Binomo Hyni

Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo


Si të identifikoheni në Binomo


Si të identifikoheni në llogarinë Binomo?

 1. Shkoni në aplikacionin celular Binomo ose faqen e internetit.
 2. Klikoni në "Identifikohu" dhe " Identifikohu "
 3. Shkruani adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin.
 4. Klikoni në butonin "Identifikohu" .
 5. Nëse keni harruar emailin tuaj , mund të identifikoheni duke përdorur "Gmail" ose "Facebook".
 6. Nëse keni harruar fjalëkalimin , klikoni në "Keni harruar fjalëkalimin tim".

Klikoni butonin e verdhë "Identifikohu", do të shfaqet skeda me formularin e regjistrimit dhe klikoni " Identifikohu ".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Futni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin me të cilin jeni regjistruar për të hyrë në llogarinë tuaj.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Tani ju jeni në gjendje të identifikoheni për të filluar tregtimin. Ju keni 1000 dollarë në llogarinë demonstruese, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale ose turneu pas depozitimit.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në BinomoSi të identifikoheni në Binomo duke përdorur Facebook?

Ju gjithashtu mund të identifikoheni në faqen e internetit duke përdorur llogarinë tuaj personale në Facebook duke klikuar në logon e Facebook .

1. Klikoni në butonin Facebook
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Fusni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni në "Identifikohu"
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Pasi të keni Nëse keni klikuar në butonin "Identifikohu" , Binomo po kërkon qasje në: Emrin tuaj, foton e profilit dhe adresën e emailit. Kliko Vazhdo...
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Pas kësaj do të ridrejtohesh automatikisht në platformën Binomo.

Si të identifikoheni në Binomo duke përdorur Gmail?

1. Ju gjithashtu mund të identifikoheni në faqen e internetit duke përdorur llogarinë tuaj personale të Gmail duke klikuar në logon e Google .
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Më pas, në dritaren e re që hapet, futni numrin e telefonit ose emailin tuaj dhe klikoni “Next” . Pasi të keni futur këtë hyrje dhe klikoni "Next", sistemi do të hapë një dritare. Do t'ju kërkohet fjalëkalimi për llogarinë tuaj Gmail .
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Gmail dhe klikoni “ Tjetër ”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit. Do të çoheni në llogarinë tuaj personale Binomo.


Rikuperimi i fjalëkalimit nga llogaria Binomo

Mos u shqetësoni nëse nuk mund të hyni në platformë, thjesht mund të keni futur fjalëkalimin e gabuar. Ju mund të dilni me një të re.

Nëse përdorni versionin e internetit

Për ta bërë këtë, klikoni në lidhjen "Harrova fjalëkalimin tim" nën "fjalëkalimin" në sajt.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Në dritaren e re, futni emailin që keni përdorur gjatë regjistrimit dhe klikoni butonin " Dërgo ".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Do të merrni një email me një lidhje për të ndryshuar fjalëkalimin tuaj menjëherë.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Pjesa më e vështirë ka mbaruar, ju premtojmë! Tani thjesht shkoni në kutinë tuaj hyrëse, hapni emailin dhe klikoni butonin e verdhë " Kliko ".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Lidhja nga emaili do t'ju çojë në një seksion të veçantë në faqen e internetit Binomo. Fusni fjalëkalimin tuaj të ri këtu dy herë dhe klikoni butonin " Ndrysho fjalëkalimin" .
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Ju lutemi ndiqni këto rregulla:
Fjalëkalimi duhet të përbëhet nga të paktën 6 karaktere dhe duhet të përmbajë shkronja dhe numra." Fjalëkalimi" dhe "Konfirmo fjalëkalimin" duhet të jenë të njëjta.


Pasi të keni futur "Fjalëkalimin" dhe "Konfirmoni fjalëkalimin". Do të shfaqet një mesazh që tregon se fjalëkalimi është ndryshuar me sukses.

Kjo eshte! Tani mund të hyni në platformën Binomo duke përdorur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj të ri.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Nëse përdorni aplikacionin celular

Për ta bërë këtë, klikoni në lidhjen "Rivendos fjalëkalimin" nën butonin "Identifikohu".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Në dritaren e re, shkruani emailin që keni përdorur gjatë regjistrimit dhe klikoni butonin "Rivendos fjalëkalimin" . Bëni të njëjtat hapa të mbetur si aplikacioni në internet
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Si të identifikoheni në aplikacionin Binomo iOS?

