Упатства - Binomo North Macedonia - Binomo Северна Македонија

Депонирајте средства на Binomo преку банкарски картички во Јужна Африка (MasterCard), банкарски трансфер (Capitec, FNB, Bidvest Bank, Old Mutual, Tyme Bank, Африканска банка, Nedbank, Standard Bank, Investec, Absa) и е-паричници
Упатства

Депонирајте средства на Binomo преку банкарски картички во Јужна Африка (MasterCard), банкарски трансфер (Capitec, FNB, Bidvest Bank, Old Mutual, Tyme Bank, Африканска банка, Nedbank, Standard Bank, Investec, Absa) и е-паричници

Депозит на Binomo преку Capitec 1. Кликнете на копчето „Депозит“ во горниот десен агол. 2. Изберете Јужна Африка во делот „Сountry“ и изберете го методот „Capitec“. 3. Избе...
Депонирајте средства во Binomo преку катарските банкарски картички (Visa / Mastercard / Maestro / JCB) и е-паричници (Cash U, Advcash, Skrill, Webmoney WMZ, Perfect Money, AstroPay Card)
Упатства

Депонирајте средства во Binomo преку катарските банкарски картички (Visa / Mastercard / Maestro / JCB) и е-паричници (Cash U, Advcash, Skrill, Webmoney WMZ, Perfect Money, AstroPay Card)

Visa / Mastercard / Maestro 1. Кликнете на копчето „Депозит“ во горниот десен агол. 2. Изберете ја вашата земја во делот „Сountry“ и изберете метод „Visa“, „Masterc...
Како да депонирате и тргувате на Binomo
Упатства

Како да депонирате и тргувате на Binomo

Binomo обезбедува многу различни опции за плаќање за депонирање средства на вашата трговска сметка. Во зависност од вашата земја, можете да депонирате: како што се EUR, USD или GBP ... на вашата сметка на Binomo користејќи банкарски трансфер или банкарски картички. Дозволете ни да ви покажеме како да направите депозит и да направите дополнителни средства на овој пазар во Биномо.
Како да се регистрирате и потврдите сметката на Binomo
Упатства

Како да се регистрирате и потврдите сметката на Binomo

Ајде да започнеме со некои брзи и лесни чекори за да регистрирате сметка на Binomo на апликацијата Binomo или веб-страницата на Binomo. Потоа завршете ја потврдата на идентитетот на вашата сметка на Binomo, овој процес обично трае неколку минути за да се заврши.
Како да тргувате со CFD во Binomo
Упатства

Како да тргувате со CFD во Binomo

Што е механика за тргување CFD? CFD е кратенка за Договор за разлика. Тоа е механика каде што трговецот добива дополнителен профит од разликата помеѓу куповните и продажните цени ...