Споредба Binomo и Olymp Trade

Споредба Binomo и Olymp Trade
Денес, во оваа статија, ќе го оцениме и споредиме Binomo со Olymp Trade. Ова е огромен конкурент на Binomo на патот да стане најдобар брокер за тргување со фиксно време. Следете ги критериумите за оценување што ги нудиме, како и оставете свои коментари во делот за коментари подолу.


Престиж и транспарентност на платформите

Ова се главните критериуми што треба да ги земе предвид секој трговец пред да одлучи со кој брокер да соработува. Престиж и транспарентност значат дека зборуваме за регулирање и надзор на агенциите. И Binomo и Olymp Trade се надгледувани и управувани од Финансиската комисија (FinaCom). И тие се на листата на брокери од категоријата А на најпрестижната финансиска институција во светот.
Споредба Binomo и Olymp Trade


Споредба на платформите за тргување Binomo и Olymp Trade

Интерфејсот на Binomo е поудобен и се смета за една од најдобрите платформи во брзина. Покрај тоа, има информации, статистики, историја на тргување итн. на интерфејсот Binomo до кои можете лесно да пристапите.
Споредба Binomo и Olymp Trade
Што се однесува до платформата за тргување, Olymp Trade обезбедува многу технички показатели, известувања за економски вести, функции за откажување на нерешени нарачки и статистика. Иако има многу такви карактеристики, не е можно да се избере временска рамка на графиконот.
Споредба Binomo и Olymp Trade
Значи, во однос на оваа категорија, во зависност од ставовите на секој трговец, секоја платформа може да биде оценета повеќе или помалку.


Програми за поддршка на тргување

Овој дел дискутира за придружни програми, промоции, бонуси и турнири. Binomo ги нуди овие работи додека Olymp Trade не. Ова е предноста на Биномо во однос на противникот. Биномо турнирите ви дозволуваат да започнете со тргување без депозит. Филијалата на Binomo програмите нудат 4 модели на приходи, со сопствена веб-локација која нуди брошури (можеби дури и поставување поединечни реклами). Исто така постои и приватна програма за турнири за филијали.
Споредба Binomo и Olymp Trade


Викенд тргување со пазар преку шалтер

Ова е исто така голема разлика помеѓу Binomo и Olymp Trade. За време на викендите, во Биномо, сè уште можете да учествувате во тргување на децентрализираниот пазар (OTC) за да го зголемите Приходот. За Olymp Trade тоа не е можно. Пазарот преку шалтер е предност што привлекува повеќе трговци во Binomo во споредба со Olymp Trade.
Споредба Binomo и Olymp Trade


Споредете помеѓу Binomo и Olymp Trade депозити и услуги за повлекување

Начините на плаќање во Binomo и Olymp Trade се разновидни. Двете платформи ги компензираат провизиите за клиентите при депонирање и повлекување.
Споредба Binomo и Olymp Trade
Просечното време на повлекување е 24 часа. Сепак, клиентите со статус на ВИП сметка на Binomo имаат привилегија да го намалат времето за повлекување на само 4 часа. Ова е исто така голема предност на Binomo во споредба со Olymp Trade во подобрувањето на искуството за повлекување.
Споредба Binomo и Olymp Trade


Услуги на клиентите

УСЛУГИ НА КЛИЕНТИТЕ Биномо Olymp Trade
Телефон Бр +27 (21) 1003880
Е-пошта [email protected] [email protected]
Разговор во живо Да Бр

Заклучок

Дали се согласувате со моето мислење според горенаведените критериуми за оценување? Кое е твоето мислење? Ве молиме оставете го во делот за коментари подолу. Ќе разговарам со вас.
Thank you for rating.