Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo

Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
За да направите дополнителни средства на Binomo, прво мора да отворите сметка што ви овозможува да вршите занаети. За да го направите ова, треба да се регистрирате на веб-страницата на Binomo или на апликацијата Binomo. Процесот на регистрација е едноставен и не одзема многу време.


Како да регистрирате сметка на Binomo

Како да регистрирате сметка на Binomo

1. Исклучително е лесно да се регистрирате за трговска сметка на Binomo. За да го направите тоа, кликнете „ Најави се “ на веб-платформата.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
2. Ќе треба да ги внесете следните информации:
 1. Внесете адреса за е-пошта и лозинка.
 2. Изберете ја валутата на вашата сметка за сите ваши трговски и депозитни операции. Можете да изберете американски долари, евра или, за повеќето региони, национална валута.
 3. Прифатете го Договорот со клиентот и Политиката за приватност.
После ова, потврдете ја регистрацијата со кликнување на „ Креирај сметка “.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
3. После тоа ќе биде испратена е-пошта за потврда на адресата за е-пошта што ја внесовте, кликнете на копчето „Потврди е-пошта“ .Потврдете ја вашата адреса за е-пошта за да ја заштитите вашата сметка и да отклучите повеќе можности на платформата.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
4. Вашата е-пошта беше успешно потврдена. Ќе бидете автоматски пренасочени на платформата Binomo Trading.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Секоја чест! Успешно ја завршивте регистрацијата. Вежбајте и подобрете ги вашите вештини за тргување на Binomo со избирање демо сметка за да се запознаете со нашата платформа, не ви треба никаква регистрација за да отворите демо сметка. 10.000 долари во демо сметка ви овозможува да вежбате онолку колку што ви треба бесплатно.

Или веднаш започнете со тргување со вистинска сметка Како да депонирате во Биномо .
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo


Како да регистрирате сметка на Binomo користејќи Фејсбук

Алтернативно, можете да се регистрирате користејќи ја вашата сметка на Facebook и тоа можете да го направите со само неколку едноставни чекори:

1. Кликнете на копчето „Најави се“ во горниот десен агол на платформата и кликнете на соодветното копче во формуларот за регистрација.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
2. Ќе се отвори прозорец за најава на Facebook, каде што ќе треба да ја внесете вашата е-пошта што сте ја користеле за да се регистрирате на Facebook

3. Внесете ја лозинката од вашата сметка на Facebook

4. Кликнете на „Log In“
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Откако ќе кликнете на „ Копче „Најави се“, Binomo бара пристап до вашето име и слика на профилот и адресата на е-пошта. Кликнете Продолжи...
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
После тоа, автоматски ќе бидете пренасочени на платформата Binomo. Сега сте официјален трговец на Binomo!

Како да регистрирате сметка на Binomo користејќи Google

Binomo им овозможува на корисниците да се автентицираат на апликацијата и страницата преку поврзување преку страницата на социјалните медиуми наместо да пишуваат посебна е-пошта и лозинка. Можете да го направите тоа со сметка на Google во Binomo.

1. Кликнете на копчето „Google“.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
2. Во новиот прозорец што се отвора, внесете ја вашата адреса за е-пошта или телефонски број и кликнете „Следно“.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
3. Потоа внесете ја лозинката за вашата сметка на Google и кликнете „ Следно “.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
После тоа, автоматски ќе бидете пренасочени на платформата Binomo. Сега сте официјален трговец на Binomo!


Регистрирајте бесплатна сметка на апликацијата Binomo за iOS

Тргувајте во движење, директно од вашиот телефон со апликацијата Binomo. Кликнете овде за да ја преземете апликацијата Binomo веднаш.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Чекорите за регистрација на сметка на Binomo на мобилната платформа iOS:
 1. Внесете ја вашата адреса за е-пошта и нова лозинка.
 2. Изберете ја валутата на сметката.
 3. Кликнете на „Регистрирај се“.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Тоа е тоа, штотуку ја регистриравте вашата сметка на апликацијата Binomo.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo

Регистрирајте бесплатна сметка на апликацијата Binomo Android

Апликацијата за тргување Binomo се смета за најдобра апликација за онлајн тргување. Така, има висок рејтинг во продавницата. Кликнете овде за да ја преземете апликацијата Binomo веднаш.

Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Чекори за регистрирање сметка на Binomo на мобилен уред со Android.
 1. Внесете ја вашата адреса за е-пошта.
 2. Внесете нова лозинка.
 3. Кликнете на „Регистрирај се“.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Сега можете да тргувате со Binimo на мобилен уред со Android.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo


Регистрирајте ја сметката на Binomo на Mobile Web

Мобилната верзија на платформата за тргување е точно иста како и веб-верзијата на истата. Следствено, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства.

Првично, отворете го вашиот прелистувач на вашиот мобилен уред. Одете на главната страница на Binomo .
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
На овој чекор сè уште ги внесуваме податоците: е-пошта, лозинка, избираме валута, проверуваме „Договор за клиент“ и кликнуваме „Креирај сметка“

Можете исто така да отворите сметка на Binomo преку Gmail или Facebook.
 • Изберете регистрација на „Фејсбук“ (во случај да имате социјална сметка на Facebook)
 • Изберете регистрација „Gmail“ (во случај да имате сметка на Gmail)

Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Приказ на нова страница по успешна регистрација и имате 10.000 $ за вашата демо сметка.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo

Најчесто поставувани прашања (ЧПП)

Какви видови статуси на сметки се достапни на платформата?

На платформата има 4 типа статуси: бесплатен, стандарден, златен и ВИП.
 • Бесплатен статус е достапен за сите регистрирани корисници. Со овој статус, можете да тргувате на демо сметката со виртуелни средства.
 • За да добиете Стандарден статус, депонирајте вкупно 10 УСД (или еквивалентен износ во валутата на вашата сметка).
 • За да добиете златен статус, депонирајте вкупно 500 УСД (или еквивалентен износ во валутата на вашата сметка).
 • За да добиете ВИП статус, депонирајте вкупно 1000 УСД (или еквивалентен износ во валутата на вашата сметка) и потврдете го вашиот телефонски број.
Секој статус има свои предности: дополнителни бонуси, дополнителни средства, максимален процент на профитабилност итн.

Дали роднините можат да се регистрираат на веб-страницата и да тргуваат од истиот уред?

Членовите на истото семејство можат да тргуваат на Binomo, но само на различни сметки и од различни уреди и IP адреси.

Зошто да ја потврдам мојата е-пошта?

Потврдувањето на вашата е-пошта има неколку предности:

1. Безбедност на сметката. Откако ќе се потврди вашата е-пошта, можете лесно да ја вратите лозинката, да пишете до нашиот тим за поддршка или да ја блокирате вашата сметка доколку е потребно. Исто така, ќе ја обезбеди безбедноста на вашата сметка и ќе помогне да се спречат измамниците да пристапат до неа.

2. Подароци и промоции. Ќе ве известиме за нови натпревари, бонуси и промо кодови за да не пропуштите ништо.

3. Вести и едукативни материјали. Секогаш се трудиме да ја подобриме нашата платформа, а кога ќе додадеме нешто ново – ве известуваме. Испраќаме и уникатни материјали за обука: стратегии, совети, експертски коментари.

Што е демо сметка?

Откако ќе се регистрирате на платформата, добивате пристап до демо сметката од 10.000,00 долари (или еквивалентен износ во валутата на вашата сметка).

Демо сметка е практична сметка која ви овозможува да склучувате занаети на графикон во реално време без инвестиции. Тоа ви помага да се запознаете со платформата, да вежбате нови стратегии и да испробате различни механики пред да се префрлите на вистинска сметка. Може да се префрлате помеѓу вашите демо и реални сметки во секое време.

Забелешка . Средствата на демо сметката не се реални. Можете да ги зголемите со склучување на успешни занаети или да ги надополните доколку истечат, но не можете да ги повлечете.

Како да повлечете средства на Binomo

Повлечете средства од Binomo на банкарска картичка

Инстант повлекувањето на картички им овозможува на корисниците на Binomo веднаш да ги повлечат своите средства директно на нивните кредитни и дебитни картички.

Повлечете средства на банкарска картичка

Повлекувањето на банкарска картичка е достапно само за картички издадени во Украина или Казахстан .

1. Одете на повлекување во делот „Баса“.

