Binomo Отвори сметка - Binomo North Macedonia - Binomo Северна Македонија

Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
Отворете сметка на Binomo со неколку лесни чекори со вашата е-пошта, сметката на Facebook или сметката на Gmail. Потоа пријавете се во Binomo со новосоздадена сметка.


Како да отворите сметка на Binomo

Како да отворите сметка на Binomo користејќи Gmail

За да регистрирате сметка во Binomo, посетете ја нашата веб-локација и кликнете на копчето [Најави се] во горниот десен агол на веб-локацијата.
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
1. За да се регистрирате со Gmail сметка, кликнете на соодветното копче во формуларот за регистрација.
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
2. Во новиот прозорец што се отвора, внесете го вашиот телефонски број или е-пошта и кликнете „Следно“.
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
3. Потоа внесете ја лозинката за вашата сметка на Gmail и кликнете „ Следно “.
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
Секоја чест! Вашата регистрација е завршена!Имате 10.000 долари на вашата демо сметка.

Демо сметката е алатка за да се запознаете со платформата, да ги вежбате вашите вештини за тргување со различни средства и да испробате нова механика на графикон во реално време без ризици.
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
За да започнете со тргување во живо, треба да вложите во вашата сметка.
Како да депонирате на Binomo


Како да отворите сметка на Binomo користејќи Фејсбук

Имате опција да ја регистрирате вашата сметка и преку Facebook и тоа можете да го направите со само неколку едноставни чекори:

1. Кликнете на копчето „Најави се“ во горниот десен агол на платформата, а потоа на копчето „Фејсбук“.
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
2. Ќе се отвори прозорец за најавување на Facebook, каде што ќе треба да ја внесете адресата за е-пошта што сте ја користеле за да се регистрирате на Facebook

3. Внесете ја лозинката од вашата сметка на Facebook

4. Кликнете на „Log In“
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
Откако ќе кликнете на „ Копче „Најави се“, Binomo бара пристап до вашето име и слика на профилот и адресата на е-пошта. Кликнете Продолжи...
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
После тоа, автоматски ќе бидете пренасочени на платформата Binomo. Сега сте официјален трговец на Binomo!

Како да отворите сметка на Binomo користејќи е-пошта

1. Можете да се регистрирате за сметка на платформата со кликнување на копчето [Најави се] во горниот десен агол.
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
2. Треба да ги пополните потребните информации.
 1. Внесете адреса за е-пошта и безбедна лозинка.
 2. Изберете ја валутата на вашата сметка за сите ваши трговски и депозитни операции.
 3. Штиклирајте го полето за да го прифатите договорот за услуги.
 4. Кликнете на „Креирај сметка“.

Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
3. После тоа ќе биде испратена е-пошта за потврда на адресата на е-пошта што ја внесовте. Потврдете ја вашата адреса за е-пошта за да ја заштитите вашата сметка и да отклучите повеќе можности на платформата, кликнете на копчето „Потврди е-пошта“ .
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
4. Вашата е-пошта беше успешно потврдена. Ќе бидете автоматски пренасочени на платформата Binomo Trading.
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
Секоја чест! Успешно се регистриравте и вашата е-пошта е потврдена.
Како да депонирате на Binomo
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo


Отворете сметка на Binomo преку Mobile Web

Првично, отворете го вашиот прелистувач на вашиот мобилен уред. После тоа, посетете ја веб-страницата на брокерот.
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
Можете да се регистрирате преку социјална мрежа (Facebook, Google) или рачно да ги внесете податоците потребни за регистрација на сметката.

Ајде да поминеме низ втората опција.

 • Внесете ја вашата валидна е-пошта.
 • Направете силна лозинка.
 • Изберете валута за депонирање и повлекување средства во Binomo.
 • Штиклирајте го полето за да го прифатите договорот за услуги.


Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
Тука си! Сега можете да тргувате од мобилната веб верзија на платформата. Мобилната веб-верзија на платформата за тргување е сосема иста како и обичната веб-верзија на истата. Следствено, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства.
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo

Отворете сметка преку апликацијата Binomo iOS

Тргувајте во движење, директно од вашиот телефон со апликацијата Binomo. Преземете го „Binomo: Online Trade Assistant“ на App Store или кликнете овде .
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
Отворање сметка на Binomo на мобилната платформа iOS е исто така достапна за вас. Направете ги истите чекори како веб-апликацијата.
 1. Внесете ја вашата адреса за е-пошта и нова лозинка
 2. Изберете ја валутата на сметката
 3. Кликнете на "Регистрирај се"
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
Сега можете да тргувате со Binomo на вашиот iPhone или iPad со 10.000 долари на вашата демо сметка.
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo


Отворете сметка преку апликацијата Binomo Android

Ако имате мобилен уред со Android, ќе треба да ја преземете официјалната апликација Binomo од Google Play или овде . Едноставно побарајте Binomo - Mobile Trading Online“ и преземете го на вашиот уред.

