Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi

Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
Vitet e fundit, Binomo është shfaqur si një platformë e spikatur për tregtimin e instrumenteve të ndryshme financiare, duke u ofruar përdoruesve mundësinë për t'u përfshirë në tregtinë online me lehtësi dhe efikasitet. Sidoqoftë, një nga aspektet kritike të çdo platforme tregtare është procesi i depozitimit dhe tërheqjes së fondeve. Ky artikull synon të sigurojë një përmbledhje gjithëpërfshirëse se si të depozitoni dhe tërhiqni fonde në Binomo posaçërisht për përdoruesit në Indi.


Si të depozitoni fonde në Binomo Indi

Depozitoni në Binomo India përmes kartave bankare (Visa, Mastercard, Rupay)

Viza

1. Klikoni butonin “ Depozitim ” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
2. Zgjidhni "India" në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "Visa".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
3. Futni shumën e depozitës, numrin tuaj të telefonit dhe klikoni butonin "Depozitim".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
4. Futni të dhënat e kartës tuaj dhe klikoni "Paguaj".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
5. Futni fjalëkalimin një herë (OTP) që ju është dërguar në numrin tuaj celular dhe klikoni "Dërgo".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
6. Pagesa juaj ishte e suksesshme.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
7. Mund të kontrolloni statusin e transaksionit tuaj në skedën "Historia e transaksioneve".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi

Mastercard

1. Klikoni butonin “ Depozitim ” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
2. Zgjidhni "India" në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "Mastercard / Maestro".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
3. Futni shumën e depozitës, numrin tuaj të telefonit dhe klikoni butonin "Depozitim".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
4. Futni të dhënat e kartës tuaj dhe klikoni "Paguaj".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
5. Do të ridrejtoheni në faqen e bankës. Futni fjalëkalimin një herë (OTP) që ju është dërguar në numrin tuaj celular dhe klikoni "Dërgo".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
6. Pagesa juaj ishte e suksesshme.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
7. Mund të kontrolloni statusin e transaksionit tuaj në skedën "Historia e transaksioneve".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi

Rupay

1. Klikoni butonin “ Depozitim ” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
2. Zgjidhni "India" në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "Rupay".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
3. Futni shumën e depozitës, numrin tuaj të telefonit dhe klikoni butonin "Depozitim".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
4. Futni të dhënat e kartës tuaj dhe klikoni "Paguaj".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
5. Futni fjalëkalimin e njëhershëm (OTP) që ju është dërguar në numrin tuaj celular dhe klikoni "Bëj pagesën".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
6. Pagesa juaj ishte e suksesshme.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
7. Mund të kontrolloni statusin e transaksionit tuaj në skedën "Historia e transaksioneve".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi

Depozitoni në Binomo India nëpërmjet transfertës bankare (IMPS, IDFC First Bank, HDFC Bank, IndusInd Bank, Freecharge, Mobikwik, Ola Money, Airtel, Internet Banking)

IMPS

1. Klikoni butonin “ Depozitim ” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
2. Zgjidhni “India” në seksionin “Country” dhe zgjidhni mënyrën e pagesës “IMPS”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni “Depozitim”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
4. Klikoni në butonin "Konfirmo".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
5. Do të shihni informacionin rreth pagesës. Merrni shënim të gjitha fushat dhe shkoni te aplikacioni juaj IMPS.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
6. Në aplikacionin tuaj IMPS, futni të gjithë informacionin e nevojshëm nga hapi 5, zgjidhni metodën IMPS për pagesë të menjëhershme dhe trokitni lehtë mbi "Vazhdo".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
7. Pas përfundimit të pagesës, bëni një pamje nga ekrani i faturës.

