Binomo Hyr - Binomo Albania - Binomo Shqipëria

Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Pasi të regjistroheni me sukses në Binomo, mund të depozitoni fonde në Binomo duke përdorur kartat bankare, transfertat bankare ose kuletat elektronike në Binomo.


Si të identifikoheni në Binomo

Si të identifikoheni në Binomo përmes Facebook

Hyni në Binomo për qasje të plotë në llogaritë tuaja tregtare. Klikoni në "Identifikohu" në këndin e sipërm të djathtë të faqes së internetit Binomo.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
1. Klikoni në butonin Facebook .
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani emailin që keni përdorur në Facebook.

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook.

4. Klikoni në “Identifikohu”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu" , Binomo kërkon qasje në emrin tuaj, foton e profilit dhe adresën e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Pas kësaj, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Binomo.

Tani ju jeni në gjendje të filloni tregtimin, depozitoni fondet tuaja në Binomo për të tregtuar me një llogari reale: Si të depozitoni në Binomo
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo


Si të identifikoheni në Binomo përmes Google

1. Ju keni mundësinë të identifikoheni në Binomo përmes Google. Për ta bërë këtë, ju vetëm duhet:
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Më pas, në dritaren e re që hapet, shkruani numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni "Next" . Pasi të keni futur këtë hyrje dhe klikoni "Next", sistemi do të hapë një dritare. Do t'ju kërkohet fjalëkalimi për llogarinë tuaj Google .
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Më pas vendosni fjalëkalimin për llogarinë tuaj të Google dhe klikoni " Tjetër ".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Pas kësaj, do të dërgoheni në llogarinë tuaj personale Binomo.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Si të identifikoheni në Binomo me email

Klikoni " Identifikohu " në këndin e sipërm të djathtë të faqes së internetit Binomo dhe do të shfaqet forma e hyrjes.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Klikoni "Identifikohu" dhe futni një adresë emaili dhe fjalëkalimin me të cilin jeni regjistruar për të hyrë në llogarinë tuaj.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Tani ju jeni në gjendje të filloni tregtimin, keni 10,000 dollarë në llogarinë tuaj Demo.

Pasi të jeni gati për të filluar tregtimin me fonde reale, mund të kaloni në një llogari reale dhe të depozitoni fondin tuaj.Si të depozitoni në Binomo
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo


Hyni në Binomo Mobile Web

Tregtoni në lëvizje, drejtpërdrejt nga telefoni juaj me ueb-in për celular Binomo. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare dhe hyni në faqen kryesore të Binomo .
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Identifikohu" .
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Platforma tregtare në ueb-in celular Binomo.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Si të identifikoheni në aplikacionin Binomo iOS

Vizitoni dyqanin e aplikacioneve dhe kërkoni për " Binomo: Online Trade Assistant " për të gjetur këtë aplikacion ose klikoni këtu . Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin Binomo duke përdorur emailin tuaj.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Klikoni në opsionin "Identifikohu".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin e verdhë “Identifikohu” .
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë tuaj demo. Është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një tabelë në kohë reale pa rreziqe.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo


Si të identifikoheni në aplikacionin Binomo Android

Vizitoni dyqanin e Google Play dhe kërkoni " Binomo-Mobile Trading Online " për të gjetur këtë aplikacion ose klikoni këtu . Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin Binomo duke përdorur emailin tuaj.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Klikoni në opsionin "Identifikohu" .
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Identifikohu" .
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Platforma Binomo Trading në një pajisje Android.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Unë regjistrohem përmes Facebook dhe nuk mund të hyj në llogarinë time, çfarë të bëj?

Gjithmonë mund të hyni në platformë duke rivendosur fjalëkalimin tuaj përmes emailit të përdorur për regjistrim në Facebook.

1. Klikoni "Kam harruar fjalëkalimin tim" në seksionin "Hyrja" ("Rivendos fjalëkalimin" për përdoruesit e aplikacionit celular).

2. Futni emailin që keni përdorur për regjistrim në Facebook dhe klikoni “Dërgo”.

3. Do të merrni një email për rikuperimin e fjalëkalimit, hapeni dhe klikoni butonin.

4. Krijoni një fjalëkalim të ri. Tani mund të hyni në platformë me emailin tuaj dhe një fjalëkalim.

Si të kaloni midis llogarive?

Ju mund të kaloni në çdo kohë midis llogarive dhe të përfundoni tregti në to njëkohësisht.