Апликацијата за тргување Binomo за Android се смета за најдобра апликација за онлајн тргување. Така, има висок рејтинг во продавницата.
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
Регистрирање сметка на Binomo на мобилната платформа Android е исто така достапно за вас.
 1. Внесете ја вашата адреса за е-пошта
 2. Внесете нова лозинка
 3. Кликнете на "Регистрирај се"
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
Сега можете да тргувате со Binimo на мобилен уред со Android.
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo

Најчесто поставувани прашања (ЧПП)

Какви видови статуси на сметки се достапни на платформата

На платформата има 4 типа статуси: бесплатен, стандарден, златен и ВИП.
 • Бесплатен статус е достапен за сите регистрирани корисници. Со овој статус, можете да тргувате на демо сметката со виртуелни средства.
 • За да добиете Стандарден статус, депонирајте вкупно 10 УСД (или еквивалентен износ во валутата на вашата сметка).
 • За да добиете статус на злато , депонирајте вкупно 500 УСД (или еквивалентен износ во валутата на вашата сметка).
 • За да добиете ВИП статус, депонирајте вкупно 1000 УСД (или еквивалентен износ во валутата на вашата сметка) и потврдете го вашиот телефонски број.
Секој статус има свои предности: дополнителни бонуси, дополнителни средства, максимален процент на профитабилност итн.

Дали роднините можат да се регистрираат на веб-страницата и да тргуваат од истиот уред

Членовите на истото семејство можат да тргуваат на Binomo, но само на различни сметки и од различни уреди и IP адреси.

Зошто да ја потврдам мојата е-пошта

Потврдувањето на вашата е-пошта има неколку предности:

1. Безбедност на сметката. Откако ќе се потврди вашата е-пошта, можете лесно да ја вратите лозинката, да пишете до нашиот тим за поддршка или да ја блокирате вашата сметка доколку е потребно. Исто така, ќе ја обезбеди безбедноста на вашата сметка и ќе помогне да се спречат измамниците да пристапат до неа.

2. Подароци и промоции. Ќе ве известиме за нови натпревари, бонуси и промо кодови за да не пропуштите ништо.

3. Вести и едукативни материјали. Секогаш се трудиме да ја подобриме нашата платформа, а кога ќе додадеме нешто ново – ве известуваме. Испраќаме и уникатни материјали за обука: стратегии, совети, експертски коментари.

Што е демо сметка

Откако ќе се регистрирате на платформата, добивате пристап до демо сметката од 10.000,00 долари (или еквивалентен износ во валутата на вашата сметка).

Демо сметка е практична сметка која ви овозможува да склучувате занаети на графикон во реално време без инвестиции. Тоа ви помага да се запознаете со платформата, да вежбате нови стратегии и да испробате различни механики пред да се префрлите на вистинска сметка. Може да се префрлате помеѓу вашите демо и реални сметки во секое време.

Забелешка . Средствата на демо сметката не се реални. Можете да ги зголемите со склучување на успешни занаети или да ги надополните доколку истечат, но не можете да ги повлечете.

Како да се најавите на Binomo

Како да се најавите на Binomo користејќи Gmail

1. Едноставно е да се најавите на вашата сметка на Binomo преку Gmail . Ако сакате да го направите тоа, треба да ги завршите следните чекори:
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
2. Потоа, во новиот прозорец што се отвора, внесете ја вашата е-пошта или телефонски број и кликнете „Следно“ .
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
3. Потоа внесете ја лозинката за вашата сметка на Google и кликнете „ Следно “.
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
После тоа, ќе бидете однесени на вашата лична сметка на Binomo.

Сега имате 10.000 долари во демо сметка, можете и да тргувате на Реал сметка по депонирањето.
Како да депонирате на Binomo
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo


Како да се најавите на Binomo користејќи Фејсбук

Можете исто така да се најавите на Binomo преку социјална мрежа користејќи ја вашата сметка на Facebook. За да го направите тоа, потребно е само:

1. Кликнете на копчето Facebook .
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
2. Ќе се отвори прозорец за најавување на Facebook, каде што ќе треба да ја внесете адресата за е-пошта што сте ја користеле за да се регистрирате на Facebook.

3. Внесете ја лозинката од вашата сметка на Facebook.

