Како да отворите демо сметка на Binomo

Како да отворите демо сметка на Binomo
Демо-сметката Binomo е дизајнирана да симулира вистинска средина за тргување врз основа на реалните пазарни услови. Нашето верување дека околината за демо тргување мора што поблиску да ја одразува околината за тргување во живо, е целосно во согласност со нашите основни вредности на Искреност - Отвореност - Транспарентност и обезбедува беспрекорна транзиција при отворање на сметка во живо за тргување на реалниот пазар.


Отворете демо сметка со е-пошта

1. Внесете binomo.com за да ја посетите официјалната веб-страница на binomo . Кликнете на [Најави се] во горниот десен агол на страницата и ќе се појави табот со формуларот за пријавување.
Како да отворите демо сметка на Binomo
2. За да се регистрирате, треба да ги извршите следните чекори и да кликнете на „Креирај сметка“
  1. Внесете валидна адреса за е-пошта и креирајте силна лозинка
  2. Изберете валута за депонирање и повлекување средства.
  3. Прочитајте и согласете се со Условите за користење и проверете го

Проверете дали вашата адреса на е-пошта е внесена без празни места или дополнителни знаци.

Како да отворите демо сметка на Binomo
3. После тоа ќе биде испратена е- пошта за потврда на адресата на е-пошта што ја внесовте. Потврдете ја вашата адреса за е-пошта за да ја заштитите вашата сметка и да отклучите повеќе можности на платформата, кликнете на копчето Потврди е-пошта“
Како да отворите демо сметка на Binomo
4. Вашата е-пошта беше успешно потврдена. Кликнете на копчето „Најави се“, потоа внесете ја адресата на е -пошта и лозинката со кои сте се регистрирале за да се најавите на вашата сметка.
Како да отворите демо сметка на Binomo
Сега можете да се најавите за да започнете со тргување. Имате 1.000 долари во демо сметка, исто така можете да тргувате на вистинска или турнирска сметка по депонирањето.
Како да отворите демо сметка на Binomo


Отворете демо сметка со сметка на Фејсбук

Исто така, имате опција да ја отворите вашата сметка користејќи ја вашата лична сметка на Facebook и тоа можете да го направите со само неколку едноставни чекори:

1. Кликнете на копчето Facebook
Како да отворите демо сметка на Binomo
2. Ќе се отвори прозорец за најавување на Facebook, каде што ќе треба да ја внесете вашата адреса за е-пошта што сте го користеле за да се регистрирате на Facebook

3. Внесете ја лозинката од вашата сметка на Facebook

4. Кликнете на „Log In“
Како да отворите демо сметка на Binomo
Откако ќе кликнете на копчето „Log in“, Binomo бара пристап до: Вашето име и слика на профилот и е-пошта адреса. Кликнете Продолжи...
Како да отворите демо сметка на Binomo
После тоа автоматски ќе бидете пренасочени на платформата Binomo.

И тогаш можете да се најавите за да започнете со тргување. Имате 1.000 долари на демо сметка,може да тргувате и на реална или турнирска сметка по депонирањето.

Отворете демо сметка со сметката на Gmail

Binomo е достапен за регистрација користејќи ја вашата лична Gmail сметка. Овде ви треба и овластување во вашата Gmail сметка.

1. За да се регистрирате со Gmail сметка, кликнете на соодветното копче во формуларот за регистрација.
Како да отворите демо сметка на Binomo
2. Во новиот прозорец што се отвора, внесете го вашиот телефонски број или е-пошта и кликнете „Следно“.
Како да отворите демо сметка на Binomo
3. Потоа внесете ја лозинката за вашата сметка на Gmail и кликнете „ Следно “.
Како да отворите демо сметка на Binomo
После тоа, следете ги упатствата испратени од услугата на вашата адреса за е-пошта.

И тогаш можете да се најавите за да започнете со тргување. Имате 1.000 долари во демо сметка, исто така можете да тргувате на вистинска или турнирска сметка по депонирањето.


Демо сметка Binomo на мобилна платформа iOS

Ако имате мобилен уред со iOS, ќе треба да ја преземете официјалната мобилна апликација Binomo од App Store или овде . Едноставно побарајте ја апликацијата „Биномо: Паметни инвестиции“ и преземете ја на вашиот iPhone или iPad.

Мобилната верзија на платформата за тргување е потполно иста како и нејзината веб верзија. Следствено, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства. Покрај тоа, апликацијата за тргување Binomo за iOS се смета за најдобра апликација за онлајн тргување. Така, има висок рејтинг во продавницата.
Како да отворите демо сметка на Binomo
Регистрацијата за мобилната платформа iOS е достапна и за вас. Направете ги истите чекори како веб-апликацијата и кликнете на „Регистрирај се“
  1. Внесете ја вашата адреса за е-пошта и нова лозинка
  2. Изберете ја валутата на сметката
  3. Прочитајте и согласете се со Условите за користење и проверете го
Како да отворите демо сметка на Binomo
Како да отворите демо сметка на Binomo
Ако веќе работите со оваа платформа за тргување, најавете се на вашата сметка на мобилниот уред iOS. Сега можете да започнете со тргување. Стандардно имате демо-сметка од $1.000.
Како да отворите демо сметка на Binomo

Демо сметка на Binomo на мобилна платформа Андроид

Ако имате мобилен уред со Android, ќе треба да ја преземете официјалната мобилна апликација Binomo од Google Play или овде . Едноставно побарајте ја апликацијата „Биномо“ и преземете ја на вашиот уред.

