Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo

Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Për të bërë fonde shtesë në Binomo, së pari duhet të hapni një llogari që ju lejon të kryeni tregti. Për ta bërë këtë, duhet të regjistroheni në faqen e internetit të Binomo ose në aplikacionin Binomo. Procesi i regjistrimit është i thjeshtë dhe nuk kërkon shumë kohë.


Si të regjistroni një llogari në Binomo

Si të regjistroni llogarinë Binomo

1. Është jashtëzakonisht e lehtë të regjistrohesh për një llogari tregtare Binomo. Për ta bërë këtë, klikoni " Identifikohu " në platformën e internetit.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
2. Do t'ju kërkohet të shkruani informacionin e mëposhtëm:
 1. Futni një adresë emaili dhe fjalëkalim.
 2. Zgjidhni monedhën e llogarisë suaj për të gjitha operacionet tuaja tregtare dhe depozituese. Ju mund të zgjidhni dollarë amerikanë, euro ose, për shumicën e rajoneve, monedhën kombëtare.
 3. Pranoni Marrëveshjen e Klientit dhe Politikën e Privatësisë.
Pas kësaj, konfirmoni regjistrimin duke klikuar " Krijo llogari ".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
3. Pas kësaj një email konfirmimi do të dërgohet në adresën e emailit që keni futur, klikoni butonin "Konfirmo emailin" .Konfirmoni adresën tuaj të emailit për të mbrojtur llogarinë tuaj dhe për të zhbllokuar më shumë aftësi të platformës.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
4. Email-i juaj u konfirmua me sukses. Do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Binomo Trading.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
urime! Ju keni përfunduar me sukses regjistrimin. Praktikoni dhe përmirësoni aftësitë tuaja tregtare në Binomo duke zgjedhur një llogari demo për t'u njohur me platformën tonë, nuk keni nevojë për ndonjë regjistrim për të hapur një llogari demo. $10,000 në një llogari Demo ju lejon të praktikoni aq sa ju nevojitet falas.

Ose filloni të tregtoni menjëherë me një llogari reale Si të depozitoni në Binomo .
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo


Si të regjistroni llogarinë Binomo duke përdorur Facebook

Përndryshe, ju mund të regjistroheni duke përdorur llogarinë tuaj në Facebook dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni butonin “Identifikohu” në këndin e sipërm djathtas të platformës dhe klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
2. Dritarja e hyrjes në Facebook do të hapet, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Fusni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni në “Identifikohu”
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Pasi të keni klikuar në “ Butoni "Identifikohu", Binomo kërkon qasje te emri yt, fotografia e profilit dhe adresa e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Pas kësaj, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Binomo. Tani ju jeni një tregtar zyrtar i Binomo!

Si të regjistroni llogarinë Binomo duke përdorur Google

Binomo i lejon përdoruesit të vërtetojnë veten në aplikacion dhe sajt duke u lidhur përmes një faqeje të mediave sociale në vend që të shtypin një email dhe fjalëkalim të veçantë. Ju mund ta bëni këtë me një llogari Google në Binomo.

1. Klikoni butonin "Google".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
2. Në dritaren e re që hapet, shkruani adresën tuaj të emailit ose numrin e telefonit dhe klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
3. Më pas vendosni fjalëkalimin për llogarinë tuaj të Google dhe klikoni " Tjetër ".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Pas kësaj, ju do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Binomo. Tani ju jeni një tregtar zyrtar i Binomo!


Regjistroni një llogari falas në aplikacionin Binomo iOS

Tregtoni në lëvizje, drejtpërdrejt nga telefoni juaj me aplikacionin Binomo. Klikoni këtu për të shkarkuar aplikacionin Binomo menjëherë.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Hapat për të regjistruar një llogari Binomo në platformën celulare iOS:
 1. Fusni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin e ri.
 2. Zgjidhni monedhën e llogarisë.
 3. Kliko "Regjistrohu".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Kjo është e gjitha, sapo keni regjistruar llogarinë tuaj në aplikacionin Binomo.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo

Regjistroni një llogari falas në aplikacionin Binomo Android

Aplikacioni i tregtimit Binomo konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan. Klikoni këtu për të shkarkuar aplikacionin Binomo menjëherë.

Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Hapat për të regjistruar një llogari Binomo në një pajisje celulare Android.
 1. Shkruani adresën tuaj të emailit.
 2. Shtypni nje fjalekalim te ri.
 3. Kliko "Regjistrohu".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Tani mund të tregtoni Binimo në një pajisje celulare Android.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo


Regjistro llogarinë Binomo në Web Mobile

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin e saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Shkoni në faqen kryesore të Binomo .
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Në këtë hap ne ende vendosim të dhënat: email, fjalëkalim, zgjidhni një monedhë, kontrolloni "Marrëveshjen e klientit" dhe klikoni "Krijo një llogari"

Ju gjithashtu mund të hapni një llogari Binomo përmes Gmail ose Facebook.
 • Zgjidhni regjistrimin “Facebook” (në rast se keni një llogari sociale në Facebook)
 • Zgjidhni regjistrimin "Gmail" (në rast se keni një llogari Gmail)

Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Duke shfaqur një faqe të re pas regjistrimit të suksesshëm dhe ju keni 10,000 dollarë për llogarinë tuaj Demo.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Cilat lloje të statuseve të llogarisë janë të disponueshme në platformë?

Ka 4 lloje statusesh në platformë: Falas, Standard, Gold dhe VIP.
 • Një status falas është i disponueshëm për të gjithë përdoruesit e regjistruar. Me këtë status, ju mund të tregtoni në llogarinë demo me fonde virtuale.
 • Për të marrë një status standard , depozitoni një total prej $10 (ose një shumë ekuivalente në monedhën e llogarisë tuaj).
 • Për të marrë një status Gold , depozitoni një total prej $500 (ose një shumë ekuivalente në monedhën e llogarisë tuaj).
 • Për të marrë një status VIP , depozitoni një total prej $1000 (ose një shumë ekuivalente në monedhën e llogarisë tuaj) dhe konfirmoni numrin tuaj të telefonit.
Çdo status ka avantazhet e tij: bonuse shtesë, aktive shtesë, përqindje maksimale e përfitimit, etj.

A mund të regjistrohen të afërmit në faqen e internetit dhe të tregtojnë nga e njëjta pajisje?

Anëtarët e së njëjtës familje mund të tregtojnë në Binomo, por vetëm në llogari të ndryshme dhe nga pajisje dhe adresa IP të ndryshme.

Pse duhet të konfirmoj emailin tim?

Konfirmimi i emailit tuaj vjen me disa avantazhe:

1. Siguria e një llogarie. Pasi emaili juaj të konfirmohet, mund ta rivendosni me lehtësi fjalëkalimin tuaj, t'i shkruani Ekipit tonë të Mbështetjes ose të bllokoni llogarinë tuaj nëse është e nevojshme. Ai gjithashtu do të sigurojë sigurinë e llogarisë tuaj dhe do të ndihmojë në parandalimin e mashtruesve që të hyjnë në të.

2. Dhuratat dhe promovimet. Ne do t'ju njoftojmë për konkurse të reja, bonuse dhe kode promocionale, në mënyrë që të mos humbisni asgjë.

3. Lajme dhe materiale edukative. Ne gjithmonë përpiqemi të përmirësojmë platformën tonë dhe kur shtojmë diçka të re - ju informojmë. Ne dërgojmë gjithashtu materiale unike trajnimi: strategji, këshilla, komente ekspertësh.

Çfarë është një llogari demo?

Pasi të regjistroheni në platformë, ju merrni akses në llogarinë demo prej 10,000,00 dollarësh (ose një shumë ekuivalente në monedhën e llogarisë tuaj).

Një llogari demo është një llogari praktike që ju lejon të përfundoni tregti në një grafik në kohë reale pa investime. Kjo ju ndihmon të njiheni me platformën, të praktikoni strategji të reja dhe të provoni mekanikë të ndryshëm përpara se të kaloni në një llogari reale. Mund të kaloni midis llogarive tuaja demo dhe atyre reale në çdo kohë.

Shënim . Fondet në llogarinë demo nuk janë reale. Ju mund t'i rrisni ato duke përfunduar tregti të suksesshme ose t'i rimbusni nëse ato mbarojnë, por nuk mund t'i tërhiqni ato.

Si të tërhiqni fonde në Binomo

Tërhiqni fonde nga Binomo në Kartën Bankare

Tërheqjet e menjëhershme të kartave i lejojnë përdoruesit e Binomo të tërheqin menjëherë fondet e tyre drejtpërdrejt në kartat e tyre të kreditit dhe debitit.

Tërhiqni fonde në një kartë bankare

Tërheqjet e kartave bankare janë të disponueshme vetëm për kartat e lëshuara në Ukrainë ose Kazakistan .

