Binomo Придружна програма - Binomo North Macedonia - Binomo Северна Македонија

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во Binomo


Binomo Affiliate програма

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во Binomo
Филијалата на Binomo ви овозможува да привлечете трговци на платформата и да заработите дополнителни пари врз основа на нивната трговска активност.

Нашата програма има многу предности, како што се:
 • Индивидуален пристап кон секој партнер
 • Квалификувани специјалисти за поддршка кои секогаш се подготвени да ви помогнат преку разговор во живо или е-пошта
 • Широк избор на корисни промотивни материјали
 • Прилагодени промотивни материјали за вашата веб-страница
 • RevShare до 70%
 • Неделни плаќања
 • Комисијата е на нас
 • Уникатни промотивни материјали на барање
 • 5% програма за упатување
 • Достапно CPA\CPL


Како да се приклучите на Binomo Affiliate Program

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во Binomo
5 чекори до вашиот успех
 1. Пријавете се
 2. Контактирајте го нашиот тим за поддршка
 3. Добијте совети за започнување и совети за максимизирање на конверзијата
 4. Користете го целиот асортиман на промотивни материјали за да ангажирате нови трговци
 5. Добијте силна и стабилна заработка


Карактеристики на придружната програма Binomo (BinPartner).

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во Binomo
Binomo ја води придружната програма BinPartner, која е една од најпополнетите придружни програми таму.

Придобивки да се биде партнер на BinPartner:

Останувајќи верна на својата култура обезбедувајќи подобри услуги од своите конкуренти, програмата BinPartner има подобри резултати од повеќето други придружни програми за брокери што ги дознавате таму. Постојат голем број фактори кои јасно ја издвојуваат програмата Binomo Affiliate. Некои од нив се наведени подолу:

1. Доживотни провизии
Една од најважните работи што ги добивате од Binomo се доживотните провизии. Тоа е затоа што го користи системот RevShare во кој заработувате кога се тргува со вашето упатување. Со Binomo, треба да ја завршите напорната работа да се повикате само еднаш, по што ќе почнете да заработувате доживотно.

2. Висок процент на исплата Процентот
од депозитите на вашето упатување што ви се плаќа е релативно висок. Binomo ви плаќа до 70% од она што трговецот го упативте на депозити. Ова е лесно едно од највисоките што можете да ги најдете во овој простор.

3. Хибридниот партнерски систем
Binomo не работи само со еден поединечен систем. Управува со CPA, CPL, како и системите RevShare. Како таков, без разлика кој дел ќе го изберете, сепак можете да заработите дополнителни пари како партнер.

4. Лесни и брзи исплати
Понатаму, Binomo ви овозможува лесни и брзи исплати. Ви се плаќа што и да сте заработиле најмалку два пати во секој месец (т.е. на секои две недели). Освен што е брз, тој е и лесен. Плаќате се преку различни опции, вклучувајќи Skrill, WebMoney и многу други.

5. Лична поддршка
Binomo има посветени филијали менаџери чија цел е да ве видат дека успевате како филијали на компанијата. Компанијата ви обезбедува и ексклузивни промотивни материјали за да ви помогне да ја олесните вашата работа.

Видови потенцијали за заработка со BinPartner

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во Binomo
Придружните програми не работат на ист начин. Она што брокерот очекува да го исполнат подружниците и каква структура има програмата се разликуваат едни од други. Постојат типови на придружни програми и структури со кои брокерите работат. Тие вклучуваат:

Цена по акција (
CPA) Маркетинг цена по акција (CPA) е форма на партнерски маркетинг каде што филијалите се плаќаат само кога нивните препораки преземаат одредени активности. Односно, во овој случај, условот за упатување на подружницата да се изврши е да се преземе одредена акција. Таквото дејство може да вклучи испраќање е-пошта, полагање анкета, пријавување за билтен, меѓу другото.

Во случај на брокер, таквата „акција“ може да вклучува пополнување на формуларот за регистрација за да се регистрирате кај брокер, испраќање е-пошта или пријавување за вебинар организиран од брокерот.

Зошто брокерот би ви платил за да ги натерате другите да ги извршуваат овие навидум ирелевантни задачи? Тоа е затоа што го завршивте првиот дел од работата за нив – односно, го добивте првото водство. Ова е особено ако упатувањето ги припишало нивните е-пошта. Брокерот потоа може да ја преземе маркетинг кампањата од таму.

CPA маркетинг може да изгледа како најлесната форма на партнерски маркетинг, и како таков, најмалку се плаќа. Брокерот нема да плати многу за тоа што ќе им помогне да пристигне е-пошта на потенцијален клиент.

Цена по олово (CPL)
Ова ја зема целата работа еден степен повисоко. Овде, правите многу повеќе отколку само да добивате е-пошта и други детали за контакт на брокерот. Овде, вие одите понатаму со тоа што всушност го носите упатувањето за тргување со брокерот.

Мора да забележиме дека она што се квалификува како „Водечки“ кај одреден брокер се разликува од она што се квалификува како „Водечки“ кај друг. За некои брокери, добивањето на упатувањето за да се заврши целиот процес на регистрација може да биде доволно за да се квалификува како Водечки. Значи, подружницата ќе биде обештетена. За некои други, всушност мора да го добиете упатувањето за депонирање средства на нивната трговска сметка кај брокерот.

