Si të fitoni fonde shtesë deri në 20% çdo javë në Binomo

Si të fitoni fonde shtesë deri në 20% çdo javë në Binomo
Në këtë artikull, ne do t'ju tregojmë për strategjinë e tregtimit në Binomo. Ne gjithashtu do t'ju ofrojmë strategji të ndryshme me përshkrime dhe shpjegime. Këtu do të mësoni se si të tregtoni ngjyrat e shandanit në Binomo.

Si të tregtoni me ngjyrat e shandanit në Binomo

Ekziston një strategji për Binomo që të ndjekë ngjyrat e shandanët. Do të thotë të hapësh marrëveshje se cila ngjyrë do të jetë qiriri i ardhshëm. Sinjalet e hyrjes janë baza për tregtimin.

Ato përfshijnë tendencat, shandanët testues, modelet e shandanit dhe në fund mbështetjen dhe rezistencën.

Këtu, për sinjalin e hyrjes është modeli i shandanit të Yllit të Mëngjesit i kombinuar me Mbështetjen.


Kërkesat

  • Tabela 5-minutëshe e shandanit japonez. Asetet USD/JPY
  • 100 dollarë kapital, hapni çdo tregti me 10 dollarë (10% e bilancit tuaj)
  • Është e rëndësishme të analizohet verifikimi i linjave të mbështetjes dhe rezistencës, përcaktimi i trendit të çmimit, etj.
Si të fitoni fonde shtesë deri në 20% çdo javë në Binomo
Më poshtë janë ikonat për përshkrimin e tregtimit dhe arsyen e hapjes së tregtimeve.
Si të fitoni fonde shtesë deri në 20% çdo javë në Binomo
Ikona e antenës është sinjali.

Shigjeta e kuqe poshtë është DOWN (marrëveshje e hapur në të cilën shandani është i kuq).

Shigjeta jeshile lart është UP (marrëveshje e hapur në të cilën shandani është i gjelbër).


Analiza e Përgjithshme e Tregut

Çmimi i hapjes pati disa luhatje të forta, por më pas gradualisht formoi një prirje rritëse më vonë. Këtu, ne duhet të hyjmë në një tregti vetëm në një trend rritës që do të jepte një probabilitet më të lartë për të marrë para shtesë. Kështu që zgjodha strategjinë duke përdorur modelin e shandanit të Yllit të Mëngjesit + Mbështetje.

Është e rëndësishme të mendoni menjëherë pasi të keni analizuar tregun brenda seancës suaj tregtare, të cilat mund të zgjidhni një strategji të arsyeshme tregtare. Përveç kësaj, ju duhet të menaxhoni kapitalin tuaj si dhe emocionet. Pasi mund të mendoni se si të bëni të ardhura shtesë në Binomo.
Si të fitoni fonde shtesë deri në 20% çdo javë në Binomo
U hapën 5 marrëveshje, të përbëra nga 4 fitim dhe 1 humbje. Fitimi ishte 20 dollarë (20% e kapitalit fillestar).
Si të fitoni fonde shtesë deri në 20% çdo javë në Binomo


Arsyet për hapjen e marrëveshjeve në Binomo

Marrëveshja 1 : çmimi është në një prirje rritëse, por më pas bie dhe prek nivelin e mbështetjes duke formuar një model shandani të Yllit të Mëngjesit = hapet një UP. humbje. Pas kësaj marrëveshjeje, pritej që çmimi të vazhdonte të binte, por nuk ndodhi. Çmimi tregoi shenja anash dhe rritjeje të lehtë.

Marrëveshja 2 : çmimi vazhdoi të testonte nivelin e mbështetjes dhe formoi një model shandani të Yllit të Mëngjesit = hapet një UP. Rezultati është marrja e të ardhurave shtesë. Sepse gjatësia e shandanit të tretë nuk ishte e pranueshme për të hyrë në një tregti. Kur përballeni me një rast si ky, mund ta shpërfillni atë për ta mbajtur llogarinë tuaj të sigurt.

Marrëveshja 3: çmimi u luhat me një diferencë të vogël. Modeli i Yllit të Mëngjesit vazhdoi të shfaqej = Hapet një tjetër UP dhe kjo po merr para shtesë.

Marrëveshja 4: çmimi vazhdoi të thyente nivelin dhe të rritet. Ai testoi nivelin e vjetër të rezistencës me një model shandani të Yllit të Mëngjesit = Hapet një UP i ri dhe kjo do të marrë sërish të ardhura shtesë.

Pas kësaj marrëveshje, çmimi vazhdoi të jetë në rritje. Sidoqoftë, nuk kishte asnjë sinjal hyrjeje, këtu është e rëndësishme të prisni.

Marrëveshja 5: çmimi u ul pak dhe formoi një model të Yllit të Mëngjesit në zonën mbështetëse, veçanërisht, shandani i tretë ishte në një prirje të fortë rritëse = hapet një UP. Është i katërti që merr para shtesë radhazi.

Gjithashtu ndalimi në kohën e duhur në tregtim ndikon në rezultat shumë më tepër sesa strategjia e përdorur.


Të mirat dhe të këqijat - Binomo

Pro

Me modelin e shandanit të Yllit të Mëngjesit me një shkallë saktësie shumë të lartë. Kjo ju bën të ndiheni më të sigurt gjatë transaksionit.

Kur çmimi është në një trend rritës, strategjia do të jetë më e përsosur.

Metoda e menaxhimit të kapitalit është e përshtatshme për shumicën e tregtarëve..

Kundër

Shumë rrallë në një seancë të shkurtër tregtare, incidenca e shfaqjes së modelit të shandanit të Yllit të Mëngjesit është kaq e madhe si kjo. Një nga dobësitë e kësaj strategjie është se mund t'ju duhen disa seanca tregtare për të marrë numrin e marrëveshjeve që plotësojnë kërkesat e mësipërme.

Është e nevojshme të identifikohen qartë nga zonat mbështetëse të dobëta në ato të forta përgjatë shiritit të çmimeve, në mënyrë që të mos anashkalohen disa pika të mira hyrëse.

Kjo është strategjia për të ndjekur ngjyrat e qirinjve, në mënyrë që të keni shumë pak kohë për vendosjen. Si dhe të vendosësh nëse do të hapësh ose jo marrëveshje.

Mund të mos keni shumë kohë për të vendosur ose vendosur nëse do të hapni një marrëveshje apo jo, sepse kjo është strategjia për të ndjekur ngjyrat e qirinjve.

Përmbledhje

Mundohuni të studioni dhe praktikoni. Vetëm atëherë do të jeni në gjendje të filloni këtë rrugë.
Thank you for rating.