1. Klikoni në llojin e llogarisë në këndin e sipërm djathtas të platformës.

2. Klikoni në llojin e llogarisë në të cilën dëshironi të kaloni.


Po sikur të mos kem aktivitet tregtar për 90 ditë ose më shumë?

Nëse nuk keni aktivitet tregtar për 90 ditë me radhë, do të paguhet një tarifë abonimi.

Është një pagesë fikse mujore prej $30/€30 ose një shumë ekuivalente në monedhën e llogarisë tuaj.

Nëse nuk keni aktivitet tregtar për 6 muaj rresht, fondet në llogarinë tuaj do të ngrihen. Nëse vendosni të rifilloni tregtimin, na kontaktoni në [email protected]. Këtë informacion mund ta gjeni gjithashtu në paragrafët 4.10 – 4.12 të Marrëveshjes së Klientit.

Si të depozitoni në Binomo

Depozitoni nëpërmjet transfertës bankare në Binomo

Një transfertë bankare është kur fondet dërgohen nga një llogari bankare në tjetrën. Transferimi i fondeve nga llogaria juaj bankare është zakonisht i shpejtë, falas dhe i sigurt.

Santander

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni shtetin dhe zgjidhni mënyrën e pagesës “Santander”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni “Depozitim”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Do të ridrejtoheni automatikisht në faqen e ofruesit të pagesave. Zgjidhni Bradesco dhe shkruani të dhënat tuaja personale: emrin, CPF, CEP, adresën e e-mail dhe numrin e telefonit. Klikoni "Konfirmo".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Shënoni çelësin PIX. Mos e mbyllni ende këtë faqe, në mënyrë që të kryeni pagesën duke shkarkuar faturën.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
6. Hyni në llogarinë tuaj Santander. Klikoni në menunë "PIX" dhe më pas kliko "Transfer".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
7. Zgjidhni “Pix e Transferências”. Pastaj zgjidhni “Fazer uma transferência”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
8. Plotësoni të dhënat e llogarisë për të kryer transfertën bankare. Klikoni "Vazhdo".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
9. Pagesa ka përfunduar. Ruani faturën duke klikuar "Salvar en PDF".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
10. Kthehuni në faqen nga hapi 5 dhe klikoni në butonin "Kliko këtu për të dërguar prova". Futni të dhënat tuaja bankare dhe klikoni "Ngarko" për të ngarkuar faturën tuaj.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
11. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, kthehuni te skeda "Historia e transaksioneve" dhe klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Itau

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni shtetin dhe zgjidhni mënyrën e pagesës “Itau”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni “Depozitim”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Do të ridrejtoheni automatikisht në faqen e ofruesit të pagesave. Zgjidhni Bradesco dhe shkruani të dhënat tuaja personale: emrin, CPF, CEP, adresën e e-mail dhe numrin e telefonit. Klikoni "Konfirmo".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Shënoni çelësin PIX. Mos e mbyllni ende këtë faqe, në mënyrë që të kryeni pagesën duke shkarkuar faturën.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
6. Hyni në aplikacionin tuaj Itau. Klikoni në menunë "PIX".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
7. Prekni “Transferir” dhe futni tastin PIX – adresën e postës elektronike nga hapi 5. Prekni “Vazhdo”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
8. Kontrolloni nëse shuma e depozitës është e saktë dhe trokitni lehtë mbi "Vazhdo". Sigurohuni që të gjitha detajet e pagesës janë të sakta dhe klikoni "Pagar".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
9. Futni shumën e depozitës, zgjidhni llojin e llogarisë dhe klikoni "Vazhdo".

10. Zgjidhni datën dhe klikoni “Vazhdo”.

11. Kontrolloni nëse gjithçka është e saktë dhe klikoni "Konfirmo". Pastaj vendosni kodin tuaj të sigurisë.

12. Pagesa ka përfunduar. Merrni një pamje nga ekrani i faturës.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
13. Kthehuni në faqen nga hapi 5 dhe klikoni në butonin "Kliko këtu për të dërguar prova".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
14. Futni të dhënat tuaja bankare dhe klikoni "Ngarko" për të ngarkuar faturën tuaj.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
15. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, kthehuni te skeda "Historia e transaksioneve" dhe klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

