Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine

Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
Në peizazhin dinamik të tregtimit në internet, Binomo shfaqet si një platformë e vlefshme për individët që kërkojnë të eksplorojnë mundësi investimi në Filipine. Me ndërfaqen e tij miqësore për përdoruesit dhe gamën e larmishme të instrumenteve financiare, Binomo u ofron investitorëve filipinas akses në tregjet globale nga komoditeti i shtëpive të tyre. Çelësi i kësaj përvoje është menaxhimi efikas i transaksioneve financiare, duke përfshirë depozitimin dhe tërheqjen e fondeve. Ky udhëzues synon të ndriçojë procesin e lundrimit të këtyre operacioneve në Binomo në Filipine, duke fuqizuar përdoruesit të maksimizojnë potencialin e tyre tregtar me besim.

Si të depozitoni fonde në Binomo Filipine

Depozitoni në Binomo Filipine përmes transfertës bankare (BDO Internet Banking)

1. Klikoni butonin “ Depozitim ” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
2. Zgjidhni Filipinet në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "Internet Banking".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni butonin “Depozitim”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
4. Do të ridrejtoheni në një skedë të re. Zgjidhni “BDO Internet Banking” dhe klikoni “Paguaj”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
5. Kontrolloni nëse emaili juaj është i saktë dhe klikoni “Paguaj”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
6. Numri i referencës dhe shuma për transaksionin do të shfaqen. Futni emailin tuaj dhe klikoni "Dërgoni udhëzimet përmes Email/Mobile".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
7. Kontrolloni emailin tuaj për udhëzime dhe klikoni lidhjen.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
8. Do të shfaqen udhëzimet e pagesës. Merrni shënime për numrin tuaj të referencës, numrin e llogarisë dhe shumën e depozitës suaj. Mos e mbyllni skedën.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
9. Shkoni në faqen zyrtare të BDO dhe hyni në llogarinë tuaj bankare në BDO Online me ID-në tuaj të përdoruesit dhe një fjalëkalim.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
10. Futni fjalëkalimin tuaj një herë (OTP). Ka dy mënyra për të marrë OTP-në tuaj. Opsioni i parë është të gjeneroni OTP nëpërmjet pajisjes suaj të regjistruar në BDO Mobile Banking. Ju gjithashtu mund të kërkoni OTP me SMS. Pasi të keni marrë me sukses OTP-në tuaj, klikoni "Vazhdo".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
11. Shkoni te menyja kryesore, kliko “Dërgo para” dhe më pas kliko “Për çdo llogari të BDO”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
12. Futni detajet nga hapi 8. Shuma që dëshironi të depozitoni, Numri i Llogarisë dhe vendosni numrin e referencës në kutinë Vërejtje. Duke klikuar "Dërgo".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
13. Fusni OTP-në tuaj që do të merrni nëpërmjet telefonit tuaj dhe klikoni "Dërgo".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
14. Pagesa është përpunuar me sukses. Kopjoni 8-shifrat e fundit të numrit të konfirmimit. Ky numër do t'ju duhet për të vërtetuar pagesën tuaj në internet me Dragonpay.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
15. Për të konfirmuar pagesën tuaj, klikoni lidhjen në udhëzimet e pagesës nga Dragonpay.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
16. Futni 8 shifrat e fundit të numrave tuaj të konfirmimit nga hapi 14 dhe klikoni "Vlereso".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
17. Pagesa juaj është konfirmuar!
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
18. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, shkoni te Binomo dhe klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit. Pastaj klikoni në skedën "Historia e transaksioneve".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
19. Klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine

Depozitoni në Binomo Filipine përmes kuletave elektronike (Paymaya, Coins.ph, GrabPay, GCash, AstroPay, Webmoney WMZ, Advcash, Perfect Money)

