) Nëse është e nevojshme, shtypni "Ndrysho" për të ngarkuar një dokument tjetër përpara se ta dorëzoni. Ndërsa jeni gati, shtypni "Next" për të dorëzuar dokumentet.
Si të verifikoni llogarinë në Binomo
9) Dokumentet tuaja janë dorëzuar me sukses. Shtypni "OK" për t'u kthyer në faqen "Verifikimi".
Si të verifikoni llogarinë në Binomo
10) Statusi i verifikimit të identitetit tuaj do të ndryshojë në "Në pritje". Mund të duhen deri në 10 minuta për të verifikuar identitetin tuaj.
Si të verifikoni llogarinë në Binomo
11) Pasi të jetë konfirmuar identiteti juaj, statusi ndryshon në "U krye" dhe mund të filloni të verifikoni mënyrat e pagesës.
Si të verifikoni llogarinë në Binomo
12) Nëse nuk ka nevojë të verifikoni mënyrat e pagesës, do të merrni menjëherë statusin "Verifikuar". Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të tërheqni fonde përsëri.
Si të verifikoni llogarinë në Binomo

Si të verifikoni një kartë bankare në Binance?

Pasi të jetë kërkuar verifikimi, do të merrni një njoftim pop-up dhe artikulli "Verifikimi" do të shfaqet në meny.

Ju lutemi vini re!
  • Për të verifikuar një mënyrë pagese, fillimisht duhet të verifikoni identitetin tuaj.
  • Duhet të jesh pronar i kartës. Kartat e palëve të treta nuk mund të përdoren për verifikim;
  • Nëse keni një kartë pa emër, duhet të specifikoni një foto të deklaratës bankare me vulën, datën e lëshimit dhe emrin tuaj të dukshëm. Ju lutemi vini re se dokumenti nuk duhet të jetë më i vjetër se tre muaj.

Pasi të jetë konfirmuar identiteti juaj, mund të filloni të verifikoni kartat tuaja bankare.

Për të verifikuar një kartë bankare, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1) Klikoni në foton e profilit tuaj për të hapur menynë.
Si të verifikoni llogarinë në Binomo
2) Klikoni në butonin "Verifiko" ose zgjidhni "Verifikimin" nga menyja.
Si të verifikoni llogarinë në Binomo
3) Do të ridrejtoheni në faqen "Verifikimi" me listën e të gjitha mënyrave të paverifikuara të pagesës. Zgjidhni një mënyrë pagese me të cilën dëshironi të filloni dhe shtypni "Verifiko".
Si të verifikoni llogarinë në Binomo
4) Ngarko një foto të kartës suaj bankare, vetëm në anën e përparme, në mënyrë që emri, numri i kartës dhe data e skadencës të jenë të dukshme. Ne pranojmë foto në formatet e mëposhtme: jpg, png, pdf . Shtypni "Next".
Si të verifikoni llogarinë në Binomo
5) Fotografia juaj është dërguar me sukses. Shtypni "OK" për t'u kthyer në faqen "Verifikimi".
Si të verifikoni llogarinë në Binomo
6) Statusi i verifikimit të kartës bankare do të ndryshojë në "Në pritje". Mund të duhen deri në 10 minuta për të verifikuar një kartë bankare.

Duhet të verifikoni të gjitha mënyrat e pagesës në listë për të përfunduar verifikimin.
Si të verifikoni llogarinë në Binomo
7) Pasi të përfundojë verifikimi, do të merrni një njoftim dhe statusi juaj do të ndryshojë në "Verifikuar". Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të tërheqni fonde përsëri.
Si të verifikoni llogarinë në Binomo

Si të verifikoni një kartë bankare virtuale/pa emër në Binance?

Pasi të jetë kërkuar verifikimi, do të merrni një njoftim pop-up dhe artikulli "Verifikimi" do të shfaqet në meny.

Shënim . Për të verifikuar një mënyrë pagese, fillimisht duhet të verifikoni identitetin tuaj.

Për të verifikuar një kartë bankare virtuale/pa emër, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1) Klikoni në foton e profilit tuaj për të hapur menynë;
Si të verifikoni llogarinë në Binomo
2) Klikoni në butonin "Verifiko" ose zgjidhni "Verifikimin" nga menyja.
Si të verifikoni llogarinë në Binomo
3. Do të ridrejtoheni në faqen "Verifikimi" me një listë të të gjitha mënyrave tuaja të paverifikuara të pagesës. Zgjidhni kartën tuaj bankare virtuale/pa emër dhe klikoni "Verifiko".
Si të verifikoni llogarinë në Binomo
4) Ngarkoni një pamje të kartës tuaj virtuale bankare ose një foto të kartës tuaj fizike pa emër. Sigurohuni që gjashtë shifrat e para dhe katër shifrat e fundit të numrit të kartës, data e skadencës dhe emri i mbajtësit të kartës të jenë të dukshme dhe të lexueshme.

Nëse një pamje ekrani nuk ka emër në të, ju lutemi dërgoni një dokument që konfirmon pronësinë e kartës tuaj. Kjo mund të jetë një pamje ekrani e versionit të plotë të faqes së internetit të bankës suaj online që tregon numrat e kartës, emrin dhe mbiemrin e pronarit.

Në rast se karta dhe emri juaj nuk janë të dukshëm në një dokument të vetëm, mund të jepni dy dokumente:

1. Ku shihni pagesën e bërë me kartë dhe numrin e llogarisë;
Si të verifikoni llogarinë në Binomo
2. Ku shihni emrin e mbajtësit dhe numrin e llogarisë së cilës i është caktuar karta.
Si të verifikoni llogarinë në Binomo
shënim: Ne pranojmë pamjet e ekranit në formatet e mëposhtme: jpg, png, pdf. E rëndësishme: pamja e ekranit nuk duhet të modifikohet në asnjë mënyrë.