Hyrja në platformën celulare iOS është e ngjashme me hyrjen në aplikacionin në internet Binomo. Aplikacioni mund të shkarkohet përmes App Store në pajisjen tuaj ose klikoni këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “Binomo: Investimet inteligjente” dhe klikoni “Shkarko” për ta instaluar në iPhone ose iPad.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin celular Binomo iOS duke përdorur emailin tuaj. Thjesht duhet të zgjidhni opsionin "Identifikohu".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Identifikohu" .
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Platforma Tregtare
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në BinomoSi të identifikoheni në aplikacionin Binomo Android?

Duhet të vizitoni dyqanin Google Play dhe të kërkoni "Binomo" për të gjetur këtë aplikacion ose klikoni këtu . Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin celular Binomo Android duke përdorur emailin tuaj.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Bëni të njëjtat hapa si në pajisjen iOS, zgjidhni opsionin “Identifikohu” , shkruani emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin “Identifikohu” .
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Platforma Tregtare
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në BinomoIdentifikohu në Binomo Mobile Web Version

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të internetit të platformës tregtare Binomo, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, kërkoni " Binomo.com " dhe vizitoni faqen zyrtare të ndërmjetësit.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Identifikohu" .
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Ja ku jeni! Tani do të mund të tregtoni nga versioni i uebit për celular të platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Platforma Tregtare
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Kam harruar emailin nga llogaria Binomo

Nëse keni harruar e-mailin tuaj, mund të identifikoheni duke përdorur Apple ose Gmail.

Nëse nuk i keni krijuar këto llogari, mund t'i krijoni ato kur regjistroheni në faqen e internetit të Binomo. Në raste ekstreme, nëse harroni emailin tuaj dhe nuk ka asnjë mënyrë për t'u identifikuar nëpërmjet Gmail dhe Apple, duhet të kontaktoni shërbimin e mbështetjes: [email protected]


Mesazhi se numri i lejuar i përpjekjeve për hyrje është tejkaluar

Një mesazh që thotë se numri i lejuar i përpjekjeve për hyrje është tejkaluar mund të shfaqet nëse përpiqeni të identifikoheni në llogarinë tuaj më shumë se 10 herë brenda një ore.

Ju lutemi, prisni një orë dhe do të mund të identifikoheni.


Çfarë duhet të bëj nëse nuk kam marrë një email me lidhjen për të rikuperuar fjalëkalimin

Nëse nuk e keni marrë emailin me lidhjen për të rikuperuar fjalëkalimin e llogarisë suaj Binomo, ju lutemi ndiqni këto hapa:

sigurohuni që të keni kontrolluar kutinë hyrëse të postës suaj të përdorur për regjistrimin e llogarisë Binomo

kontrolloni dosjen "Spam" për emailet nga Binomo - letër me lidhjen mund të jetë atje;

nëse nuk ka email me lidhjen për të rikuperuar fjalëkalimin, ju lutemi na kontaktoni përmes bisedës ose mund të shkruani në [email protected] dhe specialistët tanë do të ndihmojnë për të zgjidhur problemin.


Nuk mund të identifikohem, llogari e regjistruar përmes Facebook

Për të hyrë në llogarinë tuaj, ju kërkojmë të shkoni në versionin ueb të platformës, të zgjidhni opsionin "Ka harruar fjalëkalimin tim" dhe të shkruani emailin e përdorur për regjistrim në Facebook. Më pas do të merrni një email me një lidhje për të ndryshuar fjalëkalimin e llogarisë suaj Binomo.

Pas kësaj, do të mund të hyni në platformë duke përdorur një fjalëkalim të ri dhe një adresë emaili të verifikuar si hyrje.


Si mund ta ndryshoj adresën time të emailit ose numrin e telefonit?

Në rast se adresa juaj e postës dhe numri i telefonit nuk janë verifikuar ende, mund t'i modifikoni ato në seksionin "Informacionet personale" në versionin ueb të platformës.

Pas verifikimit, nuk është më e mundur të modifikohet ky informacion. Në rast se numri juaj i telefonit duhet të ndryshohet, mund ta raportoni numrin tuaj aktual te Shërbimi i Mbështetjes së Klientit duke shkruar në [email protected] .