1. Shkoni te tërheqja në seksionin "Arkëtari".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Pastaj klikoni në skedën "Tërheqja e fondeve".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Në aplikacionin celular: Hapni një meny në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci". Prekni butonin "Tërheqja".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “VISA/MasterCard/Maestro” si metodën tuaj të tërheqjes. Plotësoni informacionin e kërkuar. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kartat bankare me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Shënim . Zakonisht u duhen ofruesve të pagesave nga 1 deri në 12 orë për të kredituar fondet në kartën tuaj bankare. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së bankës suaj, etj.

Nëse prisni më shumë se 7 ditë, ju lutemi, na kontaktoni në bisedën e drejtpërdrejtë ose shkruani në support@binomo. com

Ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni tërheqjen tuaj.

Tërhiqni fonde në një kartë bankare jo të personalizuar

Kartat bankare të papersonalizuara nuk e specifikojnë emrin e mbajtësit të kartës, por ju mund t'i përdorni përsëri për të kredituar dhe tërhequr fonde.

Pavarësisht se çfarë thotë në kartë (për shembull, Momentum R ose Mbajtësi i Kartës), shkruani emrin e mbajtësit të kartës siç thuhet në marrëveshjen bankare.

Tërheqjet e kartave bankare janë të disponueshme vetëm për kartat e lëshuara në Ukrainë ose Kazakistan.

Për të tërhequr fonde në një kartë bankare të papersonalizuar, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1. Shkoni te tërheqja në seksionin "Arkëtari".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Pastaj klikoni në skedën "Tërheqja e fondeve".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Në aplikacionin celular:Hapni një meny në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci" dhe prekni butonin "Tërheq".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “VISA/MasterCard/Maestro” si metodën tuaj të tërheqjes. Plotësoni informacionin e kërkuar. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kartat bankare me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
shënim. Zakonisht u duhen ofruesve të pagesave nga 1 deri në 12 orë për të kredituar fondet në kartën tuaj bankare. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së bankës suaj, etj.

Nëse prisni më shumë se 7 ditë, ju lutemi, na kontaktoni në bisedën e drejtpërdrejtë ose shkruani në support@binomo. com . Ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni tërheqjen tuaj.

Tërhiqeni përmes MasterCard / Visa / Maestro në Ukrainë

Për të tërhequr fonde në kartën tuaj bankare, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1. Shkoni te tërheqja në seksionin "Arkëtari".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Pastaj klikoni në skedën "Tërheqja e fondeve".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Në aplikacionin celular: Hapni një menu në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci" dhe prekni butonin "Tërheq".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “VISA/MasterCard/Maestro” si metodën tuaj të tërheqjes. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kartat bankare me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Shënim . Zakonisht u duhen ofruesve të pagesave nga 1 deri në 12 orë për të kredituar fondet në kartën tuaj bankare. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së bankës suaj, etj.


Tërhiqni përmes MasterCard / Visa / Maestro në Kazakistan

Për të tërhequr fonde në kartën tuaj bankare, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1. Shkoni te tërheqja në seksionin "Arkëtari".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Pastaj klikoni në skedën "Tërheqja e fondeve".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Në aplikacionin celular: Hapni një menu në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci" dhe prekni butonin "Tërheq".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “VISA/MasterCard/Maestro” si metodën tuaj të tërheqjes. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kartat bankare me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Shënim . Zakonisht u duhen ofruesve të pagesave nga 1 deri në 12 orë për të kredituar fondet në kartën tuaj bankare. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së bankës suaj, etj.

Tërhiqni fonde nga Binomo në Portofolin Elektronik

Është më e lehtë se kurrë të tërhiqni llogarinë tuaj tregtare me portofolin elektronik në Binomo. Nuk ka tarifa përpunimi kur tërhiqeni me këtë opsion pagese.

Tërhiqni fonde për Perfect Money

Shkoni te tërheqja në seksionin "Arkëtari".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Pastaj klikoni në skedën "Tërheqja e fondeve".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Në aplikacionin celular: Hapni një menu në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci" dhe prekni butonin "Tërheq".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “Perfect Money” si metodën tuaj të tërheqjes. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kuletat me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen deri në 1 orë për të kredituar fondet në portofolin tuaj elektronik. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së ofruesit tuaj të pagesave, etj.

Tërhiqni fonde për Skrill

1. Shkoni te tërheqja në seksionin "Arkëtari".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Pastaj klikoni në skedën "Tërheqja e fondeve".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Në aplikacionin celular: Hapni një menu në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci" dhe prekni butonin "Tërheq".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni "Skrill" si metodën tuaj të tërheqjes dhe plotësoni adresën tuaj të emailit. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kuletat me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen deri në 1 orë për të kredituar fondet në portofolin tuaj elektronik. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së ofruesit tuaj të pagesave, etj.

