Binomo Hap llogari - Binomo Albania - Binomo Shqipëria

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
Hapni një llogari Binomo me disa hapa të thjeshtë me emailin, llogarinë tuaj në Facebook ose llogarinë Gmail. Më pas hyni në Binomo me një llogari të krijuar rishtazi.


Si të hapni një llogari në Binomo

Si të hapni një llogari Binomo duke përdorur Gmail

Për të regjistruar një llogari në Binomo vizitoni faqen tonë të internetit dhe klikoni në butonin [Identifikohu] në këndin e sipërm djathtas të faqes së internetit.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
1. Për t'u regjistruar me një llogari Gmail , klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
2. Në dritaren e re që hapet, futni numrin e telefonit ose emailin tuaj dhe klikoni "Next".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Gmail dhe klikoni “ Tjetër ”.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
urime! Regjistrimi juaj ka përfunduar!Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë tuaj demo.

Një llogari demo është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rreziqe.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
Për të filluar tregtimin Live, duhet të bëni një investim në llogarinë tuaj.
Si të depozitoni në Binomo


Si të hapni një llogari Binomo duke përdorur Facebook

Ju keni mundësinë të regjistroni llogarinë tuaj edhe përmes Facebook-ut dhe këtë mund ta bëni në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni butonin “Identifikohu” në këndin e sipërm djathtas të platformës dhe më pas butonin “Facebook”.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën e emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Fusni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni në “Identifikohu”
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
Pasi të keni klikuar në “ Butoni "Identifikohu", Binomo kërkon qasje te emri yt, fotografia e profilit dhe adresa e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
Pas kësaj, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Binomo. Tani ju jeni një tregtar zyrtar i Binomo!

Si të hapni një llogari Binomo duke përdorur Email

1. Mund të regjistroheni për një llogari në platformë duke klikuar butonin [Identifikohu] në këndin e sipërm djathtas.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
2. Duhet të plotësoni informacionin e nevojshëm.
 1. Futni një adresë emaili dhe një fjalëkalim të sigurt.
 2. Zgjidhni monedhën e llogarisë suaj për të gjitha operacionet tuaja tregtare dhe depozituese.
 3. Shënoni kutinë për të pranuar marrëveshjen e shërbimit.
 4. Klikoni "Krijo llogari".

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
3. Pas kësaj një email konfirmimi do të dërgohet në adresën e emailit që keni futur. Konfirmoni adresën tuaj të emailit për të mbrojtur llogarinë tuaj dhe për të zhbllokuar më shumë aftësi të platformës, klikoni butonin "Konfirmo emailin" .
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
4. Email-i juaj u konfirmua me sukses. Do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Binomo Trading.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
urime! Jeni regjistruar me sukses dhe emaili juaj është verifikuar.
Si të depozitoni në Binomo
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo


Hapni një llogari Binomo përmes Web Mobile

Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
Mund të regjistroheni përmes një rrjeti social (Facebook, Google) ose të futni manualisht të dhënat e kërkuara për regjistrimin e llogarisë.

Le të kalojmë në opsionin e dytë.

 • Shkruani emailin tuaj të vlefshëm.
 • Krijoni një fjalëkalim të fortë.
 • Zgjidhni një monedhë për të depozituar dhe tërhequr fonde në Binomo.
 • Shënoni kutinë për të pranuar marrëveshjen e shërbimit.


Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
Ja ku jeni! Tani mund të tregtoni nga versioni i uebit celular i platformës. Versioni i uebit celular i platformës së tregtimit është saktësisht i njëjtë me versionin e rregullt të internetit të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo

Hapni një llogari përmes aplikacionit Binomo iOS

Tregtoni në lëvizje, drejtpërdrejt nga telefoni juaj me aplikacionin Binomo. Shkarkoni “Binomo: Online Trade Assistant” në App Store ose klikoni këtu .
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
Hapja e një llogarie Binomo në platformën celulare iOS është gjithashtu e disponueshme për ju. Bëni të njëjtat hapa si aplikacioni në internet.
 1. Fusni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin e ri
 2. Zgjidhni monedhën e llogarisë
 3. Kliko "Regjistrohu"
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
Tani mund ta tregtoni Binomo në iPhone ose iPad tuaj me 10,000 dollarë në llogarinë tuaj Demo.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo


Hapni një llogari përmes aplikacionit Binomo Android

Nëse keni një pajisje celulare Android, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar Binomo nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni për "Binomo - Mobile Trading Online" dhe shkarkoni atë në pajisjen tuaj.