Regjistrimi i një llogarie të re në një adresë tjetër emaili është i mundur nëse tashmë keni bllokuar llogaritë e mëparshme.


Si të depozitoni në Binomo


Si të depozitoni me kartë bankare?

Ju mund të përdorni çdo kartë bankare që ju është lëshuar për të financuar llogarinë tuaj Binomo. Mund të jetë një kartë e personalizuar ose jo e personalizuar (pa emrin e mbajtësit të kartës), një kartë në një monedhë të ndryshme nga ajo që përdor llogaria juaj.

Në shumicën e rasteve, fondet kreditohen brenda një ore ose edhe në çast . Ndonjëherë, megjithatë, mund të zgjasë më shumë në varësi të ofruesit tuaj të shërbimit të pagesave. Ju lutemi, kontrolloni kohën e përpunimit të pagesës për vendin tuaj dhe markën e kartës përpara se të kontaktoni mbështetjen e Binomo.

Udhëzues i shpejtë

 1. Klikoni butonin " Depozita " në këndin e sipërm djathtas.
 2. Zgjidhni rajonin tuaj nga menyja rënëse " Vendi ".
 3. Zgjidhni një markë karte (p.sh. Visa, Mastercard ).
 4. Zgjidhni një shumë të rekomanduar depozite ose shkruani një shumë të personalizuar.
 5. Plotësoni të dhënat e kartës dhe më pas klikoni " OK ".
 6. Prisni kodin e konfirmimit të dërguar në SMS ose njoftim push, më pas futeni atë për të përfunduar pagesën.
 7. Nëse pagesa është e suksesshme, do të ridrejtoheni në faqen me detajet e transaksionit.

Turqi (Visa / Mastercard / Maestro)

Mund ta përdorni këtë mënyrë pagese vetëm nëse:

 • Të ketë shtetësi turke (me ID të plotë);
 • Përdorni një adresë IP turke;

Mbani mend!

 • Mund të bëni vetëm 5 transaksione të suksesshme në ditë;
 • Duhet të prisni 30 minuta pasi të keni bërë një transaksion për të bërë një tjetër.
 • Ju mund të përdorni vetëm 1 ID turke për të rimbushur llogarinë tuaj.


Ju gjithashtu mund të përdorni mënyra të tjera pagese.

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni "Turqia" në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "Visa / Mastercard / Maestro".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Zgjidhni shumën e depozitës, shkruani emrin dhe mbiemrin tuaj dhe shtypni butonin “Depozitë”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Plotësoni të dhënat e kartës suaj dhe klikoni butonin “Yatır”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Një SMS me një kod do të dërgohet në telefonin tuaj celular. Futni kodin dhe klikoni "Onay".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
6. Pagesa juaj ishte e suksesshme. Do të ridrejtoheni automatikisht në faqen tjetër.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
7. Mund të ktheheni te Binomo duke klikuar butonin "Siteye Geri Dön".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
8. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, shkoni te skeda "Historia e transaksioneve" dhe klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Vendet arabe (Visa / Mastercard / Maestro)

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin “Сountry” dhe zgjidhni metodën “Visa”, “Mastercard/Maestro”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Zgjidhni shumën për të depozituar.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Plotësoni të dhënat e kartës suaj bankare dhe klikoni në butonin “Paguaj”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Konfirmoni pagesën me një kod fjalëkalim një herë të marrë në një mesazh SMS.

6. Nëse pagesa ishte e suksesshme, do të ridrejtoheni në faqen e mëposhtme me shumën e pagesës, datën dhe ID-në e transaksionit:
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Kazakistani (Visa / Mastercard / Maestro)

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni "Kazakhstan" në seksionin "Сountry" dhe zgjidhni metodën "Visa / Mastercard / Maestro".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Zgjidhni shumën për të depozituar.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Plotësoni të dhënat e kartës suaj bankare dhe klikoni në butonin “Paguaj”.

Nëse karta juaj është lëshuar nga Kaspi Bank, atëherë ju lutemi kontrolloni në aplikacionin celular që keni aktivizuar opsionin e pagesës në internet dhe nuk e keni arritur limitin tuaj. Ju gjithashtu mund të zgjeroni kufirin në aplikacionin tuaj celular.