PicPay

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni shtetin dhe zgjidhni mënyrën e pagesës “PicPay”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni “Depozitim”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Do të ridrejtoheni automatikisht në faqen e ofruesit të pagesave. Futni të dhënat tuaja personale: emrin, CPF, CEP, adresën e postës elektronike dhe numrin e telefonit. Klikoni "Konfirmo".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Do të krijohet një kod QR. Mund ta skanoni me aplikacionin tuaj PicPay.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
6. Hapni aplikacionin tuaj PicPay, klikoni “QR code”. Skanoni kodin nga hapi i mëparshëm.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
7. Zgjidhni një mënyrë pagese dhe trokitni lehtë mbi "Pagar". Futni të dhënat e kartës suaj bankare, prekni "Vazhdo".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
8. Futni fjalëkalimin tuaj PicPay dhe trokitni lehtë mbi "Vazhdo". Do të shihni një konfirmim të pagesës suaj.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
9. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, kthehuni te skeda "Historia e transaksioneve" dhe klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Boleto Rapido

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni Brazilin në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "Boleto Rapido".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni “Depozitim”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Do të ridrejtoheni automatikisht në faqen e ofruesit të pagesave. Futni të dhënat tuaja personale: emrin, CPF, CEP, adresën e postës elektronike dhe numrin e telefonit. Klikoni "Konfirmo".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Mund ta shkarkoni Boleto-n duke klikuar “Ruaj PDF”. Ose mund të skanoni barkodin me aplikacionin tuaj bankar ose të kopjoni kodin.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
6. Hyni në aplikacionin e llogarisë tuaj bankare dhe klikoni "Pagamentos". Skanoni kodin me kamerën tuaj. Ju gjithashtu mund të futni numrat Boleto me dorë duke klikuar në "Digitar Números". Kur skanoni ose futni numrat Boleto, do të ridrejtoheni në faqen e konfirmimit. Kontrolloni nëse të gjitha informacionet janë të sakta dhe klikoni "Konfirmo".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
7. Kontrolloni nëse shuma është e saktë dhe klikoni “Próximo”. Për të përfunduar transaksionin, klikoni "Finalizar". Më pas vendosni PIN-in tuaj 4-shifror për të konfirmuar transaksionin.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
8. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, kthehuni te skeda "Historia e transaksioneve" dhe klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Pagsmile

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni shtetin dhe zgjidhni një nga mënyrat e pagesës.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni “Depozitim”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Do të ridrejtoheni automatikisht në faqen e ofruesit të pagesave. Për pagesat nëpërmjet Boleto Rápido dhe Lotérica, shkruani të dhënat tuaja personale: emrin, CPF, CEP, adresën e emailit dhe numrin e telefonit. Klikoni "Konfirmo".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Për pagesat nëpërmjet PicPay ose një prej bankave të mëposhtme mund të zgjidhni në ekran, Itaú, Santander, Bradesco e Caixa, shkruani të dhënat tuaja personale: emrin tuaj, CPF, adresën e postës elektronike dhe numrin e telefonit. Klikoni "Konfirmo".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
6. Për të përfunduar pagesën duke përdorur Boleto Rápido, shkarkoni Boleto duke klikuar "Salavar PDF". Ose mund të skanoni barkodin me aplikacionin tuaj bankar ose të kopjoni kodin.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
7. Në vazhdimësi për të përfunduar pagesën duke përdorur Lotérica, merrni një shënim "Código de convênio" dhe "Número de CPF/CNPJ" dhe shkoni te "Lotérica" ​​më e afërt për të kryer pagesën.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
8. Për të përfunduar pagesën nëpërmjet PicPay, ju lutemi vini re se do të gjenerohet një kod QR. Mund ta skanoni me aplikacionin tuaj PicPay duke përdorur udhëzuesin hap pas hapi në këtë lidhje.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
9. Për të përfunduar pagesën duke përdorur Transfertë Bankare, ju lutemi vini re çelësin PIX. Mos e mbyllni ende këtë faqe, në mënyrë që të kryeni pagesën duke shkarkuar faturën. Më pas, klikoni në emrin e bankës për të parë udhëzuesin hap pas hapi se si të plotësoni depozitën përmes Itaú, Santander, Bradesco dhe Caixa.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
10. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, kthehuni te skeda "Historia e transaksioneve" dhe klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
11. Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni përmes bisedës sonë, telegramit: Ekipi i Mbështetjes Binomo, si dhe përmes emailit tonë: [email protected]

Depozitoni përmes MasterCard / Visa / Maestro në Binomo

Ju mund të përdorni çdo kartë bankare që ju është lëshuar për të financuar llogarinë tuaj Binomo. Mund të jetë një kartë e personalizuar ose jo e personalizuar (pa emrin e mbajtësit të kartës), një kartë në një monedhë të ndryshme nga ajo që përdor llogaria juaj.