Shënim . Sigurohuni që fatura të përmbajë të gjitha informacionet rreth transaksionit.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
8. Kthehuni në faqen nga hapi 5, klikoni "Zgjidh skedarët" dhe ngarkoni faturën e pagesës. Klikoni "Pagesa përfundoi".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
9. Klikoni në butonin “Pagesa u krye”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
10. Transaksioni juaj ishte i suksesshëm. Ju gjithashtu mund të kontrolloni statusin e depozitës suaj në skedën "Historia e transaksioneve".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi

Banka e Parë IDFC

1. Klikoni butonin “ Depozitim ” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
2. Zgjidhni "India" në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "IDFC First Bank".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni “Depozitim”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
4. Do të transferoheni në faqen e ofruesit të pagesave. Hyni në llogarinë tuaj të IDFC First Bank.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
5. Futni OTP që ju është dërguar në telefonin tuaj për verifikimin e llogarisë.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
6. Futni OTP-në e re për të konfirmuar transaksionin dhe për të përfunduar pagesën.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
7. Transaksioni juaj ishte i suksesshëm.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
8. Do të transferoheni përsëri në Binomo, ku mund të kontrolloni gjithashtu statusin e transaksionit tuaj në skedën "Historia e transaksioneve".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi

Banka HDFC

1. Klikoni butonin “ Depozitim ” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
2. Zgjidhni “India” në seksionin “Country” dhe zgjidhni mënyrën e pagesës “HDFC Bank”. Vendosni shumën e depozitës dhe klikoni "Depozitim".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
3. Do të transferoheni në faqen e ofruesit të pagesave. Hyni në llogarinë tuaj të HDFC Bank. Futni OTP që ju është dërguar në telefonin tuaj për të konfirmuar transaksionin dhe për të përfunduar pagesën.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
4. Transaksioni juaj ishte i suksesshëm. Ju do të transferoheni përsëri në Binomo, ku mund të kontrolloni gjithashtu statusin e transaksionit tuaj në skedën "Historia e transaksioneve".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi

Banka IndusInd

1. Klikoni butonin “ Depozitim ” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
2. Zgjidhni “India” në seksionin “Country” dhe zgjidhni mënyrën e pagesës “Induslnd Bank”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni “Depozitim”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
4. Do të transferoheni në faqen e ofruesit të pagesave. Hyni në llogarinë tuaj të Bankës IndusInd.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
5. Përgjigjuni pyetjes së sigurisë për të verifikuar llogarinë tuaj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
6. Futni OTP që ju është dërguar në telefonin tuaj për të konfirmuar transaksionin dhe për të përfunduar pagesën.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
7. Transaksioni juaj ishte i suksesshëm.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
8. Do të transferoheni përsëri në Binomo, ku mund të kontrolloni gjithashtu statusin e transaksionit tuaj në skedën "Historia e transaksioneve".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi

Pa pagesë

1. Klikoni butonin “ Depozitim ” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
2. Zgjidhni "India" në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "Pa pagesë".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
3. Futni shumën e depozitës dhe të gjitha informacionet shtesë. Klikoni "Depozita".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
4. OTP do të dërgohet në numrin tuaj celular të regjistruar. Futni OTP dhe klikoni në "Vazhdo".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
5. Zgjidhni një lloj pagese: UPI, kartë bankare ose neto banking. Në këtë udhëzim, ne do të bëjmë një depozitë përmes UPI. Futni ID-në tuaj UPI, klikoni "Verifiko" dhe më pas kliko "Paguaj".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
6. Mund ta kryeni pagesën në aplikacionin tuaj UPI. Kërkesa do të dërgohet në ID-në tuaj UPI.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
7. Hapni aplikacionin tuaj UPI, do të shihni kërkesën për pagesë nga Freecharge. Klikoni "Paguaj tani". Kontrolloni nëse të gjitha informacionet janë të sakta dhe klikoni "Paguaj".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
8. Futni pinin tuaj UPI. Mund të ktheheni te Binomo për të konfirmuar që pagesa juaj ka përfunduar.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
9. Ju mund të kontrolloni statusin e transaksionit tuaj në skedën "Historia e transaksioneve".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi

Mobikwik

1. Klikoni butonin “ Depozitim ” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
2. Zgjidhni "India" në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "Mobikwik".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
3. Futni shumën e depozitës dhe të gjitha informacionet shtesë. Klikoni "Depozita".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
4. Klikoni në “Mobikwik wallet” dhe klikoni “Vazhdo”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
5. Do të ridrejtoheni në faqen e pagesave të Mobikwik. Futni numrin tuaj celular dhe klikoni "Dërgo OTP". Futni OTP dhe klikoni "Dërgo".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
6. Zgjidhni Mobikwik si metodën tuaj të pagesës dhe klikoni "Paguaj tani".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
7. Pagesa juaj ishte e suksesshme. Do të ridrejtoheni përsëri në Binomo.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
8. Ju mund të kontrolloni statusin e transaksionit tuaj në skedën "Historia e transaksioneve".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi

Ola Money

1. Klikoni butonin “ Depozitim ” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
2. Zgjidhni "India" në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "Ola Money".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
3. Futni shumën e depozitës dhe të gjitha informacionet shtesë. Klikoni "Depozita".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
4. Do të ridrejtoheni në faqen e pagesave të Mobikwik. Futni OTP që është dërguar në numrin tuaj celular dhe klikoni "Vazhdo". Më pas mund të zgjidhni një nga mënyrat e pagesës (UPI, kartë bankare ose neto banking). Në këtë udhëzim, ne zgjodhëm UPI. Futni ID-në tuaj UPI dhe klikoni "Paguaj".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
5. Hapni aplikacionin e pagesave me një ID të regjistruar UPI. Ju do të shihni kërkesën për pagesë nga Ola Money. Klikoni "Paguaj". Kontrolloni nëse gjithçka është e saktë dhe klikoni "Paguaj".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
6. Pagesa juaj është e suksesshme. Mund të ktheheni në Binomo.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
7. Mund të kontrolloni statusin e transaksionit tuaj në skedën "Historia e transaksioneve".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi

Airtel

1. Klikoni butonin “ Depozitim ” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
2. Zgjidhni "India" në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "Airtel Money".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
3. Futni shumën e depozitës dhe të gjitha informacionet shtesë. Klikoni "Depozita".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
4. Futni numrin tuaj të telefonit dhe klikoni "Merr OTP".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
5. Futni OTP dhe klikoni "Vazhdo".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
6. Futni mPIN-in tuaj të Airtel dhe klikoni "Paguaj tani".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
7. Transaksioni juaj është i suksesshëm. Do të ridrejtoheni përsëri në Binomo.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
8. Ju mund të kontrolloni statusin e transaksionit tuaj në skedën "Historia e transaksioneve".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi

Internet Banking

1. Klikoni butonin “ Depozitim ” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
2. Zgjidhni "India" në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "NetBanking".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
3. Futni shumën e depozitës, numrin tuaj të telefonit, emrin e bankës suaj dhe klikoni butonin “Depozitë”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
4. Fusni numrin tuaj të regjistruar celular për t'u identifikuar.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
5. Rifusni numrin tuaj të regjistruar celular dhe klikoni "Identifikohu".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
6. Futni OTP-në që ju është dërguar në numrin tuaj celular dhe PIN-in e kartës tuaj të debitit. Klikoni "Identifikohu".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
7. Kontrolloni nëse të gjitha detajet janë të sakta dhe klikoni "Paguaj".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
8. Pagesa juaj ishte e suksesshme.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
9. Pasi të keni përfunduar pagesën, mund të ktheheni në Binomo.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
10. Ju mund të kontrolloni statusin e transaksionit tuaj në skedën "Historia e transaksioneve".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi

Depozitoni në Binomo India përmes kuletave elektronike (Jio Money, Jeton, PayTM, Globe Pay, Phone Pe, UPI)

Jio Money

1. Klikoni në butonin " Depozitim " në këndin e sipërm djathtas.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
2. Zgjidhni "India" në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "JioMoney".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
3. Fusni shumën e depozitës, emrin dhe mbiemrin tuaj dhe klikoni butonin “Depozitë”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
4. Do të ridrejtoheni te faqja e pagesës së JioMoney. Hyni në llogarinë tuaj duke futur numrin tuaj të regjistruar celular dhe më pas klikoni "Vazhdo".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
5. Futni OTP që ju është dërguar në numrin tuaj celular. Klikoni "Vazhdo të paguani".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
6. Mund ta kryeni pagesën me gjendjen e portofolit tuaj JioMoney, kartën tuaj bankare ose nëpërmjet Net Banking. Klikoni butonin "Paguaj" pasi të keni zgjedhur mënyrën tuaj të pagesës dhe të plotësoni fushat e kërkuara.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
7. Do të ridrejtoheni në faqen e bankës suaj. Plotësoni pagesën duke hyrë në OTP.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
8. Pasi të keni përfunduar me sukses pagesën, do të ridrejtoheni përsëri në Binomo.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
9. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe më pas klikoni në skedën “Historia e transaksioneve”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
10. Klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi

Jeton

1. Klikoni në butonin " Depozitim " në këndin e sipërm djathtas.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
2. Zgjidhni “India” në seksionin “Сountry” dhe zgjidhni metodën “Jeton”.