4. Кликнете на „Најави се“.
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
Откако ќе кликнете на копчето „Најави се“ , Binomo бара пристап до вашето име и слика на профилот и адресата на е-пошта. Кликнете Продолжи...
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
После тоа, автоматски ќе бидете пренасочени на платформата Binomo.
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo

Како да се најавите на Binomo користејќи е-пошта

Кликнете на жолтото копче Најави се и ќе се појави формуларот за пријавување.
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
Кликнете на „Најави се“ и внесете ја вашата адреса за е-пошта и лозинката со кои сте се регистрирале за да се најавите на вашата сметка.
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
Тоа е тоа, само што се најавивте на вашата сметка на Binomo.
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo


Како да се најавите на Binomo Mobile Web

Отворете го прелистувачот на вашиот мобилен уред и посетете ја страницата Binomo .
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
Внесете ја вашата е-пошта и лозинка и потоа кликнете на копчето „Најави се“ .
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
Тука си! Сега ќе можете да тргувате од мобилната мрежа на платформата. Мобилната веб-верзија на платформата за тргување е сосема иста како и обичната веб-верзија на истата.
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo

Како да се најавите на апликацијата Binomo Android

Преземете ја апликацијата Binomo од Google Play или овде .
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
Изберете ја опцијата „Најави се“ .
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
Внесете ја вашата е-пошта и лозинка, а потоа кликнете на жолтото копче „Најави се“ .
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
Платформа за тргување на апликацијата Binomo.
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo


Како да се најавите во апликацијата Binomo iOS

Апликацијата може да се преземе преку App Store на вашиот уред или кликнете овде . Кликнете на „Земи“ за да го инсталирате на вашиот iPhone или iPad.
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
По инсталацијата и стартувањето, можете да се најавите на апликацијата Binomo користејќи ја вашата е-пошта.

Направете ги истите чекори како на уред со Android, само треба да ја изберете опцијата „Најави се“.
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
Внесете ја вашата е-пошта и лозинка и потоа кликнете на жолтото копче „Најави се“ .
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
Платформа за тргување на Binomo на iPhone или iPad.
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo


Како да ја ресетирате лозинката на Binomo

За корисници на мобилни апликации:

кликнете „Најави се“.
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
Кликнете на „Ресетирање лозинка“. Внесете ја е-поштата на која е регистрирана вашата сметка и кликнете на „Ресетирање лозинка“.
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
Ќе добиете писмо за враќање на лозинката, отворете го и кликнете на копчето. Направете нова лозинка.
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
Забелешка . Ако не сте го добиле писмото за враќање на лозинката, проверете дали сте ја внеле точната е-пошта и проверете ја папката со спам.

Ако ја користите веб верзијата

За да го направите тоа, кликнете „Ја заборавив мојата лозинка“ во делот „Најави се“.
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
Во новиот прозорец, внесете ја е-поштата што ја користевте за време на регистрацијата и кликнете на копчето „ Испрати “.
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
Најтешкиот дел заврши, ветуваме! Сега само одете во вашето сандаче, отворете ја е-поштата,и кликнете на жолтото копче „ Кликнете “.
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo
Врската од е-поштата ќе ве одведе до посебен дел на веб-страницата на Binomo. Внесете ја вашата нова лозинка овде двапати и кликнете на копчето „Промени лозинка“ .
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo

Ве молиме следете ги овие правила:
Лозинката мора да се состои од најмалку 6 знаци и мора да содржи букви и бројки." Лозинка" и "Потврди лозинка" мора да бидат исти.


Откако ќе внесете „Лозинка“ и „Потврди лозинка“. Ќе се појави порака која покажува дека лозинката е успешно променета.

Тоа е тоа! Сега можете да се најавите на платформата Binomo користејќи го вашето корисничко име и нова лозинка.
Како да отворите сметка и да се најавите на Binomo

Најчесто поставувани прашања (ЧПП)

Се регистрирам преку Фејсбук и не можам да се логирам на мојот профил, што да правам

Секогаш можете да пристапите на платформата со враќање на вашата лозинка преку е-пошта што се користи за регистрација на Facebook.

1. Кликнете „Ја заборавив мојата лозинка“ во делот „Најави се“ („Ресетирање лозинка“ за корисници на мобилни апликации).

2. Внесете ја е-поштата што ја користевте за регистрација на Facebook и кликнете „Испрати“.

3. Ќе добиете е-пошта за враќање на лозинката, отворете ја и кликнете на копчето.

4. Направете нова лозинка. Сега можете да влезете во платформата со вашата е-пошта и лозинка.

Како да се префрлате помеѓу сметки

Можете во секое време да се префрлате помеѓу сметките и истовремено да склучувате тргувања со нив.

1. Кликнете на типот на сметката во горниот десен агол на платформата.

2. Кликнете на типот на сметката на која сакате да се префрлите.


Што ако немам трговска активност 90 дена или подолго

Доколку немате трговска активност 90 дена по ред, ќе ви се наплаќа претплата.

Тоа е фиксна месечна исплата од $30/€30 или еквивалентен износ во валутата на вашата сметка.

Доколку немате трговска активност 6 месеци по ред, средствата на вашата сметка ќе бидат замрзнати. Ако одлучите да продолжите со тргувањето, контактирајте со нас на [email protected]. Овие информации можете да ги најдете и во параграфите 4.10 – 4.12 од Договорот за клиентот.
Thank you for rating.