Tërhiqni fonde në para në ADV

1. Shkoni te tërheqja në seksionin "Arkëtari".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Pastaj klikoni në skedën "Tërheqja e fondeve".


Në aplikacionin celular: Hapni një menu në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci" dhe prekni butonin "Tërheq".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “ADV cash” si metodën tuaj të tërheqjes. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kuletat me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".

3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen deri në 1 orë për të kredituar fondet në portofolin tuaj elektronik. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së ofruesit tuaj të pagesave, etj.

Tërhiqni fonde nga Binomo në llogarinë bankare

Transaksionet me llogaritë tuaja tregtare Binomo bëhen të thjeshta me transferta bankare në internet dhe paraqesin disa avantazhe, si pa tarifa përpunimi gjatë tërheqjes dhe akses të përshtatshëm në internet.

Tërheqjet nga llogaria bankare janë të disponueshme vetëm për bankat në Indi, Indonezi, Turqi, Vietnam, Afrikën e Jugut, Meksikë dhe Pakistan.

Ju lutemi vini re!
 • Ndërsa keni një qarkullim të shumëfishuar tregtar, nuk mund të tërhiqni as fondet tuaja.

1. Shkoni te tërheqja në seksionin "Arkëtari".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Pastaj klikoni në skedën "Tërheqja e fondeve".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Në aplikacionin celular: Hapni një menu në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci" dhe prekni butonin "Tërheq".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Në versionin e ri të aplikacionit Android: trokitni lehtë mbi ikonën "Profile" në fund të platformës. Klikoni në skedën "Bilanci" dhe më pas prekni "Tërheqja".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “Transfertë bankare” si metodën tuaj të tërheqjes. Plotësoni pjesën tjetër të fushave (të gjitha informacionet e kërkuara mund t'i gjeni në marrëveshjen tuaj bankare ose në një aplikacion bankar). Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen nga 1 deri në 3 ditë pune për të kredituar fondet në llogarinë tuaj bankare. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së bankës suaj, etj.

Nëse prisni më shumë se 7 ditë, ju lutemi, na kontaktoni në bisedën e drejtpërdrejtë ose shkruani në support@binomo. com Ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni tërheqjen tuaj.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Pse nuk mund të marr fonde menjëherë pasi të kërkoj një tërheqje?

Kur kërkoni një tërheqje, së pari, ajo miratohet nga ekipi ynë i mbështetjes. Kohëzgjatja e këtij procesi varet nga statusi i llogarisë suaj, por ne gjithmonë përpiqemi t'i shkurtojmë këto periudha kur është e mundur. Ju lutemi vini re se pasi të keni kërkuar një tërheqje, ajo nuk mund të anulohet.

 • Për tregtarët e statusit standard, miratimi mund të zgjasë deri në 3 ditë.
 • Për tregtarët e statusit të arit - deri në 24 orë.
 • Për tregtarët me status VIP – deri në 4 orë.

Shënim . Nëse nuk e keni kaluar verifikimin, këto periudha mund të zgjaten.

Për të na ndihmuar të miratojmë kërkesën tuaj më shpejt, përpara se të tërhiqeni sigurohuni që të mos keni një bonus aktiv me një qarkullim tregtar.

Pasi kërkesa juaj për tërheqje të miratohet, ne e transferojmë atë te ofruesi juaj i shërbimit të pagesave.

Zakonisht u duhen ofruesve të pagesave nga disa minuta deri në 3 ditë pune për të kredituar fondet në mënyrën tuaj të pagesës. Në raste të rralla, mund të zgjasë deri në 7 ditë për shkak të festave kombëtare, politikës së ofruesit të pagesave, etj.

Nëse jeni duke pritur më shumë se 7 ditë, ju lutemi, na kontaktoni në bisedën e drejtpërdrejtë ose shkruani në [email protected] . Ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni tërheqjen tuaj.

Çfarë mënyrash pagese mund të përdor për të tërhequr fonde?

Ju mund të tërhiqni fonde në kartën tuaj bankare, llogarinë bankare, portofolin elektronik ose kripto-portofolin.

Megjithatë, ka pak përjashtime.