Nëse nuk e keni portofolin Jeton, mund të filloni ta përdorni duke vizituar faqen e tyre të internetit jeton.com
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
3. Zgjidhni shumën për të depozituar.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
4. Hyni në llogarinë tuaj Jeton duke përdorur ID-në e përdoruesit ose emailin dhe fjalëkalimin. Ju gjithashtu mund të hyni në sistem duke skanuar kodin QR.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
5. Zgjidhni llogarinë Jeton dhe klikoni në butonin "Paguaj me portofol".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
6. Nëse transaksioni ishte i suksesshëm, do të shihni mesazhin “Pagesa me sukses” në ekran.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
7. Ju gjithashtu mund të kontrolloni statusin e pagesës në "Historiku i transaksioneve".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi

PayTM

1. Klikoni butonin “ Depozitim ” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
2. Zgjidhni “India” në seksionin “Country” dhe zgjidhni mënyrën e pagesës “PayTM”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
3. Futni shumën e depozitës, numrin tuaj të telefonit, emrin dhe mbiemrin dhe klikoni butonin “Depozitim”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
4. Klikoni në “PayTM” dhe më pas klikoni “Pay”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
5. Skanoni kodin QR me aplikacionin tuaj PayTM.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
6. Zgjidhni bilancin tuaj Paytm dhe klikoni "Paguaj". Do të shihni një mesazh konfirmimi të pagesës.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
7. Mund të kontrolloni statusin e transaksionit tuaj në skedën "Historia e transaksioneve".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi

Paga e globit

1. Klikoni në butonin " Depozitim " në këndin e sipërm djathtas.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
2. Zgjidhni Indinë në seksionin “Сountry” dhe zgjidhni metodën “Globe Pay”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
3. Zgjidhni shumën për të depozituar dhe klikoni në butonin “Depozitim”. Shënim: shuma minimale për të depozituar është 3500 Rs.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
4. Futni të dhënat tuaja të hyrjes në GlobePay dhe klikoni në butonin 'Identifikohu'.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
5. Klikoni në butonin 'Konfirmo'.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
6. Konfirmimi i procesit të depozitimit tuaj do të jetë në faqen "Historiku i transaksioneve" në llogarinë tuaj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi

Telefon Pe

1. Klikoni butonin “ Depozitim ” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
2. Zgjidhni “India” në seksionin “Country” dhe zgjidhni mënyrën e pagesës “PhonePe”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
3. Fusni shumën e depozitës, emrin dhe mbiemrin tuaj dhe klikoni butonin “Depozitë”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
4. Do të ridrejtoheni në faqen e pagesës PhonePe. Hyni në llogarinë tuaj duke futur numrin tuaj të regjistruar celular dhe më pas klikoni "Dërgo OTP për t'u identifikuar". Futni OTP dhe klikoni "Identifikohu.
Shënim . Mund ta kryeni gjithashtu pagesën me aplikacionin tuaj PhonePe duke skanuar kodin QR.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
5. Mund ta kryeni pagesën me gjendjen e portofolit tuaj PhonePe, kartën tuaj bankare ose përmes UPI. Klikoni butonin "Paguaj" pasi të keni zgjedhur mënyrën tuaj të pagesës dhe të plotësoni fushat e kërkuara.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
6. Do të ridrejtoheni në faqen e bankës suaj. Plotësoni pagesën duke hyrë në OTP.
Shënim . Nëse keni zgjedhur një opsion UPI, do të merrni një kërkesë pagese në aplikacionin tuaj UPI.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
7. Pasi të keni përfunduar me sukses pagesën, do të ridrejtoheni përsëri në Binomo.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
8. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe më pas klikoni në skedën “Historia e transaksioneve”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
9. Klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi

UPI

1. Klikoni butonin “ Depozitim ” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
2. Zgjidhni “India” në seksionin “Country” dhe zgjidhni mënyrën e pagesës “UPI”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni “Depozitim”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
4. Klikoni në butonin "Konfirmo".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
5. Do të shihni kodin QR. Skanojeni atë me aplikacionin tuaj të pagesave.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
6. Pas skanimit të kodit QR, plotësoni pagesën dhe bëni një pamje nga ekrani i faturës.
Shënim . Sigurohuni që fatura të përmbajë të gjitha informacionet rreth transaksionit.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
7. Në faqen me kodin QR nga hapi 5, klikoni "Zgjidh skedarët" dhe ngarkoni faturën e pagesës.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
8. Klikoni në butonin “Pagesa u krye”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
9. Transaksioni juaj ishte i suksesshëm. Ju gjithashtu mund të kontrolloni statusin e depozitës tuaj në skedën "Historia e transaksioneve".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi

Si të tërhiqni fonde nga Binomo

Tërhiqni fonde në një kartë bankare në Binomo

Tërhiqni fonde në një kartë bankare

Tërheqjet e kartave bankare janë të disponueshme vetëm për kartat e lëshuara në Ukrainë ose Kazakistan .

Për të tërhequr fonde në një kartë bankare, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1. Shkoni te tërheqja në seksionin " Arkë ".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën " Arkëtari " në meny.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
Pastaj klikoni në skedën " Tërheqja e fondeve ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
Në aplikacionin celular: Hapni një meny në anën e majtë dhe zgjidhni seksionin " Bilanci ". Prekni butonin " Tërheqje ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “VISA/MasterCard/Maestro” si metodën tuaj të tërheqjes. Plotësoni informacionin e kërkuar. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kartat bankare me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
Shënim . Zakonisht u duhen ofruesve të pagesave nga 1 deri në 12 orë për të kredituar fondet në kartën tuaj bankare. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së bankës suaj, etj.

Nëse prisni më shumë se 7 ditë, ju lutemi, na kontaktoni në bisedën e drejtpërdrejtë ose shkruani në support@binomo. com . Ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni tërheqjen tuaj.

Tërhiqni fonde në një kartë bankare jo të personalizuar

Kartat bankare të papersonalizuara nuk e specifikojnë emrin e mbajtësit të kartës, por ju mund t'i përdorni përsëri për të kredituar dhe tërhequr fonde.

Pavarësisht se çfarë thotë në kartë (për shembull, Momentum R ose Mbajtës i Kartës), shkruani emrin e mbajtësit të kartës siç thuhet në marrëveshjen bankare.

Tërheqjet e kartave bankare janë të disponueshme vetëm për kartat e lëshuara në Ukrainë ose Kazakistan.

Për të tërhequr fonde në një kartë bankare të papersonalizuar, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1. Shkoni te tërheqja në seksionin " Arkë ".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën “ Arkëtari ” në meny.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
Pastaj klikoni në skedën " Tërheqja e fondeve ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
Në aplikacionin celular: Hapni një meny në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci" dhe prekni butonin " Tërheq ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “VISA/MasterCard/Maestro” si metodën tuaj të tërheqjes. Plotësoni informacionin e kërkuar. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kartat bankare me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacioneve celulare).
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen nga 1 deri në 12 orë për të kredituar fondet në kartën tuaj bankare. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së bankës suaj, etj.

Nëse prisni më shumë se 7 ditë, ju lutemi, na kontaktoni në bisedën e drejtpërdrejtë ose shkruani në support@binomo. com . Ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni tërheqjen tuaj.

Tërhiqni fonde përmes kuletave elektronike në Binomo

Tërhiqni fonde nëpërmjet Skrill

1. Shkoni te tërheqja në seksionin " Arkë ".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën " Arkëtari " në meny.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
Pastaj klikoni në skedën " Tërheqja e fondeve ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
Në aplikacionin celular: Hapni një meny në anën e majtë, zgjidhni seksionin " Bilanci " dhe prekni butonin " Tërheq ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni "Skrill" si metodën tuaj të tërheqjes dhe plotësoni adresën tuaj të emailit. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kuletat me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen deri në 1 orë për të kredituar fondet në portofolin tuaj elektronik. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së ofruesit tuaj të pagesave, etj.