Në shumicën e rasteve, fondet kreditohen brenda një ore ose edhe në çast . Ndonjëherë, mund të zgjasë më shumë në varësi të ofruesit tuaj të shërbimit të pagesave. Ju lutemi, kontrolloni kohën e përpunimit të pagesës për vendin tuaj dhe markën e kartës përpara se të kontaktoni mbështetjen e Binomo.


Turqi (MasterCard / Visa / Maestro)

Mund ta përdorni këtë mënyrë pagese vetëm nëse:

  • Të ketë shtetësi turke (me ID të plotë);
  • Përdorni një adresë IP turke;

Mbani mend!

  • Mund të bëni vetëm 5 transaksione të suksesshme në ditë;
  • Duhet të prisni 30 minuta pasi të keni bërë një transaksion për të bërë një tjetër.
  • Ju mund të përdorni vetëm 1 ID turke për të rimbushur llogarinë tuaj.


Ju gjithashtu mund të përdorni mënyra të tjera pagese.

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni "Turqia" në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "Visa / Mastercard / Maestro".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Zgjidhni shumën e depozitës, shkruani emrin dhe mbiemrin tuaj dhe shtypni butonin “Depozitë”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Plotësoni të dhënat e kartës suaj dhe klikoni butonin “Yatır”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Një SMS me një kod do të dërgohet në telefonin tuaj celular. Futni kodin dhe klikoni "Onay".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
6. Pagesa juaj ishte e suksesshme. Do të ridrejtoheni automatikisht në faqen tjetër.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
7. Mund të ktheheni te Binomo duke klikuar butonin "Siteye Geri Dön".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
8. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, shkoni te skeda "Historia e transaksioneve" dhe klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Vendet arabe (MasterCard / Visa / Maestro)

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin “Сountry” dhe zgjidhni metodën “Visa”, “Mastercard/Maestro”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Zgjidhni shumën për të depozituar.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Plotësoni të dhënat e kartës suaj bankare dhe klikoni në butonin “Paguaj”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Konfirmoni pagesën me një kod fjalëkalim një herë të marrë në një mesazh SMS.

6. Nëse pagesa ishte e suksesshme, do të ridrejtoheni në faqen e mëposhtme me shumën e pagesës, datën dhe ID-në e transaksionit:
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Kazakistani (MasterCard / Visa / Maestro)

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni "Kazakhstan" në seksionin "Сountry" dhe zgjidhni metodën "Visa / Mastercard / Maestro".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Zgjidhni shumën për të depozituar.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Plotësoni të dhënat e kartës suaj bankare dhe klikoni në butonin “Paguaj”.

Nëse karta juaj është lëshuar nga Kaspi Bank, atëherë ju lutemi kontrolloni në aplikacionin celular që keni aktivizuar opsionin e pagesës në internet dhe nuk e keni arritur limitin tuaj. Ju gjithashtu mund të zgjeroni kufirin në aplikacionin tuaj celular.

Gjithashtu banka juaj mund të refuzojë transaksionin, për ta shmangur atë, ndiqni këtë informacion:
1. Nëse banka juaj ka një dyshim për mashtrim, atëherë ajo refuzon operacionin.
2. Pastaj një shumë e rastësishme debitohet nga karta juaj (nga 50 në 99 tenge).
3. Do t'ju kërkohet të vendosni shumën që është debituar. Futni shumën nga SMS në aplikacionin celular.
4. Nëse shuma është e saktë, atëherë do të përfshiheni në LISTEN E BARDHË.
5. Shuma e debituar do të kthehet në kartë.
6. Pagesa tjetër do të jetë e suksesshme.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Futni një fjalëkalim një herë nga banka juaj për të përfunduar transaksionin.