Во веб-верзијата: кликнете на сликата на вашиот профил во горниот десен агол на екранот и изберете го табулаторот „Касиер“ во менито.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Потоа кликнете на табулаторот „Повлечете средства“.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Во мобилната апликација: Отворете мени од левата страна, изберете го делот „Баланс“. Допрете го копчето „Повлекување“.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
2. Внесете го износот на исплата и изберете „VISA/MasterCard/Maestro“ како начин на повлекување. Пополнете ги бараните информации. Имајте предвид дека можете да повлекувате средства само на банкарските картички со кои веќе сте направиле депозит. Кликнете на „Побарајте повлекување“.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
3. Вашето барање е потврдено! Можете да продолжите со тргувањето додека го обработуваме вашето повлекување.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
4. Секогаш можете да го следите статусот на вашето повлекување во делот „Касиерка“, табот „Историја на трансакции“ (секција „Баланс“ за корисниците на мобилната апликација).
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Забелешка . Обично на давателите на плаќања им се потребни од 1 до 12 часа за да кредитираат средства на вашата банкарска картичка. Во ретки случаи, овој период може да се продолжи до 7 работни дена поради националните празници, политиката на вашата банка итн.

Ако чекате подолго од 7 дена, ве молиме контактирајте со нас во разговорот во живо или пишете на support@binomo. com

Ние ќе ви помогнеме да го следите вашето повлекување.

Повлечете средства на неперсонализирана банкарска картичка

Неперсонализираните банкарски картички не го наведуваат името на сопственикот на картичката, но сепак можете да ги користите за кредитирање и повлекување средства.

Без оглед на тоа што пишува на картичката (на пример, Momentum R или Card Holder), внесете го името на сопственикот на картичката како што е наведено во банкарскиот договор.

Повлекувањето на банкарска картичка е достапно само за картички издадени во Украина или Казахстан.

За да повлечете средства на неперсонализирана банкарска картичка, ќе треба да ги следите овие чекори:

1. Одете на повлекувањето во делот „Касиерка“.

Во веб-верзијата: кликнете на сликата на вашиот профил во горниот десен агол на екранот и изберете го табулаторот „Касиер“ во менито.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Потоа кликнете на табулаторот „Повлечете средства“.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Во мобилната апликација:Отворете го менито од левата страна, изберете го делот „Баланс“ и допрете го копчето „Повлекување“.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
2. Внесете го износот на исплата и изберете „VISA/MasterCard/Maestro“ како начин на повлекување. Пополнете ги бараните информации. Имајте предвид дека можете да повлекувате средства само на банкарските картички со кои веќе сте направиле депозит. Кликнете на „Побарајте повлекување“.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
3. Вашето барање е потврдено! Можете да продолжите со тргувањето додека го обработуваме вашето повлекување.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
4. Секогаш можете да го следите статусот на вашето повлекување во делот „Касиерка“, табот „Историја на трансакции“ (секција „Баланс“ за корисниците на мобилната апликација).
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Забелешка. Обично на давателите на плаќања им се потребни од 1 до 12 часа за да кредитираат средства на вашата банкарска картичка. Во ретки случаи, овој период може да се продолжи до 7 работни дена поради националните празници, политиката на вашата банка итн.

Ако чекате подолго од 7 дена, ве молиме контактирајте со нас во разговорот во живо или пишете на support@binomo. com . Ние ќе ви помогнеме да го следите вашето повлекување.

Повлечете преку MasterCard / Visa / Maestro во Украина

За да повлечете средства на вашата банкарска картичка, ќе треба да ги следите овие чекори:

1. Одете на повлекувањето во делот „Касиерка“.

Во веб-верзијата: кликнете на сликата на вашиот профил во горниот десен агол на екранот и изберете го табулаторот „Касиер“ во менито.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Потоа кликнете на табулаторот „Повлечете средства“.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Во мобилната апликација: Отворете мени од левата страна, изберете го делот „Баланс“ и допрете го копчето „Повлекување“.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
2. Внесете го износот на исплата и изберете „VISA/MasterCard/Maestro“ како начин на повлекување. Имајте предвид дека можете да повлекувате средства само на банкарските картички со кои веќе сте направиле депозит. Кликнете на „Побарајте повлекување“.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
3. Вашето барање е потврдено! Можете да продолжите со тргувањето додека го обработуваме вашето повлекување.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
4. Секогаш можете да го следите статусот на вашето повлекување во делот „Касиерка“, табот „Историја на трансакции“ (секција „Баланс“ за корисниците на мобилната апликација).
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Забелешка . Обично на давателите на плаќања им се потребни од 1 до 12 часа за да кредитираат средства на вашата банкарска картичка. Во ретки случаи, овој период може да се продолжи до 7 работни дена поради националните празници, политиката на вашата банка итн.