Tërheqjet direkt në një kartë bankare janë të disponueshme vetëm për kartat e lëshuara në Ukrainë ose Turqi . Nëse nuk jeni nga këto vende, mund të tërhiqni në llogarinë tuaj bankare, një portofol elektronik ose një kripto-portofol. Ne rekomandojmë përdorimin e llogarive bankare që janë të lidhura me kartat. Në këtë mënyrë, fondet do të kreditohen në kartën tuaj bankare. Tërheqjet nga llogaria bankare janë të disponueshme nëse banka juaj është në Indi, Indonezi, Turqi, Vietnam, Afrikën e Jugut, Meksikë dhe Pakistan.

Tërheqjet në kuletat elektronike janë të disponueshme për çdo tregtar që ka bërë një depozitë.


Cili është kufiri minimal dhe maksimal i tërheqjes?

Kufiri minimal i tërheqjes është $10/€10 ose një ekuivalent prej $10 në monedhën e llogarisë tuaj.

Shuma maksimale e tërheqjes është:
 • ditë : jo më shumë se 3000$/3000€ ose një shumë ekuivalente me 3000$.
 • javë : jo më shumë se 10,000 dollarë / 10,000 €, ose një shumë ekuivalente me 10,000 dollarë.
 • muaj : jo më shumë se 40,000 dollarë / 40,000 €, ose një shumë ekuivalente me 40,000 dollarë.
Shënim . Në disa raste, këto kufij mund të ndryshojnë pak në varësi të ofruesve të caktuar të pagesave.


Sa kohë duhet për tërheqjen e fondeve?

Kur tërhiqni fonde, kërkesa juaj kalon në 3 faza:
 • Ne e miratojmë kërkesën tuaj për tërheqje dhe ia kalojmë atë ofruesit të pagesës.
 • Ofruesi i pagesës përpunon tërheqjen tuaj.
 • Ju merrni fondet tuaja.
Ju lutemi vini re!

Zakonisht u duhen ofruesve të pagesave nga disa minuta deri në 3 ditë pune për të kredituar fondet në mënyrën tuaj të pagesës. Në raste të rralla, mund të duhen deri në 7 ditë për shkak të festave kombëtare, politikës së ofruesit të pagesave, etj. Informacioni i detajuar në lidhje me kushtet e tërheqjes tregohet në 5.8 të Marrëveshjes së Klientit.

Periudha e miratimit

Pasi të na dërgoni një kërkesë për tërheqje, ajo merr statusin "Aprovimi" (statusi "Në pritje" në disa versione të aplikacionit celular). Ne përpiqemi të miratojmë të gjitha kërkesat për tërheqje sa më shpejt që të jetë e mundur. Kohëzgjatja e këtij procesi varet nga statusi juaj dhe tregohet në seksionin "Historia e Transaksionit".

1. Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën "Arkëtari" në meny. Pastaj klikoni në skedën "Historia e transaksioneve". Për përdoruesit e aplikacionit celular: hapni menunë në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
2. Klikoni mbi tërheqjen tuaj. Periudha e miratimit për transaksionin tuaj do të tregohet.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Nëse kërkesa juaj po miratohet për një kohë të gjatë, na kontaktoni duke klikuar "Duke pritur për më shumë se N ditë?" (Butoni "Kontaktoni mbështetjen" për përdoruesit e aplikacionit celular). Ne do të përpiqemi të kuptojmë problemin dhe ta përshpejtojmë procesin.

Periudha e përpunimit

Pasi të kemi miratuar transaksionin tuaj, ne e transferojmë atë te ofruesi i pagesës për përpunim të mëtejshëm. Ajo merr statusin "Përpunim" (statusi "Aprovuar" në disa versione të aplikacionit celular).

Çdo ofrues pagese ka periudhën e vet të përpunimit. Klikoni mbi depozitën tuaj në seksionin "Historia e Transaksionit" për të gjetur informacionin për kohën mesatare të përpunimit të transaksionit (përgjithësisht e rëndësishme) dhe kohën maksimale të përpunimit të transaksionit (e rëndësishme në pakicën e rasteve).
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni fonde në Binomo
Nëse kërkesa juaj është duke u përpunuar për një kohë të gjatë, klikoni "Po prisni më shumë se N ditë?" (Butoni "Kontaktoni mbështetjen" për përdoruesit e aplikacionit celular). Ne do të gjurmojmë tërheqjen tuaj dhe do t'ju ndihmojmë të merrni fondet tuaja sa më shpejt të jetë e mundur.

Shënim . Zakonisht u duhen ofruesve të pagesave nga disa minuta deri në 3 ditë pune për të kredituar fondet në mënyrën tuaj të pagesës. Në raste të rralla, mund të zgjasë deri në 7 ditë për shkak të festave kombëtare, politikës së ofruesit të pagesave, etj.
Thank you for rating.