6. Nëse pagesa ishte e suksesshme, do të ridrejtoheni në faqen e mëposhtme me shumën e pagesës, datën dhe ID-në e transaksionit:
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Ukrainë (MasterCard / Visa / Maestro)

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni “Ukraine” në seksionin “Сountry” dhe zgjidhni metodën “Mastercard/Maestro” ose “Visa” në varësi të asaj që përdorni.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Zgjidhni shumën për të depozituar.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Plotësoni të dhënat e kartës suaj bankare dhe klikoni në butonin “Paguaj”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Konfirmoni pagesën me një kod fjalëkalimi një herë të marrë në një mesazh SMS.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
6. Nëse pagesa ishte e suksesshme, do të ridrejtoheni në faqen e mëposhtme me shumën e pagesës, datën dhe ID-në e transaksionit:
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Indi (MasterCard / Visa / Maestro)

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni "India" në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "Visa".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Futni shumën e depozitës, numrin tuaj të telefonit dhe klikoni butonin "Depozitim".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Futni të dhënat e kartës tuaj dhe klikoni "Paguaj".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Futni fjalëkalimin një herë (OTP) që ju është dërguar në numrin tuaj celular dhe klikoni "Dërgo".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
6. Pagesa juaj ishte e suksesshme.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
7. Mund të kontrolloni statusin e transaksionit tuaj në skedën "Historia e transaksioneve".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Depozitoni përmes portofolit elektronik në Binomo

Është shumë e lehtë për t'u bërë. Procedura do të zgjasë disa minuta.


Advcash

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin “Сountry” dhe zgjidhni metodën “Advcash”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Zgjidhni shumën për të depozituar.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Do të ridrejtoheni te mënyra e pagesës Advcash, klikoni në butonin “Shko te pagesa”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Futni adresën e emailit, fjalëkalimin e llogarisë suaj Advcash dhe klikoni në butonin “Identifikohu në Adv”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

6. Zgjidhni monedhën e llogarisë suaj Advcash dhe klikoni në butonin "Vazhdo".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
7. Konfirmoni transferimin tuaj duke klikuar në butonin "Konfirmo".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
8. Konfirmimi i transaksionit tuaj do të dërgohet në emailin tuaj. Hapni kutinë tuaj të postës elektronike dhe konfirmoni atë në mënyrë që të përfundoni depozitimin.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
9. Pas konfirmimit do të merrni këtë mesazh për transaksionin e suksesshëm.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
10. Do të merrni detajet e pagesës së përfunduar.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
11. Konfirmimi i procesit të depozitimit tuaj do të jetë në faqen "Historiku i transaksioneve" në llogarinë tuaj.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Karta AstroPay

1. Klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "AstroPay".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni butonin “Depozitim”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Klikoni "Unë tashmë kam një kartë AstroPay".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Futni informacionin e kartës tuaj AstroPay (numrin e kartës, datën e skadencës dhe kodin e verifikimit). Pastaj klikoni "Konfirmo depozitimin".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
6. Depozita juaj është përpunuar me sukses. Klikoni "Kthehu te Dolphin Corp".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
7. Depozita juaj është konfirmuar! Klikoni "Vazhdo tregtimin".

8. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe më pas klikoni në skedën “Historia e transaksioneve”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
9. Klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Skrill

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin "Сountry" dhe zgjidhni metodën "Skrill".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Zgjidhni shumën për të depozituar dhe klikoni në butonin “Depozitim”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Klikoni në butonin "Kopjo" për të kopjuar emailin e llogarisë Skrill të Binomo. Pastaj klikoni në butonin "Next".
Ose mund të klikoni "Si të bëni një depozitë" për të marrë një udhëzim GIF.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Duhet të futni një ID të transaksionit Skrill. Për ta bërë këtë, hapni llogarinë tuaj Skrill dhe më pas dërgoni fonde në llogarinë Binomo që keni kopjuar adresën.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

5.1 Hapni llogarinë tuaj Skrill, klikoni butonin "Dërgo" dhe zgjidhni opsionin "Skrill to Skrill".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5.2 Ngjitni adresën e emailit Binomo që keni kopjuar më parë dhe klikoni butonin "Vazhdo".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5.3 Futni shumën që dëshironi të dërgoni dhe më pas klikoni "Vazhdo".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5.4 Klikoni te butoni “Konfirmo” për të vazhduar.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5.5 Futni kodin PIN dhe më pas klikoni butonin “Konfirmo”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5.6 Fondet e dërguara. Tani ju duhet të kopjoni një ID të transaksionit, ndiqni faqen e Transaksioneve.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5.7 Zgjidhni transaksionin që keni dërguar në llogarinë Binomo dhe kopjoni ID-në e transaksionit.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
6. Kthehuni te faqja Binomo dhe ngjitni ID-në e transaksionit në kuti. Pastaj klikoni "Konfirmo".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
7. Do të shfaqet konfirmimi i procesit të depozitimit tuaj. Gjithashtu informacioni për depozitën tuaj do të jetë në faqen "Historiku i transaksioneve" në llogarinë tuaj.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Paratë e përsosura