Aplikacioni i tregtimit Binomo për Android konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
Regjistrimi i një llogarie Binomo në platformën celulare Android është gjithashtu i disponueshëm për ju.
 1. Shkruani adresën tuaj të emailit
 2. Fut fjalëkalimin e ri
 3. Kliko "Regjistrohu"
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
Tani mund të tregtoni Binimo në një pajisje celulare Android.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Cilat lloje të statuseve të llogarisë janë të disponueshme në platformë

Ka 4 lloje statusesh në platformë: Falas, Standard, Gold dhe VIP.
 • Një status falas është i disponueshëm për të gjithë përdoruesit e regjistruar. Me këtë status, ju mund të tregtoni në llogarinë demo me fonde virtuale.
 • Për të marrë një status standard , depozitoni një total prej $10 (ose një shumë ekuivalente në monedhën e llogarisë tuaj).
 • Për të marrë një status Gold , depozitoni një total prej $500 (ose një shumë ekuivalente në monedhën e llogarisë tuaj).
 • Për të marrë një status VIP , depozitoni një total prej $1000 (ose një shumë ekuivalente në monedhën e llogarisë tuaj) dhe konfirmoni numrin tuaj të telefonit.
Çdo status ka avantazhet e tij: bonuse shtesë, aktive shtesë, përqindje maksimale e përfitimit, etj.

A mund të regjistrohen të afërmit në faqen e internetit dhe të tregtojnë nga e njëjta pajisje

Anëtarët e së njëjtës familje mund të tregtojnë në Binomo, por vetëm në llogari të ndryshme dhe nga pajisje dhe adresa IP të ndryshme.

Pse duhet të konfirmoj emailin tim

Konfirmimi i emailit tuaj vjen me disa avantazhe:

1. Siguria e një llogarie. Pasi emaili juaj të konfirmohet, mund ta rivendosni me lehtësi fjalëkalimin tuaj, t'i shkruani Ekipit tonë të Mbështetjes ose të bllokoni llogarinë tuaj nëse është e nevojshme. Ai gjithashtu do të sigurojë sigurinë e llogarisë tuaj dhe do të ndihmojë në parandalimin e mashtruesve që të hyjnë në të.

2. Dhuratat dhe promovimet. Ne do t'ju njoftojmë për konkurse të reja, bonuse dhe kode promocionale, në mënyrë që të mos humbisni asgjë.

3. Lajme dhe materiale edukative. Ne gjithmonë përpiqemi të përmirësojmë platformën tonë dhe kur shtojmë diçka të re - ju informojmë. Ne dërgojmë gjithashtu materiale unike trajnimi: strategji, këshilla, komente ekspertësh.

Çfarë është një llogari demo

Pasi të regjistroheni në platformë, ju merrni akses në llogarinë demo prej 10,000,00 dollarësh (ose një shumë ekuivalente në monedhën e llogarisë tuaj).

Një llogari demo është një llogari praktike që ju lejon të përfundoni tregti në një grafik në kohë reale pa investime. Kjo ju ndihmon të njiheni me platformën, të praktikoni strategji të reja dhe të provoni mekanikë të ndryshëm përpara se të kaloni në një llogari reale. Mund të kaloni midis llogarive tuaja demo dhe atyre reale në çdo kohë.

Shënim . Fondet në llogarinë demo nuk janë reale. Ju mund t'i rrisni ato duke përfunduar tregti të suksesshme ose duke i rimbushur nëse mbarojnë, por nuk mund t'i tërhiqni.

Si të identifikoheni në Binomo

Si të identifikoheni në Binomo duke përdorur Gmail

1. Është e thjeshtë të identifikohesh në llogarinë tënde Binomo përmes Gmail . Nëse dëshironi ta bëni këtë, duhet të kryeni hapat e mëposhtëm:
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
2. Më pas, në dritaren e re që hapet, shkruani emailin ose numrin e telefonit dhe klikoni “Next” .
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni " Tjetër ".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
Pas kësaj, do të dërgoheni në llogarinë tuaj personale Binomo.

Tani keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari Real pas depozitimit.
Si të depozitoni në Binomo
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo


Si të identifikoheni në Binomo duke përdorur Facebook

Ju gjithashtu mund të regjistroheni në Binomo përmes një rrjeti social duke përdorur llogarinë tuaj në Facebook. Për ta bërë këtë, ju vetëm duhet:

1. Klikoni në butonin Facebook .
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të vendosni adresën e emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook.

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook.

4. Klikoni në “Identifikohu”.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu" , Binomo kërkon qasje te emri juaj, fotografia e profilit dhe adresa e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
Pas kësaj, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Binomo.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo

Si të identifikoheni në Binomo duke përdorur Email

Klikoni butonin e verdhë " Hyni " dhe do të shfaqet forma e hyrjes.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
Klikoni "Identifikohu" dhe shkruani adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin me të cilin jeni regjistruar për të hyrë në llogarinë tuaj.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
Kjo është e gjitha, sapo keni hyrë në llogarinë tuaj Binomo.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo


