Binomo Programi i Filialit - Binomo Albania - Binomo Shqipëria

Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Binomo


Programi i Filialit Binomo

Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Binomo
Programi i Filialit Binomo ju lejon të tërheqni tregtarë në platformë dhe të fitoni para shtesë bazuar në aktivitetin e tyre tregtar.

Programi ynë ka shumë përparësi, si p.sh.
 • Një qasje individuale ndaj secilit partner
 • Specialistë të kualifikuar të mbështetjes, të cilët janë gjithmonë të gatshëm t'ju ndihmojnë përmes bisedës së drejtpërdrejtë ose emailit
 • Një përzgjedhje e gjerë e materialeve të dobishme promovuese
 • Materiale promovuese të personalizuara për faqen tuaj të internetit
 • RevShare deri në 70%
 • Pagesat javore
 • Komisioni është mbi ne
 • Materiale unike promovuese sipas kërkesës
 • 5% program referimi
 • CPA\CPL disponohet


Si të bashkoheni me Programin e Filialeve Binomo

Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Binomo
5 hapa drejt suksesit tuaj
 1. Regjistrohu
 2. Kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes
 3. Merr këshilla për fillimin dhe këshilla për maksimizimin e konvertimit
 4. Përdorni të gjithë gamën e materialeve promovuese për të angazhuar tregtarë të rinj
 5. Merrni fitime të forta dhe të qëndrueshme


Karakteristikat e Programit të Filialit Binomo (BinPartner).

Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Binomo
Binomo drejton programin e filialeve BinPartner, i cili është një nga programet e filialeve më të mbushura me veçori atje.

Përfitimet e të qenit Filial i BinPartner:

Duke i qëndruar besnik kulturës së tij duke ofruar shërbime më të mira se konkurrentët e tij, programi BinPartner performon më mirë se shumica e programeve të tjera të filialeve të ndërmjetësit që gjeni atje. Ka një sërë faktorësh që e veçojnë qartë programin Binomo Affiliate. Disa prej tyre janë renditur më poshtë:

1. Komisionet e përjetshme
Një nga gjërat më të rëndësishme që merrni nga Binomo janë komisionet e përjetshme. Kjo për shkak se përdor sistemin RevShare në të cilin fitoni kur referimi juaj tregton. Me Binomo, ju duhet të bëni punën e vështirë të referimit vetëm një herë, pas së cilës filloni të fitoni për jetë.

2. Përqindja e lartë e pagesës Përqindja
e depozitave të referimit që ju paguhen është relativisht e lartë. Binomo ju paguan deri në 70% të çdo depozite të tregtarit që ju referuat. Kjo është lehtësisht një nga më të lartat që mund të gjeni në këtë hapësirë.

3. Hybrid Affiliate System
Binomo nuk operon vetëm me një sistem të vetëm filialesh. Ai operon sistemet CPA, CPL si dhe RevShare. Si i tillë, pa marrë parasysh se cilën pjesë zgjidhni, ju prapë mund të fitoni para shtesë si një filial.

4. Pagesa të lehta dhe të shpejta
Për më tepër, Binomo ju ofron pagesa të lehta dhe të shpejta. Ju paguheni çdo gjë që keni fituar të paktën dy herë në çdo muaj (dmth. çdo dy javë). Përveçse është i shpejtë, është edhe i lehtë. Ju paguheni përmes opsioneve të ndryshme duke përfshirë Skrill, WebMoney dhe shumë të tjerë.

5. Mbështetja personale
Binomo ka dedikuar menaxherë të filialeve, qëllimi i të cilëve është t'ju shohin të keni sukses si bashkëpunëtorë të kompanisë. Kompania gjithashtu ju ofron materiale ekskluzive promovuese për t'ju ndihmuar të lehtësoni punën tuaj.

Llojet e potencialeve të fitimit me BinPartner

Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Binomo
Programet e filialeve nuk funksionojnë në të njëjtën mënyrë. Ajo që një ndërmjetës pret të përmbushin filialet dhe çfarë strukture merr programi ndryshojnë nga njëri-tjetri. Ka lloje të programeve dhe strukturave të filialeve me të cilat punojnë ndërmjetësit. Ato përfshijnë:

Kosto për veprim (
CPA) Marketingu i kostos për veprim ( CPA) është një formë e marketingut të filialeve ku filialet paguhen vetëm kur referimet e tyre kryejnë veprime të caktuara. Kjo është, në këtë rast, kërkesa për referimin e filialit për të kryer është kryerja e një veprimi të caktuar. Një veprim i tillë mund të përfshijë dërgimin e një emaili, marrjen e një sondazhi, regjistrimin për një buletin, ndër të tjera.