Gjithashtu banka juaj mund të refuzojë transaksionin, për ta shmangur atë, ndiqni këtë informacion:
1. Nëse banka juaj ka një dyshim për mashtrim, atëherë ajo refuzon operacionin.
2. Pastaj një shumë e rastësishme debitohet nga karta juaj (nga 50 në 99 tenge).
3. Do t'ju kërkohet të vendosni shumën që është debituar. Futni shumën nga SMS në aplikacionin celular.
4. Nëse shuma është e saktë, atëherë do të përfshiheni në LISTEN E BARDHË.
5. Shuma e debituar do të kthehet në kartë.
6. Pagesa tjetër do të jetë e suksesshme.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Futni një fjalëkalim një herë nga banka juaj për të përfunduar transaksionin.

6. Nëse pagesa ishte e suksesshme, do të ridrejtoheni në faqen e mëposhtme me shumën e pagesës, datën dhe ID-në e transaksionit:
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Ukrainë (Visa / Mastercard / Maestro)

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni “Ukraine” në seksionin “Сountry” dhe zgjidhni metodën “Mastercard/Maestro” ose “Visa” në varësi të asaj që përdorni.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Zgjidhni shumën për të depozituar.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Plotësoni të dhënat e kartës suaj bankare dhe klikoni në butonin “Paguaj”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Konfirmoni pagesën me një kod fjalëkalim një herë të marrë në një mesazh SMS.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
6. Nëse pagesa ishte e suksesshme, do të ridrejtoheni në faqen e mëposhtme me shumën e pagesës, datën dhe ID-në e transaksionit:
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Si të depozitoni përmes portofolit elektronik?

Karta AstroPay

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "AstroPay".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni butonin “Depozitim”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Klikoni "Unë tashmë kam një kartë AstroPay".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Futni informacionin e kartës tuaj AstroPay (numrin e kartës, datën e skadencës dhe kodin e verifikimit). Pastaj klikoni "Konfirmo depozitimin".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
6. Depozita juaj është përpunuar me sukses. Klikoni "Kthehu te Dolphin Corp".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
7. Depozita juaj është konfirmuar! Klikoni "Vazhdo tregtimin".

8. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe më pas klikoni në skedën “Historia e transaksioneve”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
9. Klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

CASHU

1. Nëse keni bilanc zero në e-Portofolin tuaj CashU, duhet të kontaktoni një shitës ligjor në vendin tuaj duke përdorur këtë lidhje: https://www.cashu.com/site/en/topup

(nëse keni bilanc të mjaftueshëm, kaloni këtë hap).

Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin “Сountry” dhe zgjidhni metodën “CASHU”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Zgjidhni shumën për të depozituar, shkruani emrin dhe mbiemrin tuaj dhe klikoni në butonin “Depozitim”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Zgjidhni “CASHU” për të vazhduar.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Zgjidhni "Po" për të vazhduar.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
6. Futni informacionin e kërkuar (hyrjen dhe fjalëkalimin e portofolit tuaj elektronik), klikoni kutinë "Unë jam njeri" dhe kliko butonin "Paguaj" për të vazhduar.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
7. Do të hapet skeda e re me “Pagesa me sukses”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
8. Informacioni për depozitën tuaj do të jetë në faqen "Historiku i transaksioneve" në llogarinë tuaj.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Advcash

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin “Сountry” dhe zgjidhni metodën “Advcash”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Zgjidhni shumën për të depozituar.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Do të ridrejtoheni te mënyra e pagesës Advcash, klikoni në butonin “Shko te pagesa”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Futni adresën e emailit, fjalëkalimin e llogarisë suaj Advcash dhe klikoni në butonin “Identifikohu në Adv”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

6. Zgjidhni monedhën e llogarisë suaj Advcash dhe klikoni në butonin "Vazhdo".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
7. Konfirmoni transferimin tuaj duke klikuar në butonin "Konfirmo".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
8. Konfirmimi i transaksionit tuaj do të dërgohet në emailin tuaj. Hapni kutinë tuaj të postës elektronike dhe konfirmoni atë në mënyrë që të përfundoni depozitimin.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
9. Pas konfirmimit do të merrni këtë mesazh për transaksionin e suksesshëm.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
10. Do të merrni detajet e pagesës së përfunduar.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
11. Konfirmimi i procesit të depozitimit tuaj do të jetë në faqen "Historiku i transaksioneve" në llogarinë tuaj.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Neteller