Повлечете преку MasterCard / Visa / Maestro во Казахстан

За да повлечете средства на вашата банкарска картичка, ќе треба да ги следите овие чекори:

1. Одете на повлекувањето во делот „Касиерка“.

Во веб-верзијата: кликнете на сликата на вашиот профил во горниот десен агол на екранот и изберете го табулаторот „Касиер“ во менито.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Потоа кликнете на табулаторот „Повлечете средства“.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Во мобилната апликација: Отворете мени од левата страна, изберете го делот „Баланс“ и допрете го копчето „Повлекување“.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
2. Внесете го износот на исплата и изберете „VISA/MasterCard/Maestro“ како начин на повлекување. Имајте предвид дека можете да повлекувате средства само на банкарските картички со кои веќе сте направиле депозит. Кликнете на „Побарајте повлекување“.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
3. Вашето барање е потврдено! Можете да продолжите со тргувањето додека го обработуваме вашето повлекување.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
4. Секогаш можете да го следите статусот на вашето повлекување во делот „Касиерка“, табот „Историја на трансакции“ (секција „Баланс“ за корисниците на мобилната апликација).
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Забелешка . Обично на давателите на плаќања им се потребни од 1 до 12 часа за да кредитираат средства на вашата банкарска картичка. Во ретки случаи, овој период може да се продолжи до 7 работни дена поради националните празници, политиката на вашата банка итн.

Повлечете средства од Binomo на електронски паричник

Полесно од кога било да ја повлечете вашата трговска сметка со е-паричникот во Binomo. Нема такси за обработка при повлекување со оваа опција за плаќање.

Повлечете средства за Perfect Money

Одете на повлекување во делот „Касиерка“.

Во веб-верзијата: кликнете на сликата на вашиот профил во горниот десен агол на екранот и изберете го табулаторот „Касиер“ во менито.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Потоа кликнете на табулаторот „Повлечете средства“.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Во мобилната апликација: Отворете мени од левата страна, изберете го делот „Баланс“ и допрете го копчето „Повлекување“.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
2. Внесете го износот на исплата и изберете „Совршени пари“ како начин на повлекување. Имајте предвид дека можете да повлекувате средства само на паричниците со кои веќе сте направиле депозит. Кликнете на „Побарајте повлекување“.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
3. Вашето барање е потврдено! Можете да продолжите со тргувањето додека го обработуваме вашето повлекување.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
4. Секогаш можете да го следите статусот на вашето повлекување во делот „Касиерка“, табот „Историја на трансакции“ (секција „Баланс“ за корисниците на мобилната апликација).
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Забелешка . На давателите на плаќања обично им треба до 1 час за да кредитираат средства на вашиот е-паричник. Во ретки случаи, овој период може да се продолжи на 7 работни дена поради националните празници, политиката на вашиот давател на плаќања итн.

Повлечете средства за Skrill

1. Одете на повлекување во делот „Баса“.

Во веб-верзијата: кликнете на сликата на вашиот профил во горниот десен агол на екранот и изберете го табулаторот „Касиер“ во менито.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Потоа кликнете на табулаторот „Повлечете средства“.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Во мобилната апликација: Отворете мени од левата страна, изберете го делот „Баланс“ и допрете го копчето „Повлечете“.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
2. Внесете го износот на исплата и изберете „Skrill“ како начин за повлекување и пополнете ја вашата адреса за е-пошта. Имајте предвид дека можете да повлекувате средства само на паричниците со кои веќе сте направиле депозит. Кликнете на „Побарајте повлекување“.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
3. Вашето барање е потврдено! Можете да продолжите да тргувате додека го обработуваме вашето повлекување.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
4. Секогаш можете да го следите статусот на вашето повлекување во делот „Касиерка“, табот „Историја на трансакции“ (секција „Баланс“ за корисниците на мобилната апликација).
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Забелешка . На давателите на плаќања обично им треба до 1 час за да кредитираат средства на вашиот е-паричник. Во ретки случаи, овој период може да се продолжи на 7 работни дена поради националните празници, политиката на вашиот давател на плаќања итн.

Повлечете средства во готовина ADV

1. Одете на повлекување во делот „Баса“.

Во веб-верзијата: кликнете на сликата на вашиот профил во горниот десен агол на екранот и изберете го табулаторот „Касиер“ во менито.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Потоа кликнете на табулаторот „Повлечете средства“.