Në rastin e një ndërmjetësi, një "veprim" i tillë mund të përfshijë plotësimin e formularit të regjistrimit për t'u regjistruar në një ndërmjetës, dërgimin e emaileve ose regjistrimin për një webinar të organizuar nga ndërmjetësi.

Pse do t'ju paguajë një ndërmjetës për t'i bërë të tjerët të kryejnë këto detyra në dukje të parëndësishme? Kjo është për shkak se ju keni bërë pjesën e parë të punës për ta - domethënë, ju keni marrë epërsinë e parë. Kjo është veçanërisht nëse referimi ka imputuar emailet e tyre. Më pas ndërmjetësi mund të marrë përsipër fushatën e marketingut prej andej.

Marketingu CPA mund të duket si forma më e lehtë e marketingut të filialeve, dhe si e tillë, është më pak e paguar. Një ndërmjetës nuk do të paguajë shumë për t'i ndihmuar ata të vendosin emailin e një klienti të mundshëm.

Kostoja për drejtues (CPL)
Kjo e çon të gjithë çështjen një shkallë më të lartë. Këtu, ju po bëni shumë më tepër sesa thjesht t'i merrni ndërmjetësit disa emaile dhe detaje të tjera kontakti. Këtu, ju po shkoni më tej duke sjellë në të vërtetë referimin për të tregtuar me ndërmjetësin.

Duhet të theksojmë se ajo që kualifikohet si "Udhëheqës" me një ndërmjetës të caktuar ndryshon nga ajo që kualifikohet si Kryesues me një tjetër. Për disa ndërmjetës, marrja e referimit për të përfunduar të gjithë procesin e regjistrimit mund të jetë e mjaftueshme për t'u kualifikuar si Drejtues. Pra, filiali do të kompensohet. Për disa të tjerë, ju duhet të merrni në fakt referimin për të depozituar fonde në llogarinë e tyre tregtare me ndërmjetësin.

Ndarja e të ardhurave (RevShare)
Kjo mund të jetë një degë e sistemeve të mësipërme dhe një që mund të jetë shumë shpërblyese për filialin. Shumë ndërmjetës prezantojnë sistemin RevShare për të joshur më shumë bashkëpunëtorë. Në thelb, ajo që nënkupton RevShare është që filialit t'i paguhet një shkurtim i çfarëdo të ardhurash që ndërmjetësi gjeneron nga referimet për një kohë - në disa raste, për jetën. Rrjedhimisht, kur filiali i referon njerëzit të tregtojnë me një ndërmjetës, dhe ata e bëjnë këtë, filiali mund të fitojë prej tyre për sa kohë që ata vazhdojnë të tregtojnë.

Duke kombinuar disa nga këto sisteme, Binomo drejton një nga programet më të mira të filialeve që mund të gjeni atje.


Cilat kuleta mund të përdoren për pagesa?

Pagesat mund të bëhen përmes ofruesve të mëposhtëm të shërbimeve të pagesave:
 • Webmoney,
 • Yandex.Money,
 • Pagesat,
 • Skrill.
Transfertat bankare janë gjithashtu një opsion. Nëse nuk keni gjetur një ofrues shërbimi pagese që ju pëlqen, ju lutemi kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes. Ne do të shqyrtojmë opsione të tjera për pagesë posaçërisht për ju.


Pyetjet e bëra të shpeshta (FAQ)

Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Binomo
Si mund të punoj me ju nëse nuk kam uebsajtin tim?

Ju nuk keni nevojë të keni një faqe interneti për të angazhuar klientët. Ju mund t'i angazhoni ata duke përdorur çdo metodë ligjore, për shembull, përmes rrjeteve sociale, trafikut arbitrar ose burimeve të tjera të trafikut.