1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin “Сountry” dhe zgjidhni metodën “Neteller”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Zgjidhni shumën për të depozituar dhe klikoni në butonin “Depozitim”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Kopjoni adresën e emailit dhe klikoni në butonin "Next".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Shkoni në faqen e internetit të Neteller dhe hyni në llogarinë tuaj.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
6. Në seksionin "Transferimi i parave", futni adresën e emailit të treguar në faqen e internetit të Binomo (hapi 4) dhe klikoni në butonin "Vazhdo" për të vazhduar.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
7. Futni shumën që keni zgjedhur në Binomo (hapi 3) dhe klikoni në butonin "Vazhdo" për të vazhduar.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
8. Rishikoni detajet e transferimit tuaj. Nëse gjithçka është e saktë, klikoni në butonin "Konfirmo" për të konfirmuar transaksionin dhe vazhdoni.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
9. Do t'ju kërkohet të vendosni ID-në tuaj të Sigurt për të përfunduar transaksionin, futeni atë dhe klikoni në butonin "Konfirmo" për të vazhduar.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
10. Do të shfaqet konfirmimi i transaksionit tuaj. Tani kthehuni te faqja e depozitave Binomo.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
11. Futni ID-në e transaksionit, që mund të gjendet në llogarinë tuaj Neteller në fushën “Transaction ID” dhe klikoni në butonin “Konfirmo” për të vazhduar.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
12. Do të shfaqet konfirmimi i pagesës së suksesshme.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
13. Ju mund të kontrolloni statusin e transaksionit tuaj në seksionin "Historia e transaksioneve".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Skrill

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin "Сountry" dhe zgjidhni metodën "Skrill".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Zgjidhni shumën për të depozituar dhe klikoni në butonin “Depozitim”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Klikoni në butonin "Kopjo" për të kopjuar emailin e llogarisë Skrill të Binomo. Pastaj klikoni në butonin "Next".
Ose mund të klikoni "Si të bëni një depozitë" për të marrë një udhëzim GIF.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Duhet të futni një ID të transaksionit Skrill. Për ta bërë këtë, hapni llogarinë tuaj Skrill dhe më pas dërgoni fonde në llogarinë Binomo që keni kopjuar adresën.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

5.1 Hapni llogarinë tuaj Skrill, klikoni butonin "Dërgo" dhe zgjidhni opsionin "Skrill to Skrill".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5.2 Ngjitni adresën e emailit Binomo që keni kopjuar më parë dhe klikoni butonin "Vazhdo".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5.3 Futni shumën që dëshironi të dërgoni dhe më pas klikoni "Vazhdo".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5.4 Klikoni te butoni “Konfirmo” për të vazhduar.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5.5 Futni kodin PIN dhe më pas klikoni butonin “Konfirmo”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5.6 Fondet e dërguara. Tani ju duhet të kopjoni një ID të transaksionit, ndiqni faqen e Transaksioneve.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5.7 Zgjidhni transaksionin që keni dërguar në llogarinë Binomo dhe kopjoni ID-në e transaksionit.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
6. Kthehuni te faqja Binomo dhe ngjitni ID-në e transaksionit në kuti. Pastaj klikoni "Konfirmo".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
7. Do të shfaqet konfirmimi i procesit të depozitimit tuaj. Gjithashtu informacioni për depozitën tuaj do të jetë në faqen "Historiku i transaksioneve" në llogarinë tuaj.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Si të depozitoni përmes transfertës bankare

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni "India" në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "Ola Money" si shembull.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Fusni shumën e depozitës, emrin dhe mbiemrin tuaj dhe klikoni butonin “Depozitë”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Do të ridrejtoheni në faqen e pagesës Ola Money. Hyni në llogarinë tuaj duke futur numrin tuaj të regjistruar celular dhe më pas klikoni "Vazhdo". Futni OTP dhe klikoni "Verifiko.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Mund ta kryeni pagesën me gjendjen e portofolit tuaj Ola Money, kartën tuaj bankare ose nëpërmjet Net Banking. Klikoni butonin "Paguaj" pasi të keni zgjedhur mënyrën tuaj të pagesës dhe të plotësoni fushat e kërkuara.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
6. Do të ridrejtoheni në faqen e bankës suaj. Plotësoni pagesën duke hyrë në OTP.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
7. Pasi të keni përfunduar me sukses pagesën, do të ridrejtoheni përsëri në Binomo.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
8. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe më pas klikoni në skedën “Historia e transaksioneve”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
9. Klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


A është e sigurt për t'ju dërguar fonde?