Si të identifikoheni në Binomo Mobile Web

Hapni shfletuesin në pajisjen tuaj celulare dhe vizitoni faqen Binomo .
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Identifikohu" .
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
Ja ku jeni! Tani do të mund të tregtoni nga rrjeti celular i platformës. Versioni i uebit celular i platformës së tregtimit është saktësisht i njëjtë me versionin e rregullt të saj në internet.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo

Si të identifikoheni në aplikacionin Binomo Android

Shkarkoni aplikacionin Binomo nga Google Play ose këtu .
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
Zgjidhni opsionin "Identifikohu" .
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin e verdhë "Identifikohu" .
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
Platforma e tregtimit në aplikacionin Binomo.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo


Si të identifikoheni në aplikacionin Binomo iOS

Aplikacioni mund të shkarkohet përmes App Store në pajisjen tuaj ose klikoni këtu . Klikoni "Merr" për ta instaluar në iPhone ose iPad tuaj.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin Binomo duke përdorur emailin tuaj.

Bëni të njëjtat hapa si në një pajisje Android, thjesht duhet të zgjidhni opsionin "Identifikohu".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin e verdhë “Identifikohu” .
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
Platforma tregtare e Binomo në iPhone ose iPad.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo


Si të rivendosni fjalëkalimin tuaj Binomo

Për përdoruesit e aplikacionit celular:

Klikoni "Identifikohu".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
Klikoni "Rivendos fjalëkalimin". Futni emailin në të cilin është regjistruar llogaria juaj dhe klikoni "Rivendos fjalëkalimin".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
Do të merrni një letër të rikuperimit të fjalëkalimit, hapeni dhe klikoni butonin. Krijo një fjalëkalim të ri.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
Shënim . Nëse nuk e keni marrë letrën e rikuperimit të fjalëkalimit, sigurohuni që keni futur emailin e saktë dhe kontrolloni dosjen e postës së padëshiruar.

Nëse përdorni versionin e uebit

Për ta bërë këtë, klikoni "Keni harruar fjalëkalimin tim" në seksionin "Hyrja".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
Në dritaren e re, futni emailin që keni përdorur gjatë regjistrimit dhe klikoni butonin " Dërgo ".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
Pjesa më e vështirë ka mbaruar, ju premtojmë! Tani thjesht shkoni në kutinë tuaj hyrëse, hapni emailin,dhe klikoni butonin e verdhë " Klikoni ".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo
Lidhja nga emaili do t'ju çojë në një seksion të veçantë në faqen e internetit Binomo. Fusni fjalëkalimin tuaj të ri këtu dy herë dhe klikoni butonin "Ndrysho fjalëkalimin" .
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo

Ju lutemi ndiqni këto rregulla:
Fjalëkalimi duhet të përbëhet nga të paktën 6 karaktere dhe duhet të përmbajë shkronja dhe numra." Fjalëkalimi" dhe "Konfirmo fjalëkalimin" duhet të jenë të njëjta.


Pasi të keni futur "Fjalëkalimin" dhe "Konfirmoni fjalëkalimin". Do të shfaqet një mesazh që tregon se fjalëkalimi është ndryshuar me sukses.

Kjo eshte! Tani mund të hyni në platformën Binomo duke përdorur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj të ri.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Binomo

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Unë regjistrohem përmes Facebook dhe nuk mund të hyj në llogarinë time, çfarë të bëj

Gjithmonë mund të hyni në platformë duke rivendosur fjalëkalimin tuaj përmes emailit të përdorur për regjistrim në Facebook.

1. Klikoni "Kam harruar fjalëkalimin tim" në seksionin "Hyrja" ("Rivendos fjalëkalimin" për përdoruesit e aplikacionit celular).

2. Futni emailin që keni përdorur për regjistrim në Facebook dhe klikoni “Dërgo”.

3. Do të merrni një email për rikuperimin e fjalëkalimit, hapeni dhe klikoni butonin.

4. Krijoni një fjalëkalim të ri. Tani mund të hyni në platformë me emailin tuaj dhe një fjalëkalim.

Si të kaloni midis llogarive

Ju mund të kaloni në çdo kohë midis llogarive dhe të përfundoni tregti në to njëkohësisht.

1. Klikoni në llojin e llogarisë në këndin e sipërm djathtas të platformës.

2. Klikoni në llojin e llogarisë në të cilën dëshironi të kaloni.


Po sikur të mos kem aktivitet tregtar për 90 ditë ose më shumë

Nëse nuk keni aktivitet tregtar për 90 ditë me radhë, do të paguhet një tarifë abonimi.

Është një pagesë fikse mujore prej $30/€30 ose një shumë ekuivalente në monedhën e llogarisë suaj.

Nëse nuk keni aktivitet tregtar për 6 muaj rresht, fondet në llogarinë tuaj do të ngrihen. Nëse vendosni të rifilloni tregtimin, na kontaktoni në [email protected]. Këtë informacion mund ta gjeni gjithashtu në paragrafët 4.10 – 4.12 të Marrëveshjes së Klientit.
Thank you for rating.