Во мобилната апликација: Отворете мени од левата страна, изберете го делот „Баланс“ и допрете го копчето „Повлекување“.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
2. Внесете го износот на исплата и изберете „ADV cash“ како начин на повлекување. Имајте предвид дека можете да повлекувате средства само на паричниците со кои веќе сте направиле депозит. Кликнете на „Побарајте повлекување“.

3. Вашето барање е потврдено! Можете да продолжите со тргувањето додека го обработуваме вашето повлекување.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
4. Секогаш можете да го следите статусот на вашето повлекување во делот „Касиерка“, табот „Историја на трансакции“ (секција „Баланс“ за корисниците на мобилната апликација).
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Забелешка . На давателите на плаќања обично им треба до 1 час за да кредитираат средства на вашиот е-паричник. Во ретки случаи, овој период може да се продолжи на 7 работни дена поради националните празници, политиката на вашиот давател на плаќања итн.

Повлечете средства од Биномо на банкарска сметка

Трансакциите со вашите сметки за тргување Binomo се прават едноставни со онлајн банкарски трансфери и претставуваат некои предности, како што се без такси за обработка при повлекување и удобен онлајн пристап.

Повлекувањата од банкарски сметки се достапни само за банките во Индија, Индонезија, Турција, Виетнам, Јужна Африка, Мексико и Пакистан.

Те молам забележи!
 • Додека имате повеќекратен промет на тргување, не можете да ги повлечете и вашите средства.

1. Одете на повлекување во делот „Баса“.

Во веб-верзијата: кликнете на сликата на вашиот профил во горниот десен агол на екранот и изберете го табулаторот „Касиер“ во менито.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Потоа кликнете на табулаторот „Повлечете средства“.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Во мобилната апликација: Отворете мени од левата страна, изберете го делот „Баланс“ и допрете го копчето „Повлекување“.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Во новата верзија на апликацијата Android: допрете на иконата „Профил“ на дното на платформата. Допрете на табулаторот „Баланс“ и потоа допрете „Повлекување“.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
2. Внесете го износот на исплата и изберете „Банкарски трансфер“ како начин на повлекување. Пополнете ги останатите полиња (сите потребни информации можете да ги најдете во вашиот банкарски договор или во банкарска апликација). Кликнете на „Побарајте повлекување“.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
3. Вашето барање е потврдено! Можете да продолжите со тргувањето додека го обработуваме вашето повлекување.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
4. Секогаш можете да го следите статусот на вашето повлекување во делот „Касиерка“, табот „Историја на трансакции“ (секција „Баланс“ за корисниците на мобилната апликација).
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Забелешка . На давателите на плаќања обично им требаат од 1 до 3 работни дена за да кредитираат средства на вашата банкарска сметка. Во ретки случаи, овој период може да се продолжи до 7 работни дена поради националните празници, политиката на вашата банка итн.

Ако чекате подолго од 7 дена, ве молиме контактирајте со нас во разговорот во живо или пишете на support@binomo. com Ние ќе ви помогнеме да го следите вашето повлекување.

Најчесто поставувани прашања (ЧПП)

Зошто не можам да добијам средства веднаш откако ќе побарам повлекување?

Кога барате повлекување, прво, тоа добива одобрение од нашиот тим за поддршка. Времетраењето на овој процес зависи од статусот на вашата сметка, но ние секогаш се трудиме да ги скратиме овие периоди кога е можно. Имајте предвид дека откако ќе побарате повлекување, тоа не може да се откаже.

 • За трговците со стандарден статус, одобрувањето може да потрае до 3 дена.
 • За трговци со статус на злато – до 24 часа.
 • За трговци со ВИП статус – до 4 часа.

Забелешка . Ако не сте ја поминале потврдата, овие периоди може да се продолжат.

За да ни помогнете побрзо да го одобриме вашето барање, пред да се повлечете, проверете дали немате активен бонус со промет на тргување.

Откако вашето барање за повлекување ќе биде одобрено, го пренесуваме на вашиот давател на платежна услуга.

На давателите на плаќања обично им требаат од неколку минути до 3 работни дена да кредитираат средства на вашиот начин на плаќање. Во ретки случаи, може да потрае и до 7 дена поради националните празници, политиката на давателот на плаќање итн.

Ако чекате подолго од 7 дена, ве молиме контактирајте со нас во разговорот во живо или пишете на [email protected] . Ние ќе ви помогнеме да го следите вашето повлекување.

