Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi

Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
Ndërsa bota e tregtisë online vazhdon të zgjerohet, Binomo është shfaqur si një platformë e spikatur për investitorët në Kolumbi që kërkojnë të angazhohen në tregjet financiare globale. Sidoqoftë, efektiviteti i çdo platforme tregtare varet shumë në proceset e depozitimit dhe tërheqjes së saj. Ky artikull synon t'u ofrojë përdoruesve kolumbianë një përmbledhje gjithëpërfshirëse se si të depozitojnë dhe të tërheqin në mënyrë efikase fondet në platformën Binomo, duke siguruar një përvojë tregtare pa probleme.


Si të depozitoni fonde në Binomo Kolumbi

Depozitoni në Binomo Kolumbi nëpërmjet Exito

1. Klikoni butonin “ Depozitim ” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
2. Zgjidhni "Kolumbia" në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "Exito".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
3. Fusni shumën e depozitës, emrin dhe mbiemrin tuaj dhe klikoni butonin “Depozitë”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
4. Futni numrin e dokumentit tuaj të identifikimit dhe klikoni "Dërgo".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
5. Do të shihni një udhëzim pagese. Sigurohuni që të gjitha informacionet të jenë të sakta dhe klikoni "Shkarko kuponin e pagesës".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
6. Mund të printoni kuponin e pagesës dhe të bëni pagesën në çdo dyqan Exito, Carulla, Surtimax ose Superinter. Shkoni në arkë ose në pikën e pagesës dhe kërkoni shërbimin e pagesës së faturave. Arkëtari do të skanojë barkodin dhe do t'ju japë një faturë.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
7. Mund të kontrolloni statusin e transaksionit tuaj në skedën "Historia e transaksioneve" në Binomo.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi

Depozitoni në Binomo Kolumbi nëpërmjet transfertës bankare

1. Klikoni butonin “ Depozitim ” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
2. Zgjidhni "Kolumbi" në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "Transferta bankare".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
3. Fusni shumën e depozitës, emrin dhe mbiemrin tuaj dhe klikoni butonin “Depozitë”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
4. Futni informacionin e kërkuar dhe klikoni “Paguaj”.

Shënim . Do të ridrejtoheni në faqen e pagesave të bankës që zgjidhni. Në këtë udhëzim, ne do të depozitojmë përmes bankës “Bancolombia”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
5. Tregoni nëse jeni person fizik ose juridik dhe shkruani emailin tuaj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
6. Futni emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin e bankës dhe klikoni “Vazhdo”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
7. Sigurohuni që të gjitha informacionet të jenë të sakta dhe klikoni "Vazhdo" për të konfirmuar pagesën.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
8. Pagesa juaj është konfirmuar, klikoni “Finalize”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
9. Do të ridrejtoheni në faqen e ofruesit të pagesave me konfirmimin se transaksioni juaj është "Miratuar".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
10. Ju gjithashtu mund të kontrolloni statusin e transaksionit tuaj në skedën "Historia e transaksioneve" në Binomo.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi

Si të tërhiqni fonde nga Binomo

Tërhiqni fonde në një kartë bankare në Binomo

Tërhiqni fonde në një kartë bankare

Tërheqjet e kartave bankare janë të disponueshme vetëm për kartat e lëshuara në Ukrainë ose Kazakistan .

Për të tërhequr fonde në një kartë bankare, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1. Shkoni te tërheqja në seksionin " Arkë ".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën “ Arkëtari ” në meny.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
Pastaj klikoni në skedën " Tërheqja e fondeve ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
Në aplikacionin celular: Hapni një meny në anën e majtë dhe zgjidhni seksionin " Bilanci ". Prekni butonin " Tërheqje ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “VISA/MasterCard/Maestro” si metodën tuaj të tërheqjes. Plotësoni informacionin e kërkuar. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kartat bankare me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen nga 1 deri në 12 orë për të kredituar fondet në kartën tuaj bankare. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së bankës suaj, etj.

Nëse prisni më shumë se 7 ditë, ju lutemi, na kontaktoni në bisedën e drejtpërdrejtë ose shkruani në support@binomo. com . Ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni tërheqjen tuaj.

Tërhiqni fonde në një kartë bankare jo të personalizuar

Kartat bankare të papersonalizuara nuk e specifikojnë emrin e mbajtësit të kartës, por ju mund t'i përdorni përsëri për të kredituar dhe tërhequr fonde.

Pavarësisht se çfarë thotë në kartë (për shembull, Momentum R ose Mbajtës i Kartës), shkruani emrin e mbajtësit të kartës siç thuhet në marrëveshjen bankare.

Tërheqjet e kartave bankare janë të disponueshme vetëm për kartat e lëshuara në Ukrainë ose Kazakistan.

Për të tërhequr fonde në një kartë bankare të papersonalizuar, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1. Shkoni te tërheqja në seksionin " Arkë ".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën “ Arkëtari ” në meny.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
Pastaj klikoni në skedën " Tërheqja e fondeve ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
Në aplikacionin celular: Hapni një meny në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci" dhe prekni butonin " Tërheq ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “VISA/MasterCard/Maestro” si metodën tuaj të tërheqjes. Plotësoni informacionin e kërkuar. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kartat bankare me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacioneve celulare).
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen nga 1 deri në 12 orë për të kredituar fondet në kartën tuaj bankare. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së bankës suaj, etj.