Tërhiqni fonde përmes Perfect Money

Shkoni te tërheqja në seksionin " Arkëtari ".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën " Arkëtari " në meny.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
Pastaj klikoni në skedën " Tërheqja e fondeve ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
Në aplikacionin celular: Hapni një meny në anën e majtë, zgjidhni seksionin " Bilanci " dhe prekni butonin " Tërheq ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “Perfect Money” si metodën tuaj të tërheqjes. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kuletat me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacioneve celulare).
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen deri në 1 orë për të kredituar fondet në portofolin tuaj elektronik. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së ofruesit tuaj të pagesave, etj.


Tërhiqni fonde përmes parave të gatshme ADV

1. Shkoni te tërheqja në seksionin " Arkë ".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën “ Arkëtari ” në meny.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
Pastaj klikoni në skedën " Tërheqja e fondeve ".


Në aplikacionin celular: Hapni një meny në anën e majtë, zgjidhni seksionin " Bilanci " dhe prekni butonin " Tërheq ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “ADV cash” si metodën tuaj të tërheqjes. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kuletat me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".

3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen deri në 1 orë për të kredituar fondet në portofolin tuaj elektronik. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së ofruesit tuaj të pagesave, etj.

Tërhiqni fonde në një llogari bankare në Binomo

Tërheqjet nga llogaria bankare ofrohen vetëm për bankat e Indisë, Indonezisë, Turqisë, Vietnamit, Afrikës së Jugut, Meksikës dhe Pakistanit.

Ju lutemi vini re!
  • Ju nuk mund të tërhiqni fonde nga llogaria juaj Demo. Fondet mund të arkëtohen vetëm nga llogaria reale;
  • Ndërsa keni një qarkullim të shumëfishuar tregtar, nuk mund të tërhiqni as fondet tuaja.
Për të tërhequr fonde në llogarinë tuaj bankare, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1. Shkoni te tërheqja në seksionin " Arkëtari ".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën " Arkëtari " në meny.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
Pastaj klikoni në skedën " Tërheqja e fondeve ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
Në aplikacionin celular: Hapni një meny në anën e majtë, zgjidhni seksionin " Bilanci " dhe prekni butonin " Tërheq ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
Në versionin e ri të aplikacionit Android: trokitni lehtë mbi ikonën "Profile" në fund të platformës. Prekni në skedën “ Bilanci ” dhe më pas prekni “ Tërheqje ”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “Transfertë bankare” si metodën tuaj të tërheqjes. Plotësoni pjesën tjetër të fushave (të gjitha informacionet e kërkuara mund t'i gjeni në marrëveshjen tuaj bankare ose në një aplikacion bankar). Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Indi
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen nga 1 deri në 3 ditë pune për të kredituar fondet në llogarinë tuaj bankare. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së bankës suaj, etj.

Nëse prisni më shumë se 7 ditë, ju lutemi, na kontaktoni në bisedën e drejtpërdrejtë ose shkruani në support@binomo. com. Ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni tërheqjen tuaj.

Përmirësimi i proceseve të depozitimit dhe tërheqjes së Binomo për përdoruesit indianë

Si përfundim, procesi i depozitimit dhe tërheqjes së fondeve në Binomo për përdoruesit në Indi është i drejtpërdrejtë dhe efikas, duke siguruar një përvojë tregtare pa probleme. Duke ndjekur hapat e përshkruar në këtë udhëzues, përdoruesit mund të lundrojnë me besim në aspektet financiare të tregtimit në platformë, duke i lejuar ata të përqëndrohen në marrjen e vendimeve të informuara tregtare. Ndërsa Binomo vazhdon të evoluojë dhe zgjerojë shërbimet e saj, sigurimi i transaksioneve të qetë për përdoruesit indianë mbetet një prioritet, duke kontribuar në reputacionin e platformës si një opsion i besueshëm për tregtimin në internet.

Thank you for rating.