Është plotësisht i sigurt nëse depozitoni përmes seksionit "Arkëtari" në platformën Binomo (butoni "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas). Ne bashkëpunojmë vetëm me ofrues të besueshëm të shërbimeve të pagesave që përputhen me standardet e sigurisë dhe të mbrojtjes së të dhënave personale, të tilla si 3-D Secure ose standardi PCI i përdorur nga Visa.

Në disa raste, kur bëni një depozitë, do të ridrejtoheni në faqet e internetit të partnerëve tanë. Mos u shqetësoni. Nëse po depozitoni përmes "Arkëtarit", është plotësisht e sigurt të plotësoni të dhënat tuaja personale dhe t'i dërgoni fonde CoinPayments ose ofrues të tjerë të shërbimeve të pagesave.


Si të depozitoni me një kartë jo të personalizuar?

Kartat bankare të papersonalizuara nuk e specifikojnë emrin e mbajtësit të kartës. Nuk ka rëndësi nëse keni një kartë të personalizuar apo jo të personalizuar, në të dyja rastet, do të jeni në gjendje të financoni llogarinë tuaj Binomo. Kushti i vetëm i nevojshëm këtu është që karta të jetë e juaja dhe ju duhet të konfirmoni pronësinë. Për këtë, dërgoni një nga dokumentet e mëposhtme në [email protected] ose përmes bisedës live:

 • Referencë bankare me nënshkrim dhe vulë;

 • Deklaratë nga shërbimi bankar me nënshkrim dhe vulë;

 • Pamja e ekranit të llogarisë suaj nga aplikacioni i bankës ose shërbimi në internet.

E rëndësishme! Emri i mbajtësit të kartës dhe numri i kartës duhet të jenë të dukshme. Dokumentet duhet të dërgohen nga emaili që keni specifikuar gjatë regjistrimit. Ju gjithashtu mund t'i bashkëngjitni ato në një mesazh në bisedën e mbështetjes. Ne pranojmë dokumente në formatet e mëposhtme: .pdf, .jpg, .png, .bmp.


Nuk mund të depozitoj me kartë bankare, çfarë të bëj?

Nëse hasni një gabim ose nuk mund ta përfundoni pagesën për ndonjë arsye tjetër, provoni sa më poshtë:

 • Kontrolloni nëse e keni specifikuar saktë vendin tuaj të banimit si në seksionin "Detajet personale" ("Profili" në aplikacionin celular) dhe në urdhërpagesën tuaj. Duhet të përputhet me vendin e banimit të mbajtësit të kartës.

 • Kontrolloni nëse keni zgjedhur markën e duhur të kartës (p.sh. Visa, Mastercard).

 • Kontrolloni plotësisht numrin e kartës dhe detajet e tjera të pagesës.

 • Kontrolloni nëse e keni futur saktë kodin e konfirmimit SMS ; provoni të kërkoni dhe të futni një kod tjetër.

 • Pastroni cache dhe cookies në shfletuesin tuaj; provoni të përdorni një shfletues ose pajisje tjetër.

Ju gjithashtu mund të transferoni fonde dhe të përdorni një mënyrë tjetër pagese për të plotësuar llogarinë tuaj Binomo ose të kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes për ndihmë.


Depozita ime nuk kaloi, çfarë të bëj?

Të gjitha pagesat e pasuksesshme bien në këto kategori:

 • Fondet nuk janë debituar nga karta ose portofoli juaj. Grafiku i rrjedhës më poshtë tregon se si të zgjidhet ky problem.

Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

 • Fondet janë debituar por nuk janë kredituar në llogarinë Binomo. Grafiku i mëposhtëm tregon se si të zgjidhet ky problem.

Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Në rastin e parë, kontrolloni statusin e depozitës tuaj në "Historikun e transaksioneve".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny. Pastaj klikoni në skedën "Historia e transaksioneve".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Në aplikacionin celular: Hapni menunë në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci".