Nëse prisni më shumë se 7 ditë, ju lutemi, na kontaktoni në bisedën e drejtpërdrejtë ose shkruani në support@binomo. com . Ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni tërheqjen tuaj.

Tërhiqni fonde përmes kuletave elektronike në Binomo

Tërhiqni fonde nëpërmjet Skrill

1. Shkoni te tërheqja në seksionin " Arkë ".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën “ Arkëtari ” në meny.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
Pastaj klikoni në skedën " Tërheqja e fondeve ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
Në aplikacionin celular: Hapni një meny në anën e majtë, zgjidhni seksionin " Bilanci " dhe prekni butonin " Tërheq ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni "Skrill" si metodën tuaj të tërheqjes dhe plotësoni adresën tuaj të emailit. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kuletat me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen deri në 1 orë për të kredituar fondet në portofolin tuaj elektronik. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së ofruesit tuaj të pagesave, etj.


Tërhiqni fonde përmes Perfect Money

Shkoni te tërheqja në seksionin " Arkëtari ".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën “ Arkëtari ” në meny.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
Pastaj klikoni në skedën " Tërheqja e fondeve ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
Në aplikacionin celular: Hapni një meny në anën e majtë, zgjidhni seksionin " Bilanci " dhe prekni butonin " Tërheq ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “Perfect Money” si metodën tuaj të tërheqjes. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kuletat me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacioneve celulare).
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen deri në 1 orë për të kredituar fondet në portofolin tuaj elektronik. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së ofruesit tuaj të pagesave, etj.


Tërhiqni fonde përmes parave të gatshme ADV

1. Shkoni te tërheqja në seksionin " Arkë ".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën “ Arkëtari ” në meny.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
Pastaj klikoni në skedën " Tërheqja e fondeve ".


Në aplikacionin celular: Hapni një meny në anën e majtë, zgjidhni seksionin " Bilanci " dhe prekni butonin " Tërheq ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “ADV cash” si metodën tuaj të tërheqjes. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kuletat me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".

3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen deri në 1 orë për të kredituar fondet në portofolin tuaj elektronik. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së ofruesit tuaj të pagesave, etj.

Tërhiqni fonde në një llogari bankare në Binomo

Tërheqjet nga llogaria bankare ofrohen vetëm për bankat e Indisë, Indonezisë, Turqisë, Vietnamit, Afrikës së Jugut, Meksikës dhe Pakistanit.

Ju lutemi vini re!
  • Ju nuk mund të tërhiqni fonde nga llogaria juaj Demo. Fondet mund të arkëtohen vetëm nga llogaria reale;
  • Ndërsa keni një qarkullim të shumëfishuar tregtar, nuk mund të tërhiqni as fondet tuaja.
Për të tërhequr fonde në llogarinë tuaj bankare, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1. Shkoni te tërheqja në seksionin " Arkëtari ".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën “ Arkëtari ” në meny.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
Pastaj klikoni në skedën " Tërheqja e fondeve ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
Në aplikacionin celular: Hapni një meny në anën e majtë, zgjidhni seksionin " Bilanci " dhe prekni butonin " Tërheq ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
Në versionin e ri të aplikacionit Android: trokitni lehtë mbi ikonën "Profile" në fund të platformës. Prekni në skedën “ Bilanci ” dhe më pas prekni “ Tërheqje ”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “Transfertë bankare” si metodën tuaj të tërheqjes. Plotësoni pjesën tjetër të fushave (të gjitha informacionet e kërkuara mund t'i gjeni në marrëveshjen tuaj bankare ose në një aplikacion bankar). Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Kolumbi
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen nga 1 deri në 3 ditë pune për të kredituar fondet në llogarinë tuaj bankare. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së bankës suaj, etj.

Nëse prisni më shumë se 7 ditë, ju lutemi, na kontaktoni në bisedën e drejtpërdrejtë ose shkruani në support@binomo. com. Ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni tërheqjen tuaj.

Optimizimi i proceseve të depozitimit dhe tërheqjes së Binomo për tregtarët kolumbianë

Si përfundim, procedurat e depozitimit dhe tërheqjes në Binomo për përdoruesit në Kolumbi janë krijuar me përpikëri për të qenë miqësore dhe efikase, duke nxitur një mjedis të favorshëm për tregtimin në internet. Duke iu përmbajtur udhëzimeve të përshkruara në këtë udhëzues, investitorët kolumbianë mund të lundrojnë me besim në aspektet financiare të tregtimit në platformë, duke i fuqizuar ata të përqëndrohen në marrjen e vendimeve të informuara për investime. Ndërsa Binomo vazhdon të evoluojë dhe zgjerojë shërbimet e saj në Kolumbi, prioritizimi i proceseve të pandërprera transaksionale mbetet thelbësor, duke forcuar më tej reputacionin e saj si një platformë e besuar për tregtimin në internet.
Thank you for rating.