Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe

Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
Në botën dinamike të tregtimit online, Binomo është shfaqur si një platformë udhëheqëse për investitorët në vendet arabishtfolëse që kërkojnë të hyjnë në tregjet financiare globale. Sidoqoftë, efikasiteti dhe besueshmëria e çdo platforme tregtare varet nga proceset e depozitimit dhe tërheqjes së saj. Ky artikull synon t'u ofrojë përdoruesve në vendet arabishtfolëse një udhëzues gjithëpërfshirës për menaxhimin efektiv të transaksioneve të depozitave dhe tërheqjeve në platformën Binomo, duke siguruar një përvojë tregtare pa probleme.


Si të depozitoni fonde në Binomo Arabisht

Depozitoni në Binomo Arabisht nëpërmjet kartave bankare (VISA/MasterCard/Maestro)

1. Klikoni në butonin " Depozitim " në këndin e sipërm djathtas.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin “Сountry” dhe zgjidhni metodën “VISA”, “MasterCard/Maestro”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
3. Zgjidhni shumën për të depozituar.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
4. Plotësoni të dhënat e kartës suaj bankare dhe klikoni në butonin “Paguaj”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
5. Konfirmoni pagesën me një kod fjalëkalimi një herë të marrë në një mesazh SMS.

6. Nëse pagesa ishte e suksesshme, do të ridrejtoheni në faqen e mëposhtme me shumën e pagesës, datën dhe ID-në e transaksionit:
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe

Depozitoni në Binomo Arabisht nëpërmjet Scardu


1. Klikoni butonin “ Depozitim ” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
2. Zgjidhni vendin tuaj dhe zgjidhni mënyrën e pagesës “Scardu”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
3. Për të paguar me këtë metodë, do t'ju duhet të blini një kupon Scardu. Ndiqni hapat e mëtejshëm.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
4. Shkoni në faqen e internetit të Scardu dhe zgjidhni vendin tuaj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
5. Klikoni në butonin "Vizitoni faqen e internetit".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
6. Ndryshoni rajonin e kartës në "Global" dhe zgjidhni vlerën e kartës duke klikuar në butonin "+" - do të jetë shuma e depozitës suaj Binomo. Klikoni "Bli tani".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
7. Klikoni në butonin "Vazhdo në arkë".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
8. Hyni nëse tashmë keni një llogari GOcardi, ose regjistrohuni nëpërmjet rrjeteve sociale ose duke klikuar butonin "Regjistrohu".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
9. Pasi të regjistroheni, klikoni në ikonën “Shporta” dhe më pas klikoni “Checkout”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
10. Plotësoni të dhënat tuaja personale (emrin dhe mbiemrin, shtetin, adresën dhe numrin e celularit) dhe më pas klikoni në butonin “Dërgo kodin e verifikimit”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
11. Kodi do të dërgohet në numrin tuaj celular. Futni kodin dhe klikoni në butonin "Verifiko kodin".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
12. Zgjidhni PayPal si mënyrë pagese dhe klikoni “Pay Now”. Ju gjithashtu mund të paguani me kartën tuaj bankare.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
13. Hyni në llogarinë tuaj PayPal. Zgjidhni mënyrën tuaj të pagesës dhe klikoni "Vazhdo të rishikosh porosinë" për të përfunduar pagesën.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
14. Pagesa juaj ishte e suksesshme.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
15. Do të merrni një mesazh përmes emailit të llogarisë tuaj PayPal me kodin e parë të aktivizimit. Kini parasysh këtë kod, do t'ju duhet për të marrë kodin e kuponit për depozitën tuaj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
16. Më pas do të merrni kodin e dytë të aktivizimit nëpërmjet emailit të llogarisë suaj GOcardi. Kini parasysh këtë kod dhe më pas klikoni në butonin "Shkarko kodet e kartave".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
17. Klikoni “Shiko porosinë” dhe më pas klikoni në butonin “Shkarko kodin”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
18. Futni emrin tuaj të plotë dhe më pas shkruani kodin e dytë të aktivizimit (hapi 15) në fushën e dytë dhe kodin e parë të aktivizimit (hapi 14) në fushën e tretë. Klikoni "Shkarko porosinë" për të shkarkuar një dokument me numrin e kuponit për depozitën tuaj Binomo.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
19. Kthehuni te Binomo ku keni zgjedhur “Scardu” si metodë depozitimi. Futni shumën që keni blerë tashmë në GOcardi. Kopjoni kodin e kuponit nga dokumenti i shkarkuar (hapi 17) dhe ngjisni atë në fushën "Numri i kuponit". Klikoni "Depozita".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
20. Depozita juaj ka përfunduar. Ju mund të kontrolloni statusin e transaksionit tuaj në skedën "Historia e transaksioneve" në Binomo.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe

Si të tërhiqni fonde nga Binomo

Tërhiqni fonde në një kartë bankare në Binomo

Tërhiqni fonde në një kartë bankare

Tërheqjet e kartave bankare janë të disponueshme vetëm për kartat e lëshuara në Ukrainë ose Kazakistan .

Për të tërhequr fonde në një kartë bankare, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1. Shkoni te tërheqja në seksionin " Arkë ".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën “ Arkëtari ” në meny.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
Pastaj klikoni në skedën " Tërheqja e fondeve ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
Në aplikacionin celular: Hapni një meny në anën e majtë dhe zgjidhni seksionin " Bilanci ". Prekni butonin " Tërheqje ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “VISA/MasterCard/Maestro” si metodën tuaj të tërheqjes. Plotësoni informacionin e kërkuar. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kartat bankare me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen nga 1 deri në 12 orë për të kredituar fondet në kartën tuaj bankare. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së bankës suaj, etj.

Nëse prisni më shumë se 7 ditë, ju lutemi, na kontaktoni në bisedën e drejtpërdrejtë ose shkruani në support@binomo. com . Ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni tërheqjen tuaj.

Tërhiqni fonde në një kartë bankare jo të personalizuar

Kartat bankare të papersonalizuara nuk e specifikojnë emrin e mbajtësit të kartës, por ju mund t'i përdorni përsëri për të kredituar dhe tërhequr fonde.

Pavarësisht se çfarë thotë në kartë (për shembull, Momentum R ose Mbajtës i Kartës), shkruani emrin e mbajtësit të kartës siç thuhet në marrëveshjen bankare.

Tërheqjet e kartave bankare janë të disponueshme vetëm për kartat e lëshuara në Ukrainë ose Kazakistan.

Për të tërhequr fonde në një kartë bankare të papersonalizuar, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1. Shkoni te tërheqja në seksionin " Arkë ".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën “ Arkëtari ” në meny.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
Pastaj klikoni në skedën " Tërheqja e fondeve ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
Në aplikacionin celular: Hapni një meny në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci" dhe prekni butonin " Tërheq ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “VISA/MasterCard/Maestro” si metodën tuaj të tërheqjes. Plotësoni informacionin e kërkuar. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kartat bankare me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacioneve celulare).
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen nga 1 deri në 12 orë për të kredituar fondet në kartën tuaj bankare. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së bankës suaj, etj.

Nëse prisni më shumë se 7 ditë, ju lutemi, na kontaktoni në bisedën e drejtpërdrejtë ose shkruani në support@binomo. com . Ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni tërheqjen tuaj.

Tërhiqni fonde përmes kuletave elektronike në Binomo

Tërhiqni fonde nëpërmjet Skrill

1. Shkoni te tërheqja në seksionin " Arkë ".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën “ Arkëtari ” në meny.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
Pastaj klikoni në skedën " Tërheqja e fondeve ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
Në aplikacionin celular: Hapni një meny në anën e majtë, zgjidhni seksionin " Bilanci " dhe prekni butonin " Tërheq ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni "Skrill" si metodën tuaj të tërheqjes dhe plotësoni adresën tuaj të emailit. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kuletat me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen deri në 1 orë për të kredituar fondet në portofolin tuaj elektronik. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së ofruesit tuaj të pagesave, etj.