Кои начини на плаќање можам да ги користам за повлекување средства?

Можете да повлечете средства на вашата банкарска картичка, банкарска сметка, е-паричник или крипто-паричник.

Сепак, постојат неколку исклучоци.

Повлекувањата директно на банкарска картичка се достапни само за картички издадени во Украина или Турција . Ако не сте од овие земји, можете да се повлечете на вашата банкарска сметка, е-паричник или крипто-паричник. Препорачуваме да користите банкарски сметки кои се поврзани со картички. На овој начин, средствата ќе се кредитираат на вашата банкарска картичка. Повлекувањата од банкарска сметка се достапни ако вашата банка е во Индија, Индонезија, Турција, Виетнам, Јужна Африка, Мексико и Пакистан.

Повлекувањата во е-паричници се достапни за секој трговец кој направил депозит.


Која е минималната и максималната граница за повлекување?

Минималниот лимит за повлекување е $10/€10 или еквивалент на $10 во валутата на вашата сметка.

Максималниот износ за повлекување е:
 • На ден : не повеќе од 3.000 долари/3.000 евра или сума еквивалентна на 3.000 долари.
 • Неделно : не повеќе од 10.000 долари/10.000 евра или сума еквивалентна на 10.000 долари .
 • Месечно : не повеќе од 40.000 долари/40.000 евра или сума еквивалентна на 40.000 долари .
Забелешка . Во некои случаи, овие ограничувања може малку да се разликуваат во зависност од одредени даватели на плаќања.


Колку време е потребно за да се повлечат средствата?

Кога повлекувате средства, вашето барање поминува низ 3 фази:
 • Ние го одобруваме вашето барање за повлекување и го предаваме на давателот на плаќање.
 • Давателот на плаќање го обработува вашето повлекување.
 • Ги добивате вашите средства.
Те молам забележи!

На давателите на плаќања обично им се потребни од неколку минути до 3 работни дена да кредитираат средства на вашиот начин на плаќање. Во ретки случаи, може да потрае и до 7 дена поради националните празници, политиката на давателот на плаќање итн. Детални информации во врска со условите за повлекување се означени во 5.8 од Договорот за клиентот.

Период на одобрување

Откако ќе ни испратите барање за повлекување, тоа добива статус „Одобрување“ (статусот „Во очекување“ во некои верзии на мобилни апликации). Се обидуваме да ги одобриме сите барања за повлекување што е можно побрзо. Времетраењето на овој процес зависи од вашиот статус и е наведено во делот „Историја на трансакции“.

1. Кликнете на сликата на вашиот профил во горниот десен агол на екранот и изберете го табулаторот „Касиерка“ во менито. Потоа кликнете на табулаторот „Историја на трансакции“. За корисници на мобилни апликации: отворете го менито од левата страна, изберете го делот „Баланс“.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
2. Кликнете на вашето повлекување. Ќе биде наведен периодот на одобрување за вашата трансакција.
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Ако вашето барање се одобрува предолго, контактирајте со нас со кликнување на „Чекате повеќе од N дена?“ (копче „Контакт со поддршка“ за корисници на мобилни апликации). Ќе се обидеме да го откриеме проблемот и да го забрзаме процесот.

Период на обработка

Откако ќе ја одобриме вашата трансакција, ја пренесуваме до давателот на плаќање за понатамошна обработка. Добива статус „Обработка“ (статус „Одобрено“ во некои верзии на мобилни апликации).

Секој давател на плаќање има свој период на обработка. Кликнете на вашиот депозит во делот „Историја на трансакции“ за да ги најдете информациите за просечното време на обработка на трансакцијата (општо релевантно) и максималното време на обработка на трансакцијата (релевантно во мал број случаи).
Како да се регистрирате и да повлечете средства на Binomo
Ако вашето барање се обработува предолго, кликнете „Се чека повеќе од N дена?“ (копче „Контакт со поддршка“ за корисници на мобилни апликации). Ќе го следиме вашето повлекување и ќе ви помогнеме да ги добиете средствата што е можно поскоро.

Забелешка . На давателите на плаќања обично им се потребни од неколку минути до 3 работни дена да кредитираат средства на вашиот начин на плаќање. Во ретки случаи, може да потрае и до 7 дена поради националните празници, политиката на давателот на плаќање итн.
Thank you for rating.