Fordelene med gull og VIP-konto i Binomo

Fordelene med gull og VIP-konto i Binomo


Penger tilbake

Cashback - kompensasjon for ulønnsom handel i en handelsuke. Den krediteres automatisk på mandager for forrige uke (mandag til og med søndag). Fra tapet belastes du % cashback avhengig av status. Hvis du har en Gull-status, vil kompensasjonen være 5%, hvis VIP - 10% avkastning i ekte penger.

Ved beregning av Cashback tas følgende i betraktning: det totale beløpet for innskudd for uken minus det totale beløpet for uttak for uken og minus beløpet på saldoen på søndag. Vær oppmerksom på at cashback-beregningen ikke tar hensyn til den potensielle fortjenesten til traderen, men kun tapet i forhold til pengene som er lagt inn. Du kan alltid se betalingshistorikken for en handelsuke på fanen "Kasse" - "Transaksjonshistorikk" ("Saldo" - "Transaksjonshistorikk"-fanen for brukere av mobilapplikasjoner).

Dermed beregnes den næringsdrivendes tapsbeløp dersom handelen var mislykket.

For eksempel, på mandag fylte du opp kontoen hans med $ 10 000, på onsdag tok du ut $ 5 000 og på søndag var det $ 1 000 igjen på saldoen hans.

10.000-5.000-1.000 = $ 4.000, dette er et tap, som kompenseres av avkastningen.

For VIP - 10% av $ 4000 (i vårt eksempel), for gull - 5%.

Forsikring

Investeringsforsikring er et gratis alternativ for Privileged tradere på Binomo. Hvis handelen var mislykket for deg, og den reelle kontosaldoen nådde null, kompenseres en del av tapt investering, hvis forsikringen ble brukt.

Kompensasjonsbeløpet avhenger av investeringsbeløpet.

Når investeringsbeløpet:
  • fra 200$ til 499$ - 20 % av innskuddsbeløpet kompensert med bonusmidler (leverage 40)
  • fra 500$ til 999$ - 40 % av innskuddsbeløpet kompensert med bonusmidler (leverage 40)
  • fra 1000$ til 1999$ - 10 % i ekte penger eller 50 % av innskuddsbeløpet kompensert med bonusmidler (leverage 40)
  • fra 2000$ over - 15 % i ekte penger eller 50 % av innskuddsbeløpet kompensert med bonusmidler (leverage 40)

Når en forsikret hendelse inntreffer, får du 10 % av beløpet for forsikrede investeringer ved risikofrie transaksjoner og bonusmidler eller kompensasjon med ekte penger. Du kan velge det mest praktiske alternativet for deg.

Hvis du ønsker å aktivere tilbudet, bør du først informere oss om intensjonen om å forsikre investeringen din via [email protected] eller online chat.

I tillegg bør du være oppmerksom på følgende:
  • alternativet er kun tilgjengelig før den første transaksjonen på denne investeringen;
  • når midler trekkes ut, deaktiveres forsikringen, siden systemet forstår at målet som næringsdrivende forfulgte i handelen ble oppnådd, og funksjonen er irrelevant;
  • du må velge: bruk bonusen i handelen eller aktiver forsikringsalternativet.
Thank you for rating.