Tërhiqni fonde përmes Perfect Money

Shkoni te tërheqja në seksionin " Arkëtari ".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën “ Arkëtari ” në meny.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
Pastaj klikoni në skedën " Tërheqja e fondeve ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
Në aplikacionin celular: Hapni një meny në anën e majtë, zgjidhni seksionin " Bilanci " dhe prekni butonin " Tërheq ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “Perfect Money” si metodën tuaj të tërheqjes. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kuletat me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacioneve celulare).
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen deri në 1 orë për të kredituar fondet në portofolin tuaj elektronik. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së ofruesit tuaj të pagesave, etj.


Tërhiqni fonde përmes parave të gatshme ADV

1. Shkoni te tërheqja në seksionin " Arkë ".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën “ Arkëtari ” në meny.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
Pastaj klikoni në skedën " Tërheqja e fondeve ".


Në aplikacionin celular: Hapni një meny në anën e majtë, zgjidhni seksionin " Bilanci " dhe prekni butonin " Tërheq ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “ADV cash” si metodën tuaj të tërheqjes. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kuletat me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".

3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen deri në 1 orë për të kredituar fondet në portofolin tuaj elektronik. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së ofruesit tuaj të pagesave, etj.

Tërhiqni fonde në një llogari bankare në Binomo

Tërheqjet nga llogaria bankare ofrohen vetëm për bankat e Indisë, Indonezisë, Turqisë, Vietnamit, Afrikës së Jugut, Meksikës dhe Pakistanit.

Ju lutemi vini re!
  • Ju nuk mund të tërhiqni fonde nga llogaria juaj Demo. Fondet mund të arkëtohen vetëm nga llogaria reale;
  • Ndërsa keni një qarkullim të shumëfishuar tregtar, nuk mund të tërhiqni as fondet tuaja.
Për të tërhequr fonde në llogarinë tuaj bankare, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1. Shkoni te tërheqja në seksionin " Arkëtari ".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën “ Arkëtari ” në meny.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
Pastaj klikoni në skedën " Tërheqja e fondeve ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
Në aplikacionin celular: Hapni një meny në anën e majtë, zgjidhni seksionin " Bilanci " dhe prekni butonin " Tërheq ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
Në versionin e ri të aplikacionit Android: trokitni lehtë mbi ikonën "Profile" në fund të platformës. Prekni në skedën “ Bilanci ” dhe më pas prekni “ Tërheqje ”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “Transfertë bankare” si metodën tuaj të tërheqjes. Plotësoni pjesën tjetër të fushave (të gjitha informacionet e kërkuara mund t'i gjeni në marrëveshjen tuaj bankare ose në një aplikacion bankar). Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve Binomo në vendet arabe
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen nga 1 deri në 3 ditë pune për të kredituar fondet në llogarinë tuaj bankare. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së bankës suaj, etj.

Nëse prisni më shumë se 7 ditë, ju lutemi, na kontaktoni në bisedën e drejtpërdrejtë ose shkruani në support@binomo. com. Ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni tërheqjen tuaj.

Përmirësimi i proceseve të depozitimit dhe tërheqjes së Binomo për investitorët në vendet arabe-folëse

Në përmbledhje, proceset e depozitimit dhe tërheqjes në Binomo për përdoruesit në vendet arabe-folëse janë krijuar për të qenë miqësore dhe efikase për përdoruesit, duke nxitur një mjedis të favorshëm për tregtimin në internet. Duke iu përmbajtur udhëzimeve të përshkruara në këtë udhëzues, investitorët në këto vende mund të lundrojnë me besim në aspektet financiare të tregtimit në platformë, duke i fuqizuar ata të përqendrohen në marrjen e vendimeve të informuara për investime. Ndërsa Binomo vazhdon të evoluojë dhe zgjerojë shërbimet e saj në rajonet arabishtfolëse, prioritizimi i proceseve të pandërprera transaksionale mbetet parësor, duke forcuar më tej reputacionin e saj si një platformë e besuar për tregtimin online.
Thank you for rating.