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidhni seksionin "Сountry" dhe zgjidhni metodën "Perfect Money".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Futni shumën për të depozituar. Më pas klikoni butonin "Depozitim".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
4. Futni ID-në tuaj të anëtarit, fjalëkalimin dhe numrin Turing dhe më pas klikoni në "Parashikimi i pagesës". Butoni ".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
5. Zbritet një tarifë përpunimi. Klikoni në butonin "Konfirmo pagesën" për të përpunuar pagesën.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
6. Do të merrni një konfirmim pagese me detajet e pagesës.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
7. Transaksioni juaj është i suksesshëm. Pasi të përfundojë pagesa, ai do t'ju japë faturën e pagesës.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

A është e sigurt për t'ju dërguar fonde?

Është plotësisht i sigurt nëse depozitoni përmes seksionit "Arkëtari" në platformën Binomo (butoni "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas). Ne bashkëpunojmë vetëm me ofrues të besueshëm të shërbimeve të pagesave që përputhen me standardet e sigurisë dhe të mbrojtjes së të dhënave personale, të tilla si 3-D Secure ose standardi PCI i përdorur nga Visa.

Në disa raste, kur bëni një depozitë, do të ridrejtoheni në faqet e internetit të partnerëve tanë. Mos u shqetësoni. Nëse po depozitoni përmes "Arkëtarit", është plotësisht e sigurt të plotësoni të dhënat tuaja personale dhe t'i dërgoni fonde CoinPayments ose ofrues të tjerë të shërbimeve të pagesave.


Depozita ime nuk kaloi, çfarë të bëj?

Të gjitha pagesat e pasuksesshme bien në këto kategori:

  • Fondet nuk janë debituar nga karta ose portofoli juaj. Grafiku i mëposhtëm tregon se si të zgjidhet ky problem.

Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

  • Fondet janë debituar por nuk janë kredituar në llogarinë Binomo. Grafiku i rrjedhës më poshtë tregon se si të zgjidhet ky problem.

Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Në rastin e parë, kontrolloni statusin e depozitës suaj në "Historikun e transaksioneve".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny. Pastaj klikoni në skedën "Historia e transaksioneve".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Në aplikacionin celular: Hapni menunë në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci".

Nëse statusi i depozitës suaj është " Në pritje ", ndiqni këto hapa:

1. Kontrolloni udhëzimin se si të depozitoni me mënyrën tuaj të pagesës në seksionin e Depozitave të Qendrës së Ndihmës për t'u siguruar që nuk keni humbur asnjë hap.

2. Nëse përpunimi i pagesës suaj zgjat më shumë se një ditë pune , kontaktoni bankën tuaj ose ofruesin e portofolit dixhital për t'ju ndihmuar të tregoni problemin.

3. Nëse ofruesi juaj i pagesës thotë se gjithçka është në rregull, por ju ende nuk i keni marrë fondet tuaja, na kontaktoni në [email protected] ose në bisedën e drejtpërdrejtë. Ne do t'ju ndihmojmë për të zgjidhur këtë çështje.

Nëse statusi i depozitës suaj është “ Refuzuar ” ose “ Gabim ”, ndiqni këto hapa:

1. Klikoni mbi depozitën e refuzuar. Në disa raste, arsyeja e refuzimit tregohet, si në shembullin më poshtë. (Nëse arsyeja nuk tregohet ose nuk dini si ta rregulloni, shkoni në hapin 4)
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Zgjidheni problemin dhe kontrolloni dy herë mënyrën tuaj të pagesës. Sigurohuni që të mos ketë skaduar, të keni fonde të mjaftueshme dhe të keni futur saktë të gjithë informacionin e kërkuar, duke përfshirë emrin dhe kodin e konfirmimit SMS. Ne rekomandojmë gjithashtu të kontrolloni udhëzimet se si të depozitoni me mënyrën tuaj të pagesës në seksionin e Depozitave të Qendrës së Ndihmës.