Мобилната верзија на платформата за тргување е потполно иста како и нејзината веб верзија. Следствено, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства. Покрај тоа, апликацијата за тргување Binomo за Android се смета за најдобра апликација за онлајн тргување. Така, има висок рејтинг во продавницата.
Како да отворите демо сметка на Binomo
Регистрацијата за мобилната платформа Андроид е исто така достапна за вас. Направете ги истите чекори како веб-апликацијата и кликнете на „Регистрирај се“
  1. Внесете ја вашата адреса за е-пошта и нова лозинка
  2. Изберете ја валутата на сметката
  3. Прочитајте и согласете се со Условите за користење и проверете го
Како да отворите демо сметка на Binomo
Ако веќе работите со оваа платформа за тргување, најавете се на вашата сметка на мобилниот уред со Android. Сега можете да започнете со тргување. Стандардно имате демо-сметка од $1.000.
Како да отворите демо сметка на Binomo


Отворете демо сметка на мобилна веб-верзија

Ако сакате да тргувате на мобилната веб верзија на платформата за тргување Binomo, можете лесно да го направите тоа. Првично, отворете го вашиот прелистувач на вашиот мобилен уред. После тоа, побарајте „ Binomo.com “ и посетете ја официјалната веб-страница на брокерот.
Како да отворите демо сметка на Binomo
На овој чекор сè уште ги внесуваме податоците: е-пошта, лозинка, изберете валута, штиклирајте „Договор за клиент“ и кликнете „Креирај сметка“
Како да отворите демо сметка на Binomo
Еве сте! Сега ќе можете да отворате сметка и да тргувате од мобилната веб верзија на платформата. Мобилната веб-верзија на платформата за тргување е сосема иста како и обичната веб-верзија на неа. Следствено, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства.

Сега можете да започнете со тргување. Стандардно имате демо-сметка од $1.000.
Како да отворите демо сметка на Binomo


Како да се префрлите од демо на вистинска сметка?

За да се префрлате помеѓу вашите сметки, следете ги овие чекори:

1. Кликнете на типот на вашата сметка во горниот агол на платформата.
Како да отворите демо сметка на Binomo
2. Изберете „Реална сметка“.
Како да отворите демо сметка на Binomo
3. Платформата ќе ве извести дека сега користите вистински средства . Кликнете на „ Трговија “.
Како да отворите демо сметка на Binomo


Најчесто поставувани прашања (ЧПП)


Може ли да добијам дополнителен профит на демо сметката?

Демо сметката е алатка за да се запознаете со платформата, да ги вежбате вашите вештини за тргување со различни средства и да испробате нова механика на графикон во реално време без ризици.

Средствата на демо сметката не се реални. Можете да ги зголемите со склучување успешни занаети, но не можете да ги повлечете.

Откако ќе бидете подготвени да започнете со тргување со вистински средства, можете да се префрлите на вистинска сметка.


Дали роднините можат да се регистрираат на страницата и да тргуваат од истиот уред

Членовите на истото семејство можат да тргуваат на Binomo на различни сметки.

Во овој случај, платформата треба да се внесе од различни уреди и различни ip-адреси.


Зошто да потврдам е-пошта?

Потврдата по е-пошта е неопходна за да добивате важни вести од компанијата во врска со промените што се воведуваат на платформата, како и известувања за различни промоции за нашите трговци.

Исто така, ќе ја обезбеди безбедноста на вашата сметка и ќе помогне да се спречат трети страни да пристапат до неа.


Потврда за е-пошта

Е-пошта за потврда на регистрацијата ќе ви биде испратена во рок од 5 минути од отворањето на вашата сметка.

Ако не сте ја примиле е-поштата, ве молиме проверете ја вашата папка Спам. Некои мејлови одат таму без причина.

Но, што ако нема е-пошта во ниту една од вашите папки? Не е проблем, можеме повторно да го испратиме. За да го направите тоа, само одете на оваа страница, внесете ги вашите лични податоци и направете го барањето.

Ако вашата адреса на е-пошта е погрешно внесена, можете да ја поправите.

Запомнете дека секогаш можете да се потпрете и на техничка поддршка. Само испратете е-пошта на [email protected] барајќи да ја потврдите вашата адреса за е-пошта.


Како да потврдите е-пошта ако е-поштата е погрешно внесена

Кога се регистриравте, погрешно сте ја напишале вашата адреса на е-пошта.

Тоа значи дека писмото за потврда било испратено на друга адреса и не сте го добиле.

Ве молиме одете на вашите лични информации на веб-страницата на Binomo.

Во полето „Е-пошта“, внесете ја точната адреса и кликнете на копчето „Потврди“.

После тоа, системот автоматски ќе испрати писмо за потврда на вашата е-пошта, а на страницата ќе видите порака дека писмото е испратено.

Ве молиме проверете ги сите папки во вашата е-пошта, вклучително и спам. Ако сè уште го немате писмото, можете повторно да го побарате на страницата.
Thank you for rating.
ОДГОВОРИ НА КОМЕНТАР Откажи го одговорот
Ве молиме внесете го вашето име!
Ве молиме внесете точна адреса за е-пошта!
Ве молиме внесете го вашиот коментар!
Полето g-recaptcha е задолжително!

Остави коментар

Ве молиме внесете го вашето име!
Ве молиме внесете точна адреса за е-пошта!
Ве молиме внесете го вашиот коментар!
Полето g-recaptcha е задолжително!