Paymaja

1. Klikoni butonin “ Depozitim ” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
2. Zgjidhni Filipinet në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "PayMaya".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni butonin “Depozitim”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
4. Futni emailin tuaj dhe klikoni “Dërgo udhëzimet nëpërmjet Email/Mobile”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
5. Klikoni lidhjen në email për udhëzimet e pagesës.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
6. Mbani shënim numrin e referencës dhe shumën e depozitës . Shkoni te aplikacioni juaj Paymaya.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
7. Hyni në llogarinë tuaj Paymaya. Në faqen kryesore të Paymaya, trokitni lehtë mbi "Faturat".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
8. Klikoni "Të tjerët" dhe zgjidhni "DragonPay" nga opsionet.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
9. Futni numrin e referencës nga hapi 6 në fushën Numri i llogarisë, shumën e depozitës dhe numrin tuaj celular. Prekni "Vazhdo".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
10. Kontrolloni nëse të gjitha detajet janë të sakta dhe trokitni lehtë mbi "Paguaj".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
11. Pagesa juaj është duke u përpunuar. Pasi të përfundojë, do të merrni një email konfirmimi dhe një mesazh me tekst.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
12. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, shkoni te Binomo dhe klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit. Pastaj klikoni në skedën "Historia e transaksioneve".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
13. Klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine

Monedha.ph

1. Klikoni butonin “ Depozitim ” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
2. Zgjidhni Filipinet në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "Coins.ph".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni butonin “Depozitim”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
4. Kontrolloni nëse emaili juaj është i saktë dhe klikoni “Paguaj”.

5. Kontrolloni nëse shuma është e saktë dhe klikoni “Pay with Coins.ph”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
6. Futni emailin tuaj ose numrin celular të Сoins.ph dhe një fjalëkalim.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
7. Futni një kod verifikimi të dërguar në telefonin ose emailin tuaj dhe klikoni "Verifiko".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
8. Klikoni "Paguaj".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
9. Futni një kod verifikimi të dërguar në telefonin tuaj dhe shtypni "Paguaj".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
10. Pagesa është përpunuar me sukses.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
11. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe më pas klikoni në skedën “Historia e transaksioneve”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
12. Klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine

GrabPay

1. Klikoni butonin “ Depozitim ” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
2. Zgjidhni "Filipinet" në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "Grab Pay".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
3. Futni shumën që dëshironi të depozitoni dhe klikoni butonin “Depozitim”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
4. Kontrolloni nëse të dhënat janë të sakta dhe shtypni “Paguaj”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
5. Skanoni një kod QR duke përdorur aplikacionin tuaj Grab.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
6. Hapni aplikacionin Grab në pajisjen tuaj celulare dhe trokitni lehtë mbi ikonën "Skano" në këndin e sipërm majtas. Skanoni kodin QR duke përdorur skanerin.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
7. Kodi QR do t'ju transferojë në faqen e pagesës. Zgjidhni "GrabPay Wallet" si mënyrë pagese dhe klikoni "Paguaj".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
8. Futni PIN-in tuaj të kapjes dhe shtypni "Next".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
9. Do të merrni një mesazh konfirmimi, shtypni “Ok”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
10. Për të përfunduar pagesën, klikoni “Got It” dhe kthehuni te faqja nga hapi 5.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
11. Pagesa është përpunuar me sukses.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
12. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe më pas klikoni në skedën “Historia e transaksioneve”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
13. Klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine

GCash

1. Klikoni butonin “ Depozitim ” në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
2. Zgjidhni "Filipinet" në seksionin "Vendi" dhe zgjidhni mënyrën e pagesës "GCash".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
3. Futni shumën që dëshironi të depozitoni dhe informacione shtesë. Klikoni në butonin "Depozitim".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
4. Kontrolloni nëse të dhënat janë të sakta dhe shtypni “Paguaj”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
5. Hyni në llogarinë tuaj GCash. Klikoni "Next".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
6. Futni kodin 5-shifror të vërtetimit të dërguar në telefonin tuaj dhe klikoni "Next".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
7. Futni MPIN-in tuaj 4-shifror dhe klikoni "Next".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
8. Sigurohuni që të gjitha detajet janë të sakta dhe klikoni “Paguaj”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
9. Pagesa është përpunuar me sukses.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
10. Për të kontrolluar statusin e transaksionit tuaj, klikoni butonin “Depozitim” në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe më pas klikoni në skedën “Historia e transaksioneve”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
11. Klikoni mbi depozitën tuaj për të ndjekur statusin e saj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine

Si të tërhiqni fonde nga Binomo

Tërhiqni fonde në një kartë bankare në Binomo

Tërhiqni fonde në një kartë bankare

Tërheqjet e kartave bankare janë të disponueshme vetëm për kartat e lëshuara në Ukrainë ose Kazakistan .