Nëse statusi i depozitës suaj është " Në pritje ", ndiqni këto hapa:

1. Kontrolloni udhëzimet se si të depozitoni me mënyrën tuaj të pagesës në seksionin e Depozitave të Qendrës së Ndihmës për t'u siguruar që nuk keni humbur asnjë hap.

2. Nëse përpunimi i pagesës suaj zgjat më shumë se një ditë pune , kontaktoni bankën tuaj ose ofruesin e portofolit dixhital për t'ju ndihmuar të tregoni problemin.

3. Nëse ofruesi juaj i pagesës thotë se gjithçka është në rregull, por ju ende nuk i keni marrë fondet tuaja, na kontaktoni në [email protected] ose në bisedën e drejtpërdrejtë. Ne do t'ju ndihmojmë për të zgjidhur këtë çështje.

Nëse statusi i depozitës suaj është “ Refuzuar ” ose “ Gabim ”, ndiqni këto hapa:

1. Klikoni mbi depozitën e refuzuar. Në disa raste, arsyeja e refuzimit tregohet, si në shembullin më poshtë. (Nëse arsyeja nuk tregohet ose nuk dini si ta rregulloni, shkoni në hapin 4)
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidheni problemin dhe kontrolloni dy herë mënyrën tuaj të pagesës. Sigurohuni që të mos ketë skaduar, të keni fonde të mjaftueshme dhe të keni futur saktë të gjithë informacionin e kërkuar, duke përfshirë emrin dhe kodin e konfirmimit SMS. Ne rekomandojmë gjithashtu të kontrolloni udhëzimet se si të depozitoni me mënyrën tuaj të pagesës në seksionin e Depozitave të Qendrës së Ndihmës.

3. Dërgoni sërish kërkesën tuaj për depozitim.

4. Nëse të gjitha detajet janë të sakta, por ju ende nuk mund të transferoni fonde, ose nëse arsyeja e refuzimit nuk tregohet, na kontaktoni në [email protected] ose në bisedën e drejtpërdrejtë. Ne do t'ju ndihmojmë për të zgjidhur këtë çështje.

Në rastin e dytë, kur fondet janë debituar nga karta ose portofoli juaj, por nuk i keni marrë brenda një dite pune,do të na duhet të konfirmojmë pagesën për të gjurmuar depozitën tuaj.

Për të na ndihmuar të transferojmë depozitën tuaj në llogarinë tuaj Binomo, ndiqni këto hapa:

1. Mblidhni një konfirmim të pagesës suaj. Mund të jetë një pasqyrë bankare ose një pamje e ekranit nga aplikacioni bankar ose shërbimi online. Emri dhe mbiemri juaj, numri i kartës ose i portofolit, shuma e pagesës dhe data e kryerjes duhet të jenë të dukshme.

2. Mblidhni një ID transaksioni të asaj pagese në Binomo. Për të marrë ID-në e transaksionit, ndiqni këto hapa:

 • Shkoni te seksioni "Historia e transaksioneve".

 • Klikoni mbi depozitën që nuk është debituar në llogarinë tuaj.

Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

 • Klikoni në butonin "Kopjo transaksionin". Tani mund ta ngjisni në një letër për ne.

Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Dërgoni konfirmimin e pagesës dhe ID-në e transaksionit në [email protected] ose në një bisedë të drejtpërdrejtë. Ju gjithashtu mund të shpjegoni shkurtimisht problemin.

Dhe mos u shqetësoni, ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni pagesën tuaj dhe ta transferoni atë në llogarinë tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

Sa kohë duhet që fondet të depozitohen në llogarinë time?

Kur bëni një depozitë, ajo caktohet me një status. Ju mund të kontrolloni statusin e depozitës tuaj në seksionin "Historia e Transaksioneve".

1. Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny. Pastaj klikoni në skedën "Historia e transaksioneve".

Për përdoruesit e aplikacionit celular: hapni menunë në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci".

Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

2. Klikoni mbi depozitën tuaj për të parë statusin e saj dhe kohën e parashikuar të përpunimit.

Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Depozitoni statuset e mundshme të transaksionit

Në pritje – ky status do të thotë që ofruesi i pagesës po përpunon transaksionin tuaj në këtë moment. Ofruesi mund të presë për disa veprime shtesë nga ana juaj, ndaj ju lutemi sigurohuni që të keni përfunduar të gjithë hapat e nevojshëm.