Pastaj, klikoni në "Next";

5) Pamja/fotografia juaj e ekranit u dërgua me sukses. Klikoni "OK" për t'u kthyer në faqen "Verifikimi";
Si të verifikoni llogarinë në Binomo
6) Statusi i verifikimit të kartës suaj bankare do të ndryshojë në "Në pritje". Mund të duhen deri në 10 minuta për të verifikuar një kartë bankare.

Duhet të verifikoni të gjitha mënyrat e pagesës në listë për të përfunduar verifikimin.
Si të verifikoni llogarinë në Binomo
7) Dërgoni kërkesën tuaj në [email protected] në mënyrë që specialistët tanë të kontrollojnë dokumentet e ofruara;

8) Pas përfundimit të verifikimit, do të merrni një njoftim dhe statusi juaj do të ndryshojë në "Verifikuar". Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të tërheqni fonde përsëri.

shënim: Gjatë punës tuaj me kompaninë tonë mund të kërkohen dokumente të tjera (bazuar në klauzolën 4 të Marrëveshjes së Klientit. Regjistrimi dhe Verifikimi i Klientit). Zakonisht ndodh përsëri pasi të keni bërë një depozitë me një kartë të re.
Si të verifikoni llogarinë në Binomo

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Pse më duhet të verifikoj numrin tim të telefonit?

Verifikimi i numrit tuaj të telefonit nuk është një hap i domosdoshëm, por na ndihmon të sigurojmë sigurinë e llogarisë dhe fondeve tuaja. Do të jetë shumë më e shpejtë dhe më e lehtë për të rivendosur aksesin në llogarinë tuaj nëse ndonjëherë humbni fjalëkalimin tuaj ose hakeroheni.

Shënim . Do t'ju kërkohet të verifikoni numrin tuaj të telefonit pasi të keni arritur një status VIP . Ne përdorim procedurën standarde me një kod konfirmimi SMS.

Kur do të jem në gjendje të tërheq fonde?

Ju mund të tërhiqeni menjëherë pasi të ketë përfunduar verifikimi. Procesi i verifikimit zakonisht zgjat më pak se 10 minuta. Kërkesa për tërheqje do të përpunohet nga Binomo brenda 3 ditëve të punës. Data dhe ora e saktë që do të merrni fondet varet nga ofruesi i shërbimit të pagesave.

Ju lutemi vini re!
  • Ju nuk mund të tërhiqni fonde nga llogaria juaj Demo;
  • Përpara tërheqjes duhet të kontrolloni nëse keni fonde në dispozicion në llogarinë tuaj Real;
  • Tërheqjet duhet të bëhen brenda kufijve minimalë dhe maksimalë të tërheqjes;
Nëse nuk e keni kaluar plotësisht një procedurë verifikimi ose nuk keni bërë një qarkullim tregtar, nuk mund të arkëtoni fondet tuaja.

Sa kohë zgjat verifikimi?

Verifikimi i llogarisë suaj zakonisht na merr më pak se 10 minuta.

Janë të pakta rastet e rralla kur dokumentet nuk mund të verifikohen automatikisht dhe ne i kontrollojmë me dorë. Në këtë situatë, periudha e verifikimit mund të zgjatet deri në 7 ditë pune.

Mund të bëni depozita dhe të tregtoni ndërsa prisni, por nuk do të mund të tërhiqni fonde derisa të përfundojë verifikimi.

A mund të tregtoj pa verifikim?

Ju jeni të lirë të depozitoni, tregtoni dhe tërhiqni fonde derisa të kërkohet verifikimi. Verifikimi zakonisht fillon kur tërhiqni fonde nga llogaria juaj. Pasi të keni marrë një njoftim pop-up që ju kërkon të verifikoni llogarinë, tërheqja do të kufizohet, por ju jeni të lirë të tregtoni. Kaloni verifikimin për të qenë në gjendje të tërhiqeni përsëri.

Lajmi i mirë është se zakonisht na duhen më pak se 10 minuta për të verifikuar një përdorues.


A është e sigurt t'ju dërgoj të dhënat e mia private?

Përgjigje e shkurtër: po, është. Ja çfarë bëjmë ne për të garantuar sigurinë e të dhënave tuaja.
1. Të gjitha informacionet tuaja ruhen në një format të koduar në serverë. Këta serverë mbahen në qendrat e të dhënave në përputhje me TIA-942 dhe PCI DSS – standardet ndërkombëtare të sigurisë.

2. Qendrat e të dhënave mbrohen teknikisht dhe ruhen fizikisht gjatë gjithë kohës nga personeli i sigurisë i audituar posaçërisht.

3. I gjithë informacioni transferohet nëpërmjet një kanali të mbrojtur me enkriptim kriptografik. Kur ngarkoni ndonjë fotografi personale, detaje të pagesës, etj., shërbimi fsheh ose turbullon automatikisht një pjesë të simboleve (për shembull, 6 shifrat e mesme në kartën tuaj të pagesës). Edhe nëse mashtruesit përpiqen të kapin informacionin tuaj, ata do të merrnin vetëm simbole të koduara që janë të padobishme pa një çelës.

4. Çelësat e deshifrimit ruhen veçmas nga informacioni aktual, kështu që njerëzit me qëllim kriminal nuk do të kenë akses në të dhënat tuaja private.

Ne siguruam që të gjitha të dhënat personale të mos ndahen me palët e tjera ose të mos përdoren për qëllimet e dikujt.

Thank you for rating.