Për të tërhequr fonde në një kartë bankare, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1. Shkoni te tërheqja në seksionin " Arkë ".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën “ Arkëtari ” në meny.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
Pastaj klikoni në skedën " Tërheqja e fondeve ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
Në aplikacionin celular: Hapni një meny në anën e majtë dhe zgjidhni seksionin " Bilanci ". Prekni butonin " Tërheqje ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “VISA/MasterCard/Maestro” si metodën tuaj të tërheqjes. Plotësoni informacionin e kërkuar. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kartat bankare me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen nga 1 deri në 12 orë për të kredituar fondet në kartën tuaj bankare. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së bankës suaj, etj.

Nëse prisni më shumë se 7 ditë, ju lutemi, na kontaktoni në bisedën e drejtpërdrejtë ose shkruani në support@binomo. com . Ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni tërheqjen tuaj.

Tërhiqni fonde në një kartë bankare jo të personalizuar

Kartat bankare të papersonalizuara nuk e specifikojnë emrin e mbajtësit të kartës, por ju mund t'i përdorni përsëri për të kredituar dhe tërhequr fonde.

Pavarësisht se çfarë thotë në kartë (për shembull, Momentum R ose Mbajtës i Kartës), shkruani emrin e mbajtësit të kartës siç thuhet në marrëveshjen bankare.

Tërheqjet e kartave bankare janë të disponueshme vetëm për kartat e lëshuara në Ukrainë ose Kazakistan.

Për të tërhequr fonde në një kartë bankare të papersonalizuar, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1. Shkoni te tërheqja në seksionin " Arkë ".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën “ Arkëtari ” në meny.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
Pastaj klikoni në skedën " Tërheqja e fondeve ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
Në aplikacionin celular: Hapni një meny në anën e majtë, zgjidhni seksionin "Bilanci" dhe prekni butonin " Tërheq ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “VISA/MasterCard/Maestro” si metodën tuaj të tërheqjes. Plotësoni informacionin e kërkuar. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kartat bankare me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacioneve celulare).
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen nga 1 deri në 12 orë për të kredituar fondet në kartën tuaj bankare. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së bankës suaj, etj.

Nëse prisni më shumë se 7 ditë, ju lutemi, na kontaktoni në bisedën e drejtpërdrejtë ose shkruani në support@binomo. com . Ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni tërheqjen tuaj.

Tërhiqni fonde përmes kuletave elektronike në Binomo

Tërhiqni fonde nëpërmjet Skrill

1. Shkoni te tërheqja në seksionin " Arkë ".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën “ Arkëtari ” në meny.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
Pastaj klikoni në skedën " Tërheqja e fondeve ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
Në aplikacionin celular: Hapni një meny në anën e majtë, zgjidhni seksionin " Bilanci " dhe prekni butonin " Tërheq ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni "Skrill" si metodën tuaj të tërheqjes dhe plotësoni adresën tuaj të emailit. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kuletat me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen deri në 1 orë për të kredituar fondet në portofolin tuaj elektronik. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së ofruesit tuaj të pagesave, etj.


Tërhiqni fonde përmes Perfect Money

Shkoni te tërheqja në seksionin " Arkëtari ".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën “ Arkëtari ” në meny.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
Pastaj klikoni në skedën " Tërheqja e fondeve ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
Në aplikacionin celular: Hapni një meny në anën e majtë, zgjidhni seksionin " Bilanci " dhe prekni butonin " Tërheq ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “Perfect Money” si metodën tuaj të tërheqjes. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kuletat me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacioneve celulare).
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen deri në 1 orë për të kredituar fondet në portofolin tuaj elektronik. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së ofruesit tuaj të pagesave, etj.


Tërhiqni fonde përmes parave të gatshme ADV

1. Shkoni te tërheqja në seksionin " Arkë ".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën “ Arkëtari ” në meny.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
Pastaj klikoni në skedën " Tërheqja e fondeve ".