Удел на приходите (RevShare)
Ова може да биде изданок на горенаведените системи и може да биде многу наградуван за филијалата. Многу брокери го воведуваат системот RevShare за да привлечат повеќе филијали. Во суштина, она што го повлекува RevShare е дека на подружницата му се плаќа намалување на сите приходи што брокерот ги генерира од упатувањата одредено време - во некои случаи, доживотно. Следствено, кога подружницата ги упатува луѓето да тргуваат со брокер, а тие го прават тоа, подружницата може да заработува од нив сè додека тие продолжуваат да тргуваат.

Комбинирајќи некои од овие системи, Binomo работи една од најдобрите придружни програми што можете да ги дознаете таму.


Кои паричници може да се користат за исплати?

Исплатите може да се направат преку следните даватели на платежни услуги:
 • Webmoney,
 • Yandex.Money,
 • Исплати,
 • Скрил.
Банкарски трансфери се исто така опција. Ако не сте нашле давател на услуги за плаќање што ви се допаѓа, ве молиме контактирајте го нашиот тим за поддршка. Ќе разгледаме други опции за плаќање специјално за вас.


Често поставувани прашања (ЧПП)

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во Binomo
Како можам да работам со вас ако немам своја веб-страница?

Не треба да имате веб-страница за да ангажирате клиенти. Можете да ги вклучите користејќи какви било правни методи, на пример, преку социјални мрежи, произволен сообраќај или други извори на сообраќај.


Колку ќе заработам ако станам партнер

Нема ограничување. Ќе заработите 2% од цената на секоја трговија отворена од вашиот трговец до планот што ќе го изберете. Месечната заработка е обично околу 5.000 долари.

Колку често се ажурираат статистиките?

Статистиката се ажурира во реално време, на секои 2 минути.

Која е минималната сума за исплата?

 • Минималниот износ за повлекување е 10 долари.
 • Минималниот износ за повлекување за паричниците Neteller и Skrill е 200 долари.

Можам да работам на систем за упатување или можам да привлечам клиенти. Што е разликата?

Преку програмата за упатување, привлекувате ист тип на партнери на Binpartner.com кои исто така ќе привлечат други партнери или клиенти. За ова, ќе добиете 5% од заработката од референци. За привлекување клиенти на Binomo.com добивате 2% од цената на секоја нивна занает до вашиот план.


Каде да се најдат врски за ангажман на нов трговец?

Сите линкови за ангажирање на трговецот се во делот Промо. Треба да ја изберете почетната или целната страница што ја сакате и да ја копирате врската што се појавува.

Рекламната кампања е опционален дополнителен идентификатор за изворот на вашиот сообраќај. Може да имате онолку кампањи колку што сакате и тие автоматски да се вметнат во врската. Статистиката на рекламната кампања ќе се генерира автоматски.

Под-сметка е опционален дополнителен идентификатор за изворот на вашиот сообраќај во рекламна кампања. Може да имате онолку под-сметки колку што сакате и тие може автоматски да се вметнат во врската. Статистиката за подсметка ќе се генерира автоматски.

Сега можете да ја објавите вашата врска и да ангажирате клиенти!

Каде да најдете врски за ангажирање други партнери?

Сите линкови за ангажман на партнер може да се најдат во делот Препораки. Треба да ја копирате вашата врска или да го изберете банерот што го сакате и да ја копирате врската што се појавува.

Сега можете да го објавите вашиот релинк за да ангажирате други партнери!

Каде и како можам да се огласам?

Можете да ангажирате клиенти на неверојатен број начини, се зависи од вашето знаење, вештини и способности. Ајде брзо да ги погледнеме главните извори на сообраќај, а потоа да погледнеме подетално на секој од нив:
 • Веб-страници за специфични теми
 • Контекстуално рекламирање
 • Рекламни мрежи
 • Социјалните мрежи
 • Видео портали
 • Форуми
 • Уникатни идеи


Веб-страници за специфични теми

Несомнено, најдобриот сообраќај доаѓа од веб-страниците специјално посветени на онлајн тргување со прегледи на платформи, рејтинзи, материјали за обука и видеа, аналитички написи и други корисни содржини. Ако можете да креирате веб-страници, ова е најдобриот начин да добиете стабилна и импресивна заработка.

Погледнете примери на овој вид сајтови од резултатите од пребарувањето, направете своја сопствена, а ние ќе обезбедиме тони промотивни материјали за ангажирање клиенти: уникатен опис на нашата платформа, графикони, текстуални написи за вести, редовни анализи на пазарот и многу повеќе на барање. .


Заклучок за придружната програма BinPartner на Binomo

Програмата BinPartner е фер и многу профитабилна доколку имате доволно сообраќај. Нема никакви недостатоци за корисникот ако ја користи вашата врска за упатување. BinPartner има многу повисоки исплати од повеќето придружни програми бидејќи уделот на приходите може да достигне до 70%. Дефинитивно треба да го пробате за да изградите пасивен приход.
Thank you for rating.