Çdo ofrues pagese ka periudhën e vet të përpunimit. Klikoni mbi depozitën tuaj në seksionin "Historia e Transaksionit" për të gjetur informacionin në lidhje me kohën mesatare të përpunimit të transaksionit (përgjithësisht e rëndësishme) dhe kohën maksimale të përpunimit të transaksionit (e rëndësishme në pakicën e rasteve).

Nëse jeni duke pritur që fondet të kreditohen më shumë se 1 ditë pune, klikoni "Duke pritur për më shumë se N ditë?" (Butoni "Kontaktoni mbështetjen" për përdoruesit e aplikacionit celular), dhe ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni depozitën tuaj.

Ju gjithashtu mund t'i referoheni "Depozita ime nuk kaloi, çfarë të bëj?" artikull për të kuptuar problemin.

 • Përfunduar – transaksioni juaj u përpunua me sukses nga ofruesi i pagesës. Fondet janë kredituar në llogarinë tuaj.

 • Refuzuar - transaksioni juaj u anulua për shkak të mospërputhjes me ndonjë kusht. Në disa raste, arsyeja e refuzimit tregohet kur klikoni mbi depozitën tuaj. Referojuni "Depozita ime nuk kaloi, çfarë të bëj?" artikull për të zgjidhur këtë problem ose na kontaktoni në [email protected] . Ne do t'ju ndihmojmë për të zgjidhur këtë çështje.


Si mund ta financoj llogarinë time me një kartë (portofol) në një monedhë të ndryshme?

Nuk ka nevojë të bëni asgjë të veçantë: thjesht bëni një depozitë duke përdorur seksionin "Arkëtari" në platformën Binomo (butoni "Depozita" në këndin e sipërm djathtas). Fondet do të konvertohen automatikisht në monedhën që përdor llogaria juaj Binomo.

Binomo nuk ju ngarkon kurrë asnjë tarifë për konvertimin e monedhës. Fondet këmbehen me kursin aktual të bankës që shërben pagesën. Ju gjithmonë do të jeni në gjendje të kontrolloni shumën në monedhën e synuar përpara se të konfirmoni pagesën.


A paguani për depozitimin?

Binomo nuk merr kurrë asnjë tarifë ose komision për depozitimin e fondeve. Është krejt e kundërta: ju mund të merrni një bonus për rimbushjen e llogarisë tuaj. Megjithatë, disa ofrues të shërbimeve të pagesave mund të aplikojnë tarifa, veçanërisht nëse llogaria juaj Binomo dhe mënyra e pagesës janë në monedha të ndryshme.

Tarifat e transfertave dhe humbjet e konvertimit ndryshojnë shumë në varësi të ofruesit tuaj të pagesës, vendit dhe monedhës. Zakonisht specifikohet në faqen e internetit të ofruesve ose shfaqet gjatë porosisë së transaksionit.


A mund të depozitoj me një kartë që nuk është e imja?

Përdorimi i mënyrave të pagesës që nuk ju takojnë është i ndaluar nga Marrëveshja e Klientit. Duhet të depozitoni dhe tërhiqni vetëm në karta dhe kuleta që janë zyrtarisht tuajat.

Ju mund të përdorni një kartë jo të personalizuar (një kartë pa emër në të) nëse është lëshuar për ju. Me këtë lloj karte, duhet të vendosni ende emrin tuaj të vërtetë kur të porosisni pagesën.


Kur do të kreditohen fondet në llogarinë time?

Shumica e sistemeve të pagesave përpunojnë transaksionet menjëherë pas marrjes së konfirmimeve, ose brenda një dite pune. Megjithatë, jo të gjithë dhe jo në çdo rast. Koha aktuale e përfundimit varet shumë nga ofruesi i pagesës. Zakonisht, kushtet janë të specifikuara në faqen e internetit të ofruesve ose shfaqen gjatë porosisë së transaksionit.

Nëse pagesa juaj mbetet "në pritje" për më shumë se 1 ditë pune, ose është përfunduar, por fondet nuk janë kredituar në llogarinë tuaj, ju lutemi na kontaktoni në [email protected] ose në bisedën e drejtpërdrejtë.

Thank you for rating.
PËRGJIGJE NJË KOMENT Anulo përgjigjen
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!
Lini një koment
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!