Në aplikacionin celular: Hapni një meny në anën e majtë, zgjidhni seksionin " Bilanci " dhe prekni butonin " Tërheq ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “ADV cash” si metodën tuaj të tërheqjes. Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde vetëm në kuletat me të cilat keni bërë tashmë një depozitë. Klikoni "Kërkoni tërheqje".

3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen deri në 1 orë për të kredituar fondet në portofolin tuaj elektronik. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së ofruesit tuaj të pagesave, etj.

Tërhiqni fonde në një llogari bankare në Binomo

Tërheqjet nga llogaria bankare ofrohen vetëm për bankat e Indisë, Indonezisë, Turqisë, Vietnamit, Afrikës së Jugut, Meksikës dhe Pakistanit.

Ju lutemi vini re!
  • Ju nuk mund të tërhiqni fonde nga llogaria juaj Demo. Fondet mund të arkëtohen vetëm nga llogaria reale;
  • Ndërsa keni një qarkullim të shumëfishuar tregtar, nuk mund të tërhiqni as fondet tuaja.
Për të tërhequr fonde në llogarinë tuaj bankare, do t'ju duhet të ndiqni këto hapa:

1. Shkoni te tërheqja në seksionin " Arkëtari ".

Në versionin në internet: Klikoni në foton e profilit tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe zgjidhni skedën “ Arkëtari ” në meny.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
Pastaj klikoni në skedën " Tërheqja e fondeve ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
Në aplikacionin celular: Hapni një meny në anën e majtë, zgjidhni seksionin " Bilanci " dhe prekni butonin " Tërheq ".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
Në versionin e ri të aplikacionit Android: trokitni lehtë mbi ikonën "Profile" në fund të platformës. Prekni në skedën “ Bilanci ” dhe më pas prekni “ Tërheqje ”.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
2. Futni shumën e pagesës dhe zgjidhni “Transfertë bankare” si metodën tuaj të tërheqjes. Plotësoni pjesën tjetër të fushave (të gjitha informacionet e kërkuara mund t'i gjeni në marrëveshjen tuaj bankare ose në një aplikacion bankar). Klikoni "Kërkoni tërheqje".
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
3. Kërkesa juaj është konfirmuar! Ju mund të vazhdoni tregtimin ndërsa ne përpunojmë tërheqjen tuaj.
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
4. Mund të gjurmoni gjithmonë statusin e tërheqjes suaj në seksionin "Arkëtari", skeda "Historia e transaksioneve" (seksioni "Bilanci" për përdoruesit e aplikacionit celular).
Depozitimi dhe tërheqja e fondeve të Binomo në Filipine
Shënim . Zakonisht ofruesve të pagesave u duhen nga 1 deri në 3 ditë pune për të kredituar fondet në llogarinë tuaj bankare. Në raste të rralla, kjo periudhë mund të zgjatet deri në 7 ditë pune për shkak të festave kombëtare, politikës së bankës suaj, etj.

Nëse prisni më shumë se 7 ditë, ju lutemi, na kontaktoni në bisedën e drejtpërdrejtë ose shkruani në support@binomo. com. Ne do t'ju ndihmojmë të gjurmoni tërheqjen tuaj.

Fuqizimi i suksesit tregtar: Një udhëzues për depozitat dhe tërheqjet efikase të Binomo në Filipine

Si përfundim, zotërimi i procedurave të depozitimit dhe tërheqjes në Binomo është integral për maksimizimin e potencialit të përpjekjeve tregtare në Filipine. Nëpërmjet respektimit të udhëzimeve të përshkruara dhe praktikave më të mira, përdoruesit mund të sigurojnë lëvizjen e shpejtë dhe të sigurt të fondeve, duke u mundësuar atyre të përfitojnë nga mundësitë e tregut me besim. Ndërsa Binomo vazhdon të inovojë dhe të përshtatet me nevojat në zhvillim të përdoruesve të saj, dhënia e prioriteteve të transaksioneve financiare pa probleme ripohon angazhimin e saj për të fuqizuar tregtarët në Filipine dhe më gjerë.
Thank you for rating.