3. Dërgoni sërish kërkesën tuaj për depozitim.

4. Nëse të gjitha detajet janë të sakta, por ju ende nuk mund të transferoni fonde, ose nëse arsyeja e refuzimit nuk tregohet, na kontaktoni në [email protected] ose në bisedën e drejtpërdrejtë. Ne do t'ju ndihmojmë për të zgjidhur këtë çështje.

Në rastin e dytë, kur fondet janë debituar nga karta ose portofoli juaj, por nuk i keni marrë brenda një dite pune,do të na duhet të konfirmojmë pagesën për të gjurmuar depozitën tuaj.

Për të na ndihmuar të transferojmë depozitën tuaj në llogarinë tuaj Binomo, ndiqni këto hapa:

1. Mblidhni një konfirmim të pagesës suaj. Mund të jetë një pasqyrë bankare ose një pamje e ekranit nga aplikacioni bankar ose shërbimi online. Emri dhe mbiemri juaj, numri i kartës ose i portofolit, shuma e pagesës dhe data e kryerjes duhet të jenë të dukshme.

2. Mblidhni një ID transaksioni të asaj pagese në Binomo. Për të marrë ID-në e transaksionit, ndiqni këto hapa:

  • Shkoni te seksioni "Historia e transaksioneve".

  • Klikoni mbi depozitën që nuk është debituar në llogarinë tuaj.

Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo

  • Klikoni në butonin "Kopjo transaksionin". Tani mund ta ngjisni në një letër për ne.

Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
3. Dërgoni konfirmimin e pagesës dhe një ID të transaksionit në [email protected] ose në një bisedë të drejtpërdrejtë. Ju gjithashtu mund të shpjegoni shkurtimisht problemin.

Dhe mos u shqetësoni, ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni pagesën tuaj dhe ta transferoni atë në llogarinë tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

Sa kohë duhet që fondet të depozitohen në llogarinë time?

Kur bëni një depozitë, ajo caktohet me statusin " Në pritje ". Ky status do të thotë që ofruesi i pagesës po përpunon tani transaksionin tuaj. Çdo ofrues ka periudhën e vet të përpunimit.

Ndiqni këto hapa për të gjetur informacionin rreth kohës mesatare dhe maksimale të përpunimit të transaksionit për depozitën tuaj në pritje:

1. Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën “ Arkëtari ” në meny. Pastaj klikoni në skedën "Historia e transaksioneve".

Për përdoruesit e aplikacionit celular : hapni menunë në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
2. Klikoni mbi depozitën tuaj për të mësuar periudhën e përpunimit për transaksionin tuaj.dep_2.png
Si të identifikoheni dhe të depozitoni fonde në Binomo
Shënim
. Zakonisht, ofruesit e pagesave përpunojnë të gjitha depozitat brenda pak orësh. Koha maksimale e përpunimit të transaksionit është rrallë e rëndësishme dhe shpesh është për shkak të festave kombëtare, rregulloreve të ofruesit të pagesave, etj.


A paguani për depozitimin?

Binomo nuk merr kurrë asnjë tarifë ose komision për depozitimin e fondeve. Është krejt e kundërta: ju mund të merrni një bonus për rimbushjen e llogarisë tuaj. Megjithatë, disa ofrues të shërbimeve të pagesave mund të aplikojnë tarifa, veçanërisht nëse llogaria juaj Binomo dhe mënyra e pagesës janë në monedha të ndryshme.

Tarifat e transfertave dhe humbjet e konvertimit ndryshojnë shumë në varësi të ofruesit tuaj të pagesës, vendit dhe monedhës. Zakonisht specifikohet në faqen e internetit të ofruesve ose shfaqet gjatë porosisë së transaksionit.


Kur do të kreditohen fondet në llogarinë time?

Shumica e sistemeve të pagesave përpunojnë transaksionet menjëherë pas marrjes së konfirmimeve, ose brenda një dite pune. Megjithatë, jo të gjithë dhe jo në çdo rast. Koha aktuale e përfundimit varet shumë nga ofruesi i pagesës. Zakonisht, kushtet janë të specifikuara në faqen e internetit të ofruesve ose shfaqen gjatë porosisë së transaksionit.

Nëse pagesa juaj mbetet "në pritje" për më shumë se 1 ditë pune, ose është përfunduar, por fondet nuk janë kredituar në llogarinë tuaj, ju lutemi na kontaktoni në [email protected] ose bisedën e drejtpërdrejtë.

Thank you for rating.