Sa do të fitoj nëse bëhem partner

Nuk ka kufi. Ju do të fitoni 2% të kostos së çdo tregtie të hapur nga tregtari juaj deri në planin që zgjidhni. Të ardhurat mujore janë zakonisht rreth 5000 dollarë.

Sa shpesh përditësohen statistikat?

Statistikat përditësohen në kohë reale, çdo 2 minuta.

Cila është shuma minimale për një Pagesë?

 • Shuma minimale e tërheqjes është 10 dollarë.
 • Shuma minimale e tërheqjes për kuletat Neteller dhe Skrill është 200 dollarë.

Unë mund të punoj në një sistem Referimi ose mund të tërheq klientë. Qfare eshte dallimi?

Nëpërmjet programit të referimit, ju tërheqni të njëjtin lloj partnerësh në Binpartner.com që do të tërheqin edhe partnerë ose klientë të tjerë. Për këtë, ju do të merrni 5% të fitimeve tuaja nga referimet. Për tërheqjen e klientëve në Binomo.com ju merrni 2% të kostos së secilit prej tregtive të tyre deri në planin tuaj.


Ku të gjeni lidhje për angazhimin e tregtarit të ri?

Të gjitha lidhjet për angazhimin e tregtarit janë në seksionin Promo. Ju duhet të zgjidhni faqen kryesore ose faqen e uljes që dëshironi dhe kopjoni lidhjen që shfaqet.

Një fushatë reklamuese është një identifikues opsional shtesë për burimin e trafikut tuaj. Ju mund të keni sa më shumë fushata që dëshironi dhe ato mund të futen në lidhje automatikisht. Statistikat e fushatës reklamuese do të gjenerohen automatikisht.

Një nën-llogari është një identifikues opsional shtesë për burimin e trafikut tuaj brenda një fushate reklamuese. Ju mund të keni aq nën-llogari sa të dëshironi dhe ato mund të futen në lidhje automatikisht. Statistikat e nënllogarisë do të gjenerohen automatikisht.

Tani mund të postoni lidhjen tuaj dhe të angazhoni klientët!

Ku të gjeni lidhje për të angazhuar partnerë të tjerë?

Të gjitha lidhjet për angazhimin e partnerit mund të gjenden në seksionin Referimet. Duhet të kopjoni lidhjen tuaj ose të zgjidhni banerin që dëshironi dhe të kopjoni lidhjen që shfaqet.

Tani mund të postoni rilidhjen tuaj për të angazhuar partnerë të tjerë!

Ku dhe si mund të reklamoj?

Ju mund të angazhoni klientët përmes një numri të pabesueshëm mënyrash, gjithçka varet nga njohuritë, aftësitë dhe aftësitë tuaja. Le të shohim shpejt burimet kryesore të trafikut dhe më pas të hedhim një vështrim më të afërt në secilën prej tyre:
 • Faqet e internetit për tema specifike
 • Reklamimi kontekstual
 • Rrjetet e reklamimit
 • Rrjete sociale
 • Portalet video
 • Forumet
 • Ide unike


Faqet e internetit për tema specifike

Pa dyshim, trafiku më i mirë vjen nga faqet e internetit të dedikuara posaçërisht për tregtimin në internet me rishikime të platformave, vlerësime, materiale trajnimi dhe video, artikuj analitikë dhe përmbajtje të tjera të dobishme. Nëse mund të krijoni faqe interneti, kjo është mënyra më e mirë për të marrë fitime të qëndrueshme dhe mbresëlënëse.

Shikoni shembuj të këtij lloji të faqes nga rezultatet e kërkimit, bëni tuajin dhe ne do të ofrojmë mijëra materiale promovuese për të angazhuar klientët: një përshkrim unik të platformës sonë, grafikët, artikujt e lajmeve me tekst, analizat e rregullta të tregut dhe shumë më tepër sipas kërkesës. .


Përfundim mbi programin e Filialit BinPartner të Binomo

Programi BinPartner është i drejtë dhe shumë fitimprurës nëse keni trafik të mjaftueshëm. Nuk ka disavantazhe për përdoruesin nëse ai përdor lidhjen tuaj të referimit. BinPartner ka pagesa shumë më të larta se shumica e programeve të filialeve, sepse pjesa e të ardhurave mund të shkojë deri në 70%. Duhet ta provoni patjetër për të krijuar të ardhura